goed opgelost

Defect na 2 weken in gebruik, wat een aanfluiting (dacht ik...). Was er eigenlijk behoorlijk ff klaar mee, maar super chill, direct omgeruild door DP. Niet omgevraagd, maar misschien door me zeik meil wel direct opgevolgd. dank u!

Onbetrouwbare levertijden.

Ik heb meer dan 3 maanden geleden een bowers & wilkins subwoofer besteld. Levertijd 3 weken. Na 4 weken zelf maar contact opgenomen met doublepoint. Hij zou de volgende week binnen komen. Zo ging het enkele weken door. Na meer dan twee maanden wachten werd er een alternatief aangeboden. Een svs 1000 pro. Ik zou er soundpaths bij krijgen. Hij zou binnen enkele werkdagen geleverd worden. Je raad het al niet. De week erop een bericht dat hij die week geleverd zou worden. Dus weer niet. Toen weer het bericht dat het enkele werkdagen zou duren. Inmiddels 3 maanden verder. Daarop besloten te annuleren. Het enige positieve waarom ze 2 steren krijgen i.p.v. 1 is omdat ik binnen 3 dagen mijn geld terug had. En nu niet reageren met levertijd was onbekend. De levertijd zou 3 weken zijn. De levertijd mag trouwens wettelijk max 30 dagen zijn.

Levering + Nazorg was naar wens en voldoet naar de verwachtingen.

Levering + Nazorg was naar wens en voldoet naar de verwachtingen. Prijs was netjes en gratis verzending.

Alles goed

Alles goed, naar wens

Prettige ervaring bij double point

Wij gingen zomaar langs voor een nieuwe speaker in de woonkamer. De medewerker nam zonder dat we eigenlijk een afspraak hadden de tijd en gaf deskundig advies waardoor wij een goede keus hebben kunnen maken. Een prettige ervaring bij Double point.

Prima afhandeling

De afhandeling van mijn retour/garantie was perfect, zoals gebruikelijk bij Doublepoint. Dit voor de derde keer...

Hoefde niet de ganze dag thuis te zitten. Dik tevreden.

Hoefde niet de ganze dag thuis te zitten. Dik tevreden.

Uitstekende service

Uitstekende service, snel geschakeld door Doublepoint

PSB subwoofer

Wat een waardevolle aanvulling geeft deze. het lage is geweldig. bedankt!

klantenservice is super!

Een Focal koptelefoon besteld en deze was slecht leverbaar, klantenservice heeft me constant op de hoogte gehouden en mee gedacht naar alternatieven en uit eindelijk een andere kleur die wel leverbaar was gekozen. Helaas met verzenden is het bij DHL fout gegaan, nogmaals contact met de klantenservice gehad en die zijn er direct achteraan gegaan.

Hadden mijn bestelling erg snel en netjes geleverd.

En telefonisch contact met Doublepoint gehad over een probleem. Probleem werd daarna snel en vakkundig opgelost.

Drie weken aan het genieten van hifi

Erg tevreden over mijn aankoop, klinkt subliem

Prima afhandeling en produkt

Vriendelijk, zeer goede prijzen en de afhandeling van de bestelling was correct.

Top service --> Klipsch Sub!!

Erg content met de service van Doublepoint !>!

Probleemloos

Via Marktplaats iets besteld. Aangegeven dat ik elders bezorgd wil hebben. Keurig geregeld. Speakers bevallen goed.

Merci

J'ai eu une bonne première expérience avec cette entreprise. Prix compétitifs et livraison assez rapide vers le sud de la Belgique.

Pakken vragen snel op

Als je belt wordt er snel en vriendelijk te woord gestaan. Daarom daarna hier besteld.

Uitstekende verkoop

De verkoop in de winkel was goed en helder. Bestelling zoals getoond in de shop. De verkoper wist ook duidelijk alles te onderbouwen en rustig toe te lichten.

Ga zo door

Geen opmerkingen, ga zo door.

Van moeizaam naar perfect

De start in het contact met Doublepoint verliep eerst wat stroef, maar kreeg zeker een positieve keerzijde. Ik was het niet eens met de keuze dat mijn product binnen 14 dagen niey dorect vervangen zou worden. In goed overleg geretourneerd en is alles keurig door Fabian opgelost.

Goede prijs en rappe levering. simpel

Goede prijs en rappe levering. simpel

5 sterren

Bij mijn bestelling; op een zondag; had ik geen huisnummer ingevuld in het bezorgadres. Dit werd handig en snel opgemerkt op zondag door een mail vanuit Doublepoint. Direct kunnen aanpassen waarna de zending op de dinsdag al binnen kwam. Hierdoor erg aan te raden en nu genieten van de nieuwe platenspeler!

Prima ervaring

Nemen vragen serieus en antwoorden doelgericht. Zeker moeite waard.

Garantie

Mijn cd speler is snel gerepareerd doet het weer vlekkeloos.

Eerst wat problemen, netjes opgelost door Doublepoint

Update na contact: Naar aanleiding van mijn review heeft Maarten van Doublepoint