Laden reviews...
6 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat snelle levering en duidelijke communicatie consistent werden genoemd. De bestelervaring liep soepel en betrouwbaar. Bestellingen kwamen op tijd aan en de afhandeling was verzorgd. Over het geheel genomen geeft dit een hoge tevredenheid aan.
Wij hebben voor pasen doppers met paaseitjes besteld. Fijne afhandeling en keurige levering. Wij zijn dik tevreden!
28 April 2026
Annette
Rozenburg
Hospice Nathrine
We hebben als kerstgeschenk een Dopper in custom made geschenkverpakking gemaakt. Heel fraai en de ondanks de krappe levertijd kwam alles op tijd door goede communicatie over en weer. Ook dachten ze mee over hoe het ontwerp beter tot zijn recht kwam. Erg prettig!
17 February 2026
Arno
Zwolle
Heering Kunststof Profielen BV
snel geregeld, en een product zoals we wilde. alleen het logo digitaal afleveren koste voor ons wat moeite maar dat is uiteindelijk prima uitgepakt.
16 February 2026
Janneke
Kockengen
Brouwer & Baltus mechanisatie BV
We wilden een bestelling doen die als we het via de website hadden gedaan net te laat zou zijn (tien dagen termijn). Toen heb ik mijn contact Maurice Boogaard gebeld die ik ook nog in het ziekenhuis trof maar hij heeft alles geregeld samen met Lovina Meijer en de zending was perfect op tijd. Verliep allemaal heel soepel net als overigens alle eerdere ervaringen!
13 February 2026
Jiska
Höcker Advocaten
Ik werd fijn geholpen bij Greenmotion. Alle mogelijkheden voor mijn bedrukkingsopdracht werden duidelijk gecommuniceerd en er werd rekening gehouden met al mijn wensen voor mijn relatiegeschenk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking!
13 February 2026
Bella
Amsterdam
De medewerkster met wie ik contact had reageerde steeds heel snel op mails. De order zelf is uiteindelijk ook snel bezorgd en was tiptop in orde.
22 July 2025
Sonja
Den Haag
Rli
Een lastminute verzoek is enorm snel opgepakt door Debby van Greenmotion, goede en duidelijke communicatie! Fijne dienstverlening en goede service..
14 March 2025
Roché
Drerrie Film BV
Goed en leuk contact met Lovina. Ze is heel vriendelijk, duidelijk, meedenkend. En snelle reactie. Erg blij met de dopper flessen met onze mooie logo.
17 February 2025
Sheila
Rotterdam
Erasmus MC / PDPC
Met hulp van Elles hebben we vele aanpassingen, snel en netjes doorgevoerd gekregen. De levering was ook super snel en er werd zeer voldoende gecommuniceerd, niks was te gek!
21 January 2025
Roan
Amsterdam
Contact opgenomen voor een kleine opdruk aan werkkleding, en dit werd snel en professioneel opgepakt door Greenmotion. Duidelijke communicatie en goed materiaal!
16 January 2025
Tom
Breda
Barbier Event Support
Vlot contact, meedenken over een leuke attentie, netjes geleverd en lekkere chocolade!
16 December 2024
Annemiek
Almelo
Huisartsenpraktijk Katoen
Er werd meegedacht en ontzorgd. De bestelling liep vlot.
19 November 2024
Linda
Volendam
sbo De Aventurijn
Prima snelle service, meedenkend en een top product!
15 October 2024
Christel
Eindhoven
SSOE
Service was goed en de mensen waren heel vriendelijk, onze bestelling was snel geleverd.
15 October 2024
Pascal
Gemeente Leiden
Goede service en opvolging
17 September 2024
Louis
Brussel
Mediawijs
Ik heb Dopperflessen besteld en deze zijn volgens afspraak geleverd.
17 September 2024
Paula
Alkmaar
Le Champion
Fijn contact, snelle levering en goede service in het algemeen!
20 August 2024
Anne
Schiedam
AYUDH Europe
Ik heb vaker producten afgenomen van Green Motion en ben nog nooit teleurgesteld. De grootste hit zijn de bedrukte truien, goede kwaliteit en mooi design. De service is heel goed, je wordt goed en snel begeleid in het bestelproces.
5 June 2024
Dominique
Amsterdam
snelle, adequate, deskundige en vriendelijke service, met een mooie ideologie. ik zal zeker voor een volgende keer weer Greenmotion inschakelen.
5 June 2024
FGS530 Florence Goes
Amsterdam
VU / SBE KIN (Management / Office assistent)
Wij bestellen regelmatig de geliefde Tony Chocolony's bij Greenmotion. Het schakelen met onze contactpersoon gaat altijd super snel en is erg prettig. Nooit gedoe en daar houden we van!
30 April 2024
Manon
Prins
Sunny Cars
We zijn enorm blij met de uitstekende service: vriendelijk en snel, zeer professioneel, meedenkend, strategisch en bovenal buitengewoon behulpzaam!
29 April 2024
Roos
AMS
Greenmotion biedt een breed scala aan geschenken en denkt met je mee. De focus op duurzaamheid past perfect bij onze insteek als we op zoek gaan naar leuke geschenken voor onze medewerkers. De contactpersonen zijn goed bereikbaar en offertes worden snel opgesteld.
26 April 2024
Barbara te Riele
Pharming
Altijd een snelle reactie. Zijn bereid om mee te denken, ook bij niet standaard vragen. Snelle levering. Ook al jaren dezelfde contactpersoon. Voor ons prettig, maar geeft ook aan dat de cultuur binnen het bedrijf gezond is.
24 April 2024
Leila
Hogeschool Leiden
Wij werken al jaren samen met Greenmotion en dat bevalt ons nog steeds erg goed. Het is elke keer weer heel fijn en heel snel schakelen. Ze denken goed mee over nieuwe wensen en herhaalbestellingen worden vlot opgepakt. De leuke attentie die ze je als dank voor een opdracht af en toe sturen werkt ook uitstekend voor de klantenbinding ;-)
23 April 2024
Perry
Zeist
WWF Nederland
Enige punt verbetering is de kwaliteit van verpakking bestelde product. Verder erg tevreden.
22 April 2024
Iris
Weurt
Hi, wij zijn Greenmotion!
Samen met onze merken met impact voorzien wij het bedrijfsleven van stijlvolle duurzame cadeaus en merchandise waarmee je échte waardering geeft. Met onze shops en services krijg je grip op je inkoop en maken we het bestellen voor jou en je collega’s heel makkelijk.
"There's only one earth. And there's no spare." - Wubbo Ockels
Precies, er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn. In de jaren '90 werden we geïnspireerd door astronaut Wubbo Ockels, de eerste Nederlander die een ruimtereis maakte. Hij liet de kwetsbaarheid van de aarde vanuit de ruimte zien. Het was tijd om te veranderen en te werken aan de nieuwe economie: klimaatneutraal, circulair, inclusief en met eerlijke ketens. Zijn optimisme en handelingsperspectief sprak ons aan. Hij was van de happy energy: waarom zo somber als de zon en de wind ons al massa’s energie kunnen leveren?
In 1998 is Greenmotion als eerste leverancier gestart met het aanbieden van duurzame promotionele producten, relatie- en kerstgeschenken. We zagen dat er een enorme behoefte was aan duidelijkheid en transparantie over duurzaamheid. Tevens zagen we keuzestress bij het kiezen van het juiste relatiegeschenk omdat er zoveel verschillende producten en mogelijkheden beschikbaar zijn.
Daarom willen wij graag samen met onze en jouw favoriete merken positieve impact maken. Ook willen we branchegenoten en toeleveranciers aansporen om hun ketentransparantie te verbeteren en duurzamere producten te maken.
Manpadslaan 1
2105 MA Heemstede