Super netjes snelle levering

Altijd is de bestelling van de Egel netjes verzorgt en mooi op tijd. Altijd een kleine attentie erbij en op vragen snel en duidelijk antwoord een site om echt aan te bevelen

Zeer snel en zeer attend met een leuke verrassing

Ik had een bestelling gedaan voor moederdag. We kregen het pakket ruim op tijd met wel 2 verrassingen erbij. Dat was nou echt nog een verrassing. Hartelijk bedankt.

Ben tevreden

Ik was blij met de het materiaal dat ik besteld had en kwam ook eerder dan was gezegd

Geweldig snel netjes en correct geleverd

super tevreden

De eerste maar zeker weten niet laatste keer!

Ik kreeg mijn bestelling zelfs eerder dan verwacht! Keurig verpakt, en zorgvuldig afgeleverd. En wat was ik blij verrast met de extraatjes die erbij zaten! Duizendmaal dank voor de geweldige service!

Perfecte levering van bestelde hobbyspullen

Goed op de hoogte gehouden van de levering en alle bestelde hobbyspullen waren perfect. Er zaten zelfs nog spulletjes bij die ik niet besteld had. Geweldig.

Goed product, snelle levering

Goeie ervaring mee. Bestelling mooi op tijd binnen en netjes verpakt. Heel blij mee.

Complete bestelling in een keer verzonden en aangekomen op de aangegeven dag. Met nog enkele extra dingen erbij!

Snelle levering en toffe producten

Over het leveren en de producten zelf ben ik zeer tevreden. Ook kreeg ik een cadeautje, wat ik niet verwacht had. Dat was een leuke verrassing. Het enige minpuntje vond ik de website. Ik vond het niet zo gemakkelijk om te vinden wat ik zocht. Het is misschien voor sommigen handig dat het per merk staat, maar voor mij niet. Ik was op zoek naar clearstamps en moest dan via zoekfunctie gaan en dan nog kreeg ik niet alle resultaten meteen duidelijk. Na wat zoekwerk, is het dan toch gelukt. Maar dit is misschien een puntje om mee te nemen? Voor de rest zeer tevreden! Dank u wel!

goede webshop. goede aflevering.

het is een goede overzichtelijk webshop . goede aflevering altijd iets extra's erbij

Snelle levering en altijd een leuke attentie

Ik bestel geregel bij egel en dat bevalt heel goed

Heel snel geleverd!

Hele snelle levering. Super!

Ik ben een zeer tevreden klant van de -Egel

Goede service, snelle bezorging,

Snelle levering en altijd iets extra’s.

Nergens leveren ze zo snel als bij de egel

Snelle levering. En zelfs extra dingen er bij

Uitstekende website, makkelijk bestellen en uitstekende service

Website is heel duidelijk, goed overzichtelijk, alles is makkelijk te vinden op categorie. Uitstekende prijs, bestellen gaat heel makkelijk en snel. Levering supersnel en communicatie zeer goed.

Snel,goed, vakkundig, hele goeie service!!!

Snel makkelijk te bestellen, snel bevestiging, snelle levering, en....altijd een kadootje erbij :-)

Mijn bestelde spullen zijn snel geleverd en er zat zelfs een extraatje bij.

Geweldig!

Mijn pakketje snel ontvangen ondanks drukke corona tijd. Ook een leuke extra'tje erbij. Dank u wel!

super snelle levering

Ondanks de coronatijd is mijn pakketje super snel geleverd.

Altijd snel de levering binnen en altijd een cadeautje erbij.

Grote tien echt grote klasse

Geweldige goede snelle en nette levering

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES