snel in huis, de vervoerder in huis

snel in huis, de vervoerder in huis

Goede prijs in combinatie met snelheid

Alles vlekkeloos verlopen!

Past goed bij de set na advies

asw608 zwart als toevoeging besteld, prima verlopen een heerlijke aanvulling op de set

zeer goed

fijn contact en denken mee

Adequate response of alle vragen

Nemen de tijd, adequaat, en weten waar ze het over hebben. Niet het duurste proberen “aan te smeren”.

Goed geholpen

Telefonisch goed op de hoogte gehouden. Duurde helaas een paar werkdagen langer. Gaven aan dat de sneeuw de boosdoener was. Volgende keer kom ik wel terug.

perfect verlopen

Bestelling perfect verlopen via Doublepoint en dhl ondanks de feestdagen.

Maanden betaald, geen levering en geen communicatie, Doublepoint is onbetrouwbaar

I am extremely disappointed with Doublepoint. On August 13, 2025, I ordered a Denon X3800H AV receiver and paid immediately. The product page stated a delivery time of one month, which was never met. On September 23, 2025, I finally received an email with a link to a portal showing the order status. At that time, delivery was shown for October. Since then, the estimated delivery date has been pushed back again and again without any explanation or communication from Doublepoint. No updates, no reasons, no proactive information at all. The status has not changed for weeks and, as of today (January 13, 2026), it still shows December 3, 2025. At this point, I honestly feel like I may have fallen victim to a scam. The lack of transparency and complete absence of customer communication is unacceptable. I cannot recommend this online shop in any way. Translate message into dutch: Ik ben zeer teleurgesteld in Doublepoint. Op 13 augustus 2025 heb ik een Denon X3800H AV-receiver besteld en direct betaald. Op de productpagina werd een levertijd van één maand aangegeven, maar deze werd niet nagekomen. Pas op 23 september 2025 ontving ik een e-mail met een link naar een portaal met de bestelstatus. Daar werd eerst een levering in oktober weergegeven. Sindsdien is de verwachte leverdatum steeds opnieuw uitgesteld, zonder enige uitleg of communicatie van Doublepoint. Er zijn geen updates, geen redenen en geen proactieve informatie verstrekt. De status is al weken niet veranderd en staat op vandaag, 13 januari 2026, nog steeds op 3 december 2025. Op dit moment heb ik eerlijk gezegd het gevoel dat ik mogelijk ben opgelicht. Het gebrek aan transparantie en de volledige afwezigheid van klantencommunicatie is onacceptabel. Ik kan deze webshop op geen enkele manier aanbevelen.

Niet goed begonnen, maar professioneel en overtuigend rechtgezet

De afhandeling van mijn bestelling is in eerste instantie niet goed verlopen. De levering van de receiver is meerdere keren uitgesteld en de communicatie hierover had duidelijker gekund, waardoor ik heb besloten dit onderdeel van de bestelling te annuleren. Daarbij wil ik wel vermelden dat de andere artikelen uit dezelfde bestelling correct en vlot zijn geleverd, wat laat zien dat het ook goed kan gaan bij Doublepoint. Na het plaatsen van mijn beoordeling ben ik persoonlijk benaderd door Doublepoint. Er is open en eerlijk uitgelegd wat er is misgegaan, excuses zijn aangeboden en de terugbetaling is vervolgens correct en snel afgehandeld. Het persoonlijke contact en de manier waarop dit alsnog is opgepakt, geven mij vertrouwen dat Doublepoint verantwoordelijkheid neemt wanneer het fout gaat. Hoewel de oorspronkelijke ervaring niet prettig was, laat de opvolging zien dat het ook goed kan gaan. Om die reden heb ik mijn beoordeling aangepast naar 4 sterren.

Goed geholpen

Voor ons bouwbedrijf verscheidende speakers+versterkers aangekocht voor onze vergaderruimtes. Uitstekend advies en installatie.

Alles best verlopen!

Alles best verlopen

C'est la troisième fois que j'achète mon matériel hi-fi en ligne.

C'est la troisième fois que j'achète mon matériel hi-fi en ligne. Je suis Doublepoint de près depuis la relance d'Onkyo. Le nouveau P-80 est désormais disponible en grande quantité. Quelle qualité, comme au bon vieux temps !

Uitstekende webshop met mooie producten

Vorige week Woensdag een aantal producten besteld, op 1 product na alles vrijdag in huis. Goed verpakt en verzonden met DHL (niet mijn favoriet) Dit alles voor goede prijzen. Ik heb de klantenservice nog niet nodig gehad, hoop dat dit net zo goed is.

Sluit aan op de wensen die ik had

Ik ben erg tevreden over het advies dat ik heb gekregen in deze hifi-winkel. De medewerker nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en legde duidelijk de verschillen uit tussen de verschillende speakers. Er werd geen druk gezet om iets duurs te kopen, maar juist eerlijk meegedacht over wat het beste bij mijn situatie past.

Tevreden

Zeer tevreden ervaring gehad. Duidelijke communicatie en achteraf even nagebeld.

Dik tevree

Duidelijke website, zoekfunctie werkt niet erg lekker. Maar verder dik tevrede

snelle levering prima product

snelle levering prima product

Good followup

Good follow-up, especially regarding questions about delivery. This took a little longer due to Christmas. But it was handled well!

Vriendelijk en correct

Zoals verwacht, lekker snel telefonisch contact. Vriendelijk en correct

Zoektocht beindigd op advies van dp. Compacte Wiim streamer is het geworden. Correcte prijs!

Ergens anders Goedkoper gezien?

Moet je zeker melden, kreeg netjes binnen 5 werkdagen het verschil terug. BEDANKT !

snel geleverd en uitstekend product

Prima contact gehad met de verkoop afdeling. Snelle reactie, prima aanbieding gedaan en de spullen zijn snel geleverd.

Blij met het resultaat

Blij met mijn aangekochte DENON DCD900. Mooi modern Hifi product, waarmee ik mijn CDS afspreel. Mooie prijs voor een topproduct. Snel geleverd, heel blij met resultaat.

Positief

Ik verlies mij weer in het geluid van de speakers. Daarin kreeg ik een uitnodiging om jullie te beoordelen. Luisterend naar het geluid denk ik hier positief aan terug.

weer naar t zin

nu voor de tweede keer, uitstekend!

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG