Prima advies, gevraagd om een verpakking om de originele verpakking; ook dat is gedaan.
Wij zijn erg tevreden over de service van dit bedrijf. Vanaf het eerste contact werden we vriendelijk en deskundig geholpen. Er werd goed meegedacht en afspraken zijn netjes nagekomen. Een fijne en betrouwbare ervaring.
Tip voor Doublepoint, zet geen producten op voorraad als ze dat niet zijn en in backorder bij de leverancier besteld moeten worden of als de leverancier niet binnen de standaard tijden kan leveren. Of indien er wel een backorder geplaatst moet worden pas dan de info aan dat het op bestelling kan. Nu kom je er pas achter dat het niet op voorraad is wanneer je eenmaal besteld hebt. Dus ben transparant met de levertijd aan de voorkant, dat voorkomt verkeerde verwachtingen. Ik heb nu steeds het gevoel dat ik er zelf achteraan moet en dat is jammer en doet wat met mijn klantbeleving. Wat wel goed is, is de snelheid van reageren op mijn mails en chats en ik word netjes te woord gestaan. Ook is een seconddeal netjes omgezet naar een neiuw product tegen scherpe prijs omdat ik hem elders goedkoper had gezien Alleen waar blijft mijn subwoofer? Ik krijg iedere keer te horen dat hij elk moment binnen kan komen en verzonden kan gaan worden maar tevergeefs. Nu zie ik via de statuspagina dat hij bij jullie binnen is en dan vraag ik of het lukt om hem dezelfde dag nog te verzenden. Daarop krijg ik als antwoord; ja, we zijn er druk mee bezig. Oftewel ik had de verwachting dat ik vandaag een track and trace zou krijgen maar helaas. Ook hierbij, geef dan geen indicatie die niet waargemaakt kan worden. Dan heb ik liever het eerlijke antwoord dat het druk is en dat het langer duurt wat ik best kan begrijpen zo rond de feestdagen. Ik zie mijn subwoofer graag zo snel mogelijk tegemoet. Ik geef jullie nog het voordeel van de twijfel maar dan zie ik graag zsm een track and trace dat hij mijn kant op komt.
Beste Ricardo, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Wij betreuren het feit dat je de service ondermaats vindt. Afgelopen woensdag hadden wij nog contact gehad en hebben wij aangegeven dat de subwoofer binnen is. Door aangepaste ophaaltijden van de vervoerder kan de aflevering langer duren (vanwege oudjaars/nieuwjaarsdag). Hier is gister ook nog contact over geweest. De subwoofer wordt binnen 2 werkdagen geleverd bij jou en je ontvangt de track & trace automatisch. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ik heb met Doublepoint een tijdje een slecht contact gehad over een teruggestuurde receiver. De details zal ik jullie besparen, maar het ging even verre van lekker zeg maar. Maar mag gezegd worden dat men wil leren van de fouten die ze maken. Daar waren ze erg transparant in nadat ze constateerden dat ze een serie fouten hadden gemaakt. Doublepoint heeft beloofd service en aftersales, waar nodig, verder te verbeteren. Kijk, dat alleen is al een dikke pluim waard.
Ursprüngliche Bewertung
Die 9.2 waardering heeft Doublepoint met zijn zéér slechte aftersales geen recht op. Wat is er aan de hand? Het begon met bestelde zilveren receiver. Na betaling moest ik extreem lang wachten en kreeg toen niet de bestelde ziveren, maar een zwarte versie. Na aangetekend retour te hebben gestuurd bleef het lang stil. Men neemt bij Doublepoint ook niet meer de moeite te reageren op mijn herhaalde verzoeken tot terugbetaling. Heb een heel dossier met toezeggingen, dus de firma kan zich niet beroepen op een misverstand. Op andere beoordelingsites komt het probleem van slecht terug betalen ook erg vaak voor. Werk aan de winkel voor de eigenaar. Want zo maak je namelijk geen fans voor het leven!
Advies in gewonnen nu een wel overwogen beslissing nemen. Goed geholpen.
