Elders een betere offerte gehad

Via het contactformulier een aanvraag gedaan. Het aanbod was niet scherp, maar dit is keurig aangepast !-!

Voorspoedig, stipt en in de voormiddag geleverd.

Voorspoedig, stipt en in de voormiddag geleverd.

Zijn flexibel en laten de klant echt de keuze maken

Doublepoint heeft mij alle mogelijkheden geboden om speakers met elkaar te vergelijken. Terug sturen van speakers was ook niet teveel gevraagd. Denken dus mee en daar ben ik er tevreden over.

Duidelijke website met veel mooie producten

alles is verder goed verlopen, dankjewel

Top service, ook na reparatie

Versterker was snel gerepareerd

Alles zoals gepland

Zoals gepland en geleverd. Product voldoet zeker. Top!

Bijna 5sterren het kan altijd betur

altijd wel tevreden

tevreden met de aankopen die ik hier gedaan heb. nemen altijd ff de tijd voor je en leveren altijd goed. dankje loek.

Al met al een prettige ervaring met een kleine kanttekening.

Het bestellen verliep goed. De webshop is overzichtelijk en het was fijn dat er de mogelijkheid was om achteraf te betalen (Riverty gekozen..). Ook kon ik eenvoudig twee producten met elkaar vergelijken, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Wel kan de overzichtspagina iets duidelijker op je telefoon, want dat paste natuurlijk niet.. Dus een tip! De levering duurde iets langer dan verwacht, omdat het pakket bij het sorteercentrum bleef hangen. Gelukkig werd dit dankzij snel contact met de klantenservice netjes opgelost. Wat ik iets minder vond, is dat het product niet extra was om-verpakt, maar alleen in de originele doos werd verzonden. Dat had wat beter gekund naar mijn insziens. Al met al een prettige ervaring met een kleine kanttekening.

5sterren

Levering ging niet zoals het moest, maar door goed optreden van een medewerker had ik het alsnog snel in huis.

Best service in hifi

Great experience online, and fast delivery.

Overal ben ik tevreden

Op basis van mijn vorige aankoop mbt deze winkel nogmaals een offerte aangevraagd. Weer snel en scherp. Verzending was binnen het termijn wat gesteld werd. DHL kwam deze afleveren. Overal ben ik tevreden.

Ga zo door

Afgelopen maandag besteld && vandaag per pallet geleverd:-!). Top service, ga zo door.

Na klacht van receiver goed opgepakt

Namen de zaak serieus na een klacht over het uitgangsvermogen. Stonden klaar voor oplossingen. Nu met een tevredengevoel plaatjes luisteren.

Duurt even, maar het komt

Heb twee Klipsch towers besteld die goed zijn aangekomen - één tower per maand, dus twee maanden. Opsturen is niet onmiddelijk omdat DP ze moest bestellen. Support service is TOP, op gelijke voeten met die van SVS (speakerproducent). Maarten doet alles om de levering goed te laten verlopen. Ze moeten wel hun stock uitbreiden en uit eigen voorraad leveren.

Bedankt Loek!!

Fantastische DoubleDeal SVS subwoofers op de kop kunnen tikken. Loek heeft mij hierbij goed geholpen. Ook met de kabel die blijkbaar er niet standaard bij zou zitten.

ToP Bedrijf

Hulp gehad bij inbouwspeakers. Nu laten spuiten en afwerken

satisfait de mon achat

Livraison rapide en Belgique. Bpost a tout livré en parfait état.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Gute Erfahrung

Ich habe es wegen des Preises des Receivers in einem Forum gefunden. Es hat eine Weile gedauert, aber es ist schließlich angekommen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Cinema 60 met kabels

Uitstekende ervaring met Loek via de chat. Nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Zeker aan te raden.

Ik heb hier banaanpluggen van Audioquest gekocht

Audioquest Banana Pluggen 8x Prijs/kwaliteit goed - Prijs: goed

kopen hier is russische roulette spelen

Bestelling van een item 3 maanden terug, en dit item is nog steeds op de website te koop met onmiddellijke levering,... Na excuses, leugens, kleine tegemoetkomingen,... gedurende deze 3 maanden nog steeds niks mogen ontvangen en momenteel zelfs geen antwoorden meer op mijn vraag naar een oplossing. Bij nalezen van de vele reviews blijkt dat een deel van de mensen tevreden zijn, maar ook dat er een aanzienlijk aantal klanten gewoon aan het lijntje gehouden worden, een firma die klantentevredenheid duidelijk niet begrijpt. Hoe erg is het ?? Het is de eerste keer in 20 jaar dat ik een negatieve review dien te schrijven, en vind het mijn plicht om toekomstige kopers te waarschuwen dat hier kopen grote risico's inhoudt : misschien ben je je geld gewoon kwijt !!!!

Blij hier gekocht

Antwoorden op vragen die ten minste sluiten op de situatie. Meedenken en goede prijz!

Snel en goedkoop

Korte levertijd voor 16 banaanstekkers! Was ook zelfs goedkoper geprijsd dan de rest van de clubgenoten.

Uitstekende service

Tevreden over mijn aankoop. Denon pma-900 besteld en ervaarde problemen. Bleek aan mij te liggen. Double point nam hier alle tijd voor.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG