Bestelling werd sneller geleverd dan aangegeven, persoonlijk tintje zat bij de levering.

Keurige afhandeling van de bestelling, in de doos zaten wat extra spullen om uit te proberen wat het erg leuk maakte om uit te pakken. Persoonlijke noot zat er ook nog bij. Zal hier zeker weer een bestelling plaatsen. Prijs, kwaliteit en service top.

verrassend snel en met leuke attenties

Ruim assortiment, snelle levering en steeds met een leuk extraatje. De laatste keer was de levering wel niet compleet zonder meer informatie over mogelijke leveringsdatum. Dat vind ik spijtig maar verder geen opmerkingen!

De Egel is een toppertje

Zo geweldig om een pakket van de Egel te mogen ontvangen. Prima producten, prima prijs en altijd weer een feestje zoals het wordt geleverd, er zat deze keer zelfs een embossingfolder bij al verrassing passend bij het gekochte papier. Jullie zijn toppertjes maar laat me aub wat meer betalen voor verzendkosten en neem eindelijk een bedrijf dat fatsoenlijk levert. DHL is zo waardeloos, ze staan beneden aan de deur van ons complex, hij belt aan maar snap het allemaal niet en gaat gewoon weg, ik krijg een mail dat ik het moet gaan ophalen een dag later. Dat is balen want fysiek gezien bestel ik niet voor niets online. Het weerhoudt me gewoon om nog meer en vaker te bestellen.

Een hele goede eerste ervaring

Zo wil je als klant behandeld worden. Snel de bestelde artikelen geleverd, eerlijke verzendkosten en ook nog een cadeautje erbij. Vanaf nu een bedrijf waar ik eerst ga kijken als ik iets nodig heb.

Betrouwbaar, snel en goed

Zoals altijd weer een goede levering. Hij was ook nog sneller dan verwacht! Handig dat deze in de brievenbus geleverd kan worden. Leuk extraatje erbij, goed ingepakt, geen beschadigingen.

Snel en netjes ontvangen!

Snel en netjes ontvangen!

Super snelle levering . Alles was naar wens. Dank daarvoor. St. Maartensdijk

Uitstekend.

Je wordt goed op de hoogte gehouden van je pakket. Alles is altijd keurig verpakt. De prijzen vind ik super en ze doen er altijd wat leuks bij. De laatste zo extra verwend, dank jullie wel.

Zeer vlotte en keurige levering!

Bestelling werd sneller geleverd dan was aangegeven. En ook nu zat er weer een extraatje bij.

Goed product, snelle verzending

Het artikel dat ik heb gekocht was precies zoals verwachting. Snelle verzending en goede service!

Bestelling keurig verpakt en zelfs een dag eerder dan verwacht

Supersnelle verzending

Mijn pakketje is 4 dagen eerder verzonden dan eerst werd aangegeven. Alles netjes verpakt. Heel blij met mijn eerste aankopen bij De-egel!

Snelle levering altijd leuke attentie erbij

Bestelling komt eerder dan verwacht. Altijd een presentje erbij!

Prima webshop! Snel en correct!

Prima webshop! Snel en correct!

Ik vind het een geweldig werk systeem van jullie.

Mijn ervaring was de aller eerste, hopelijk niet de laatste. Ik vond het super goed, snel en netjes. Ik ben erg blij met de hele snelle bezorging die sneller was dan dat in eerste instantie aangegeven was, een aanrader voor elke crea bea.

Geweldige webshop

Prima service en laagste prijzen

Vlotte service, altijd een verrassing in je pakketje.

Prima!!

Ondanks de Corona, een hele snelle levering!

Goed geregeld

Vlotte levering. Goed verpakt.

Snelle levering, breed assortiment, lage verzendkosten, Top verkoper!!

Snelle levering, breed assortiment, lage verzendkosten die er voor zorgen dat ik zeker bij De-Egel vaker ga bestellen. Leuk sale artikelen.

scherpe prijzen

goede assortiment en scherpe prijzen. Geen verzendkosten boven de 20 euro. Ik kom hier graag terug

Goed assortiment, snelle levering, concurrende prijzen

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES