Beste Ray, Bedankt voor het plaatsen van je review! Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Sonny, Wat leuk om te horen! Veel plezier gewenst van je aankoop! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Edwin, Bedankt voor je feedback! En fijn om te horen dat je de service en afhandeling als goed hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Molenaar, Bedankt voor het plaatsen van je review! Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste JP, Bedankt voor je beoordeling. Wij wensen je heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Andrew, Bedankt voor je review! Heel veel plezier van je aankoop. Met vriendelijke groet, Team Doublepoint
Beste Han, Fijn dat je bestelling goed is verlopen! Als je nog vragen hebt, weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Hi Rolf, Leuk om te horen! Heel veel plezier van je aankoop en wie weet tot ziens. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beste Karel, Dank voor het plaatsen van je review. Wat betreft de bezorging, dit vinden wij ook zeker niet netjes en dit is dan ook buiten ons macht gegaan. We vinden het erg goed dat je dit bij ons aankaart, zodat we hier intern een aantekening van kunnen maken. Voor de tweede vraag kan je het beste even contact met ons opnemen per e-mail via info@doublepoint.nl voor het maken van een afspraak. Dit is namelijk mogelijk! We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Het Team van Doublepoint
Beste Hans, Erg leuk dat je bij ons op bezoek bent geweest en nogmaals veel plezier van je boekenplank speakers met stands! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Hi Peter, Bedankt voor het compliment! Leuk om te lezen dat je onze service als goed hebt ervaren. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het Team van Doublepoint
Beste J.T. Kraan, Fijn dat de levering snel is gegaan. Heel veel plezier van je cd speler! Als je nog ergens vragen over hebt, kan je ons altijd benaderen. Met vriendelijke groet, Het Team van Doublepoint
Beste Johan, Goed om te horen! Bedankt voor je review en veel plezier van de subwoofer. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het Team van Doublepoint
Beste JD, Bedankt voor dit grote compliment! Super leuk om te lezen. Veel plezier van je aankoop en wie weet tot ziens in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het Team van Doublepoint
Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.