Filter

Uitstekend!!

Product was heel zorgvuldig verpakt met extra goodies erbij!! Dank jullie wel!!

Ruim assortiment

Duidelijke website, ruim assortiment, snelle verzending, lage tot geen verzendkosten, goede service en altijd een extraatje bij de bestelling.

Geweldige online winkel

Vooral de gratis bezorging voor maar 20 euro vind ik geweldig, maar ook het bezorgen en de snelheid hoe je je bezorging krijgt. Dus echt top! Wat een service.

Goede levering altijd alles netjes bezorgd

Gewoon Geweldig!!

Prijs prima en altijd snel geleverd!!

Snel levering

met nog een extraatje bij in de doos. Dank je wel De-Egel. Ik kom zeker terug in de toekomst.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Leuke winkel heeft precies de dingen die ik zoek om kaarten te maken. Snel bezorgd netjes verpakt topshop

Netjes op de hoogte gehouden v bestelling, deze is altijd netjes verpakt zeker een aanrader om hier te bestellen

Leuke aanbiedingen en altijd 'n presentje en vanaf 20€ verzendkosten vrij

Snelle levering en altijd alles zorgvuldig

Zeker goed

Is Goed alleen de laatste keren zou het worden gebracht werd het uitgesteld verder geen moeilijk heden is altijd goed en hopen zo te houden . Wens u met Mijn Vriendinnen een Goede jaar wisseling Hartelijke Groet Gretha Engels

Goede en snelle levering bij online bestelling.

Dit was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Zo lief, kreeg ook nog een kadootje bij mijn bestelling.

De bestelling werd zeer correct en binnen de aangegeven tijd afgeleverd

SUPER

Toppie

Bij niet kunnen leveren je geld snel terug

Sneller geleverd dan verwacht.

Prima weer leuke aardigheidje er bij.

Prima zo als altijd Met verzending was het wel wat drukker dan in december Maar ze zeiden 30 dec dat het zou komen maar het was er al voor de kerst Zeer tevreden goede produkten

Geweldig snel geleverd

Tevreden

Pakketje ontvangen en ook nog een verassing erbij voor te stempelen.

Goede service: s nel geleverd

Goede service, snel geleverd

Zeer vlotte en vlugge levering. Heel veel keuze en steeds nieuwe dingen. En altijd een kadootje bij.

Snel en goed

Klant vriendelijk gericht. Mooie artikelen en snelle levering

Nooit problemen

Altijd de levering op tijd

Goedemorgen Goeie service

Altijd goed, snel en voordelig, mijn favoriete hobbyshop.

180 Beijerlandselaan

Rotterdam 3074ES