Alles naar wens gegaan, het bestellen verliep vlekkeloos en makkelijk achteraf betalen.
SVS SB17 ULTRA DIK DING! Shockeer je buren en koop deze subwoofer. Aflevering was een feestje, vrachtwagen,pallet, groot, helemaal super. Goed uiteinde!
een bluetooth speaker caadeau gehad bij de vloerstaanders, dik tevreden
was snel in huis
Mijn ervaring omschrijf ik als volgt; Al een aantal weken aan het orienteren tot een streamer als toevoeging op de huidige Denon setup installatie. Uitgekomen bij Cambridge Audio / Eversolo. Door goed advies de keuze kunnen maken en vandaag opgehaald.
een prachtprijs geoffreerd gekregen. helder en snel.
Het was "passen en meten", maar de bezorger was net nog voor kerst bij mij thuis gekomen met de rendieren van Double point.
A smooth experience with Doublepoint. They quickly answered my questions. After ordering, the DHL tracking number arrived quickly.
Een onderdeel besteld voor mijn huidige set, best gelopen.
Gedegen advies gekregen tijdens Black Friday. Kom hier zeker terug.
Bij de bestelling werd een levertermijn van ongeveer één maand aangekondigd, maar meer dan vier maanden later had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Gedurende deze periode kreeg ik, ondanks herhaalde en beleefd geformuleerde vragen per e‑mail, geen duidelijke uitleg over de vertraging of over de status van mijn bestelling. Uiteindelijk heb ik, na meerdere contacten, besloten de bestelling te annuleren. Ik ben wel terugbetaald.
Beste Charles, goedemorgen, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Wij hebben dit gelijk nagekeken en deze 5% was al eerder overgemaakt, direct na de bestelling. Dus je moet 100% van het totale bedrag terug hebben ontvangen. Hierover hebben we net ook een mail gestuurd. Wij vernemen het graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ursprüngliche Bewertung
Bij de bestelling werd een levertermijn van ongeveer één maand aangekondigd, maar meer dan vier maanden later had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Gedurende deze periode kreeg ik, ondanks herhaalde en beleefd geformuleerde vragen per e‑mail, geen duidelijke uitleg over de vertraging of over de status van mijn bestelling. Uiteindelijk heb ik, na meerdere contacten, besloten de bestelling te annuleren. Ik ben wel terugbetaald, maar niet het volledige bedrag: er is ongeveer 5% ingehouden, vermoedelijk kosten die aan mij zijn doorgerekend, terwijl de vertraging en de niet‑levering niet van mij afkomstig waren. De communicatie verliep op zich beleefd, maar het gebrek aan transparante informatie over de vertraging, de zeer lange levertijd ten opzichte van wat oorspronkelijk was beloofd, en het feit dat ik uiteindelijk geld heb verloren bij de terugbetaling maken dat ik deze webshop niet kan aanbevelen.
Besteld en daarna snel in huis
Adequate opvolging via bpost. Hierdoor niet de ganze dag aan huis hoeven zitten. Product voldeed aan volledige verwachtingen!
Elders goedkoper gevonden komen ze na
Ich habe letzte Woche einen Stereo-Verstärker gekauft. Er kam letzten Mittwoch unversehrt an, die Lieferung erfolgte innerhalb von fünf Tagen. Ich werde auf jeden Fall wieder hier einkaufen.
Wederom een dikke uitstekend! Volgende maand kom ik weer terug.
Alles was naar Wens! Mooi speelgoed voor mijn man gekocht.
I placed an order for an AV receiver on August 3, 2025, from this store. The item was never delivered. Since early October, I’ve been trying to get updates: the delivery date was postponed several times without any clear explanation. After numerous exchanges, I agreed with the seller to cancel the order on November 28. I was then promised a refund, along with a credit note and confirmation. However, as of December 25, I still haven’t received anything. My follow-up messages have gone unanswered. I strongly advise against using this store. My experience has been extremely disappointing.
Loek heeft goed geholpen bij de aankoop. Erg blij. Top-2000 staat aan.
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG