Bestelling super snel geleverd. Paste in de brievenbus. Klein extraatje bij bestelling als kadootje. Kortom top!

snel en voordelig

Vandaag besteld, morgen in huis, dat was veel sneller dan op de website stond vermeld (3 tot 5 werkdagen) super!

Altijd goede service

Super leuke winkel met hele goede service. En altijd een kadootje erbij

Word altijd perfect en op tijd geleverd

Uitstekend!

De bestelling zou later arriveren, maar doordat ik mn bestelling zsm moest hebben voor de Suikerfeest had ik ze gemaild. Mn bestelling hebben ze zsm opgestuurd zodat het vroegtijdig zou arriveren voor het Suikerfeest! Top service!!!!!

Zeer tevreden.

Steeds correcte levering, zelfs vaak vroeger dan gezegd.

De levering is altijd keurig op tijd vaak weg eerder dan verwacht altijd een mooi presentje erbij en altijd goed verpakt geweldige goede service top bedankt

Minder goed als anders

Helaas ging het met de berichtgeving van de verzending van mijn bestelling niet goed. De reacties op de email wisseling waren jammer genoeg niet klantvriendelijk. Gelukkig is alles toch nog goed gekomen.

fantastisch, erg verzorgd

het pakket ziet er altijd verzorgd uit

goede en snelle levering

goede en snelle levering

correct uitvoering

alles wordt correct geleverd en z.s.m. goed verpakt en altijd een verrassing erbij. duidelijk site. alles snel te vinden

Snelle en prima levering

Snelle en prima levering

Keurig verpakt met zorg gedaan.snel geleverd.moet alleen nog wel aan de webshop wennen,ik hoop dat ik het dan makkelijker ga vinden .

Echte aanrader !!

Veel keuze, goede service en snelle verzending. Top! Zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en altijd gratis iets leuks erbij, en niet duur

Snelle levering en altijd gratis iets leuks erbij en niet duur. Veel keuze en de meeste dingen hebben jullie. Ga zo door

Perfecte en snelle levering

Levering was perfect, snel en heel verzorgd

Uitstekende invulling van de 5 P’s.

Alles helemaal goed, vooral prima service.

uitstekend en snelle levering

Hele snelle verzending en altijd een leuke verrassing erbij. Verzendkosten zijn gratis bij meer dan 20 euro.

Keurig netjes verzorgd en snelle levering

Top verzorgd met ook nog eens een verrassing.

Veel keus enVlotte bezorging

Groot assortiment

Groot assortiment en de prijs is ook leuk

Super daarom koop ik mijn spullen bij de egel

Is lekker snel aangekomen

Vond alleen jammer dat er na het plaatsen van een bestelling, er niet gelijk een ontvangstbevestiging wordt verzonden. Deze kwam pas 3 dagen later. Dan ga je je afvragen of je bestelling wel doorgekomen is. Vooral als je ook gij betaald hebt.

Snelle levering en veel keuze.

Prima. Alleen jammer dat kortingscodes niet automatisch worden verrekend en je daar dus zelf aan moet denken. Wat ik dus was vergeten. Bij betalen zou misschien aangegeven kunnen worden dat code xxx recht geeft op korting en of je die wilt inwisselen. Verder top bedrijf en altijd een cadeautje bij je bestelling.

Hele snelle en correcte levering . Hiervoor mijn dank .

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES