Uitstekend!!!

Altijd een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Goede service alles goed verpakt. En snelle bezorging. Had het binnen de tijd wat er aangegeven werd. Was heel snel super.

Een goede service

goed en snel

bestelling gedaan en toch nog binnen de afgesproken tijd bezorgd. prima en bedankt

geweldige zaak en snelle levering

altiijd super op tijd gebracht, zelfs in deze drukke tijden

Ik heb goede ervaring en wil iedereen die wil bestellen bij de Eegel zeggen,doen. Wordt heel gauw en netjes bezorgd. Ben zeer te vreden.

Ruime keus en snelle levering!

Keus genoeg voor een mooie hobby! Op de site stond dat de levering wel iets langer kon duren, maar binnen een paar dagen was alles geleverd! Super!!

De levering van de bestelling kwam eerder dan geplant.

Toppie!

Snelle goeie service, boven de 20 euro geen verzendkosten, en een leuk presentje. Ben super tevreden

Telkens weer, bij elke bestelling zorgt het team van de egel dat alles snel geleverd wordt. Ook het cadeautje is elke keer weer een verrassing. Ga zo door Egelteam !

Als alle voorgaande keren, uw service is uitstekend.

Ik neus iedere week even door de nieuwsbrief aanbiedingen, en als ik iets bestel is alles vlot geregeld. En ook in deze tijd wordt mijn bestelling vlot en correct bezorgd. Alle lof.

mijn bestelling was sneller geleverd dan voorzien. Ook leuke cadeautjes die erbij staken. Bedankt hiervoor.

Snelle levering!

Snelle levering en goede service! Prijs is ook goed!

Uistekend

Snel en wat een mooie magneet map zat erbij ben zeer tevreden

Prima heel goed

Kon goed vinden wat ik wilde.

Geweldig snelle en keurige verzending.

Altijd een snelle verzending en dan ook nog iets leuks erbij. De Egel is mijn favoriete hobbyshop en heb al heel wat mensen doorgestuurd naar hen.

prima, snel bezorgd!

Alles prima verlopen, super snel bezorgd!

Prima winkel

Snel je bestelling in huis, een groot assortiment en de prijs is ook prima.

Geweldig webshop, snelle service en altijd een leuke verrassing

Heel goed ontvangen

Goed.

Ik ben tevreden.

Zeer vlot en netjes thuis bezorgd

Aanrader voor wie daar iets nodig heeft voor de hobby

Goede levering

Keurig verpakt over de levering dik tevreden en altijd leuk een extra verassings presentje

Prima afgehandeld

Met enige regelmaat een bestelling gedaan bij de Egel. Afhankelijk van voorraad snel of minder snel geleverd Het leuke vind ik dat er altijd een cadeautje bij zit. Hierin onderscheiden ze zich positief.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES