Helemaal tevreden met mijn aankoop bij double point. Een bedrijf waarbij je gewoon telefonisch je vragen kan stellen. Nemen de tijd, vooral voor mij die totaal geen verstand heeft. Kom hier zeker terug.
Beste Sjoerd, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Oprecht een leuk contact gehad met deze winkel. Bedankt Loek voor het advies via de chat en bij het helpen van de speaker installatie.
Beste Saskia, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Voldoet weer aan alle verwachtingen!
Beste Jacob, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Over the past few months, I’ve made several purchases from you and each experience has been nothing short of outstanding. Great communication and fast delivery.
Hi Podroza, Thanks for your review! Best Regards, Doublepoint
Weer hier besteld om de set compleet te hebben. Weer 5-sterren! Nu sparen voor de subwoofer.
Beste Ronald, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij wensen je heel veel plezier met je nieuwe speakers. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Wat mij positief opviel is dat de prijzen zeer concurrerend zijn op het gebied van receivers. vaak gelijk aan of zelfs scherper dan grotere webshops. Maar waar die grote ketens vaak ophouden bij het afrekenen, begint de echte service daarna pas. Je merkt dat ze investeren in klanten. Werd zelfs na levering nog gebeld. Bij online de bestelling was de levering snel en goed geregeld. Op het moment dat een product niet direct beschikbaar was, werd ik netjes op de hoogte gehouden. De communicatie is duidelijk en professioneel met een eigen status pagina. vragen ná de aankoop verliep ook goed. Toen ik bijvoorbeeld technische ondersteuning nodig had bij het instellen van de receiver, werd ik snel en goed geholpen.
Beste Manouk, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij hebben het contact samen als prettig ervaren en hopen dat alles goed werkt. Anders horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik had recent de gelegenheid om bij Doublepoint zowel online als in de winkel apparatuur te bekijken en aan te schaffen, en ik ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Ze helpen je niet alleen de grotere keuzes te maken, maar letten ook op de details zoals accessoires en opstelling van de speakers.
Beste JP Gerritsen, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Tot de volgende keer in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Product Het product was zoals omschreven en komt overeen met wat er in de advertentie stond. Prijs Deze was hetzelfde geprijsd. Niet zozeer goedkoper of duurder Service Was goed, niet speciaal veel beter. Daarom Geen 10
Beste Xavier, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Wij hopen je de volgende keer weer terug te zien onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Platenspeler gekocht met levertijd 1 a 2 werkdagen. Na enkele dagen niet geleverd, na contact te hebben gehad zou deze nu er met 3 a 5 werkdagen zijn. Na deze periode te hebben gewacht was er niet geleverd. Terwijl in de advertentie nog steeds de levertijd van 1 a 2 werkdagen vermeld staat. Ik kon voor compensatie een lp uitzoeken, hiervoor netjes bedankt Nu zou hij na een week er zijn en geleverd worden (ik zou op de hoogte gehouden worden en worden gebeld op deze dag, ook niet gebeurd), ook dit werd niet gehaald en of ik een andere kleur wilde. Uiteraard niet. Veel praatjes, veel excuses waar ik niets aan heb. En aangeven dat ze klanten onder valse voorwendselenverkopen. Doublepoint gaf mij op alle punten gelijk . Verzocht mijn geld te retorneren, ook dit was moeizaam. Advies , informeer de klant naar waarheid en niet op basis van leugens en zaken die je niet waar kan maken.
Beste Arjen, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring. Wij betreuren het feit dat de service niet naar wens is uitgevoerd. Door een verlate levering, hebben wij het product niet binnen het termijn kunnen uitleveren. Desondanks hopen wij je in de toekomst weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Afspraakje gemaakt om te luisteren naar een svs sub. Goed geholpen vriendelijk personeel. Nemen echt alle tijd voor je. Geeft een mooie aanvulling, gelijk meegenomen. Dik tevreden.
Beste Dieren, Dank voor het achterlaten van je beoordeling! Wij wensen je nogmaals heel veel plezier met je aankoop. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beroep gedaan op ze laagste prijs elders in een shop in Belgieë. Reageren hier snel op. Via de mail netjes de levertijd van een week verwittigd.
nemen de tijd voor je en bellen je op waar nodig. ik kom hier zeker terug.
Amai, Hoefde niet de ganze dag thuis te blijven! Bestellen ging zo vlot als de levering.
Eine gut organisierte Website, die mir bei der Bestellung von zwei Lautsprechern geholfen hat. Der Preis war gut und die Lieferung nach Deutschland verlief reibungslos.
Het verhelpen van mijn defect aan de speaker is snel en correct opgepakt door de firma Doublepoint. Bedankt voor de Aftersales.
Beloven elke week, de volgende week te leveren, maar dat gebeurd, u raadt het al nooit. Zeer slechte follow ups. Geen communicatie. Website is prachtig, maar the backend is een bende. Nemen sinds vandaag (9 October) ook de telefoon niet meer op. Dus ik vrees dat het volledige bedrag wat ik heb betaald ook foetsie is. Ik snap werkelijk niet alle andere positieve reviews op deze leverancier?
In april heb ik een product besteld dat nooit geleverd werd. Ik heb toen een negatieve beoordeling gegeven waarop doublepoint mij verzocht deze in te trekken in ruil voor een waardebon van 75€. Ik ben hier op ingegaan en heb opnieuw dezelfde bestelling geplaatst. We zijn nu oktober en opnieuw is er niets geleverd. Bovendien word ik door een incasso bureel van Riverty aangemaand om te betalen voor iets waarvan zij beweren dat ik ontvangen heb. Doublepoint heeft mij per mail gemeld dat ze Riverty op de hoogte gingen brengen wat dus blijkbaar niet is gebeurd. Bij de beoordelingen stel ik vast dat veel van de negatieve ervaringen terug te leiden zijn naar bestellingen uit België. Toeval? Voor mij is Doublepoint een onbetrouwbare speler.
Moest voor het weekend nog een extra Bsystem inbouwbox hebben. Doublepoint was dichtbij en had het.
Communicatie was helder & duidelijk. Advies was ook naar tevreden!
De communicatie en gehele aflevering was binnen het gestelde termijn en was goed. Tevreden over de speakers en zou hier ooit terugkomen.
No extra comments
Dachten mee in een goede oplossing. Goed bereikbaar!
Alles goed hoor
Prima service, correcte prijs
Voor het eerst hier besteld. Alles verliep soepel, afrekenen was niet te complex en vragen komden direct gesteld worden. Levering verliep goed. Over DHL ben ik afwisselt gesteld.
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG