Snelle en goede service

Snelle en goede service

Fijne winkt snelle levering

Op tijd aangekomen, en alles compleet en oké

Producten waren goed verpakt en er zat een extraatje in. Redelijk snel verzonden.

Gemakkelijk bestellen, keurige prijs, je wordt netjes op de hoogte gehouden van het hele proces. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Ik kom zeker nog eens terug.

Snelle levering, groot assortiment.

zeer goed

altijd snelle levering, duidelijk wanneer iets op voorraad is of niet, goede prijs en altijd wat leuks gratis bij de bestelling

Heel fijn en genoeg keus

Goede keus geweest bij jullie

vlotte service, net verpakt.

Mijn pakket is vlot en goed aangekomen. Alleen ontbrak er de hobby journaal dat ik had besteld en wel is aangerekend op de factuur. Waarschijnlijk is dit een menselijke fout en dat begrijp ik volkomen .Graag had ik wel nog mijn hobbyjounaal ontvangen zonder extra kosten. Dank u

Goede prijzen en snelle verzending

Ge-wel-dig

Altijd even netjes verpakt, en snel in huis. Altijd een extraatje. Super sevice op en top

Uitgebreide keuze, makkelijk bestelling plaatsen en snelle levering!

Pakje eerder gekregen dan verwacht

Mijn ervaring is dat de producten binnen 3 dagen binnen zijn en als er geen product is, krijg je gelijk een email of je een andere product of het wil wijzigen. Ik heb mijn vriendin ook enthousiast gemaakt voor jullie bedrijf en ook zij besteld regelmatig!

Mijn eerste bestelling was een goede ervaring

Voor het eerst besteld bij De Egel, het was gelijk een goede ervaring. De bestelling was netjes ingepakt, het kwam zelfs een dag eerder dan verwacht. Kortom het was een top-ervaring.

Goede verwerking.

Goede verwerking.

Supersnel

Altijd prima verpakt, een leuke attentie, nette prijzen en snelle levering.

Snelle levering en niet duur!

Ik had metalen ringen besteld en deze zouden eigenlijk pas 10 later binnen komen (wat prima was, ik had geen haast) maar 3 dagen later had ik ze al in huis! Er zat zelfs een leuk extraatje in de doos dus dik tevreden!

Snel

Fijn bestellen bij hun en snelle levering

Super snelle levering

Zo leuk, snelle levering met altijd een verrassing bijgesloten top !!!!

Erg goede service

Alles netjes verpakt bezorgd gekregen met extra cadeautjes! Erg leuk! Word enorm gewaardeerd!

Uitstekende service en snelle levering.

Alles goed verpakt en erg snel geleverd. Leuke attentie bij de bestelling. Dat komt goed over. Alles goed verzorgd.

Heel netjes en snel geleverd met een cadeau erbij de perfecte hobby website bedankt

Super snel en correct geleverd

Altijd alles perfect verpakt en geleverd

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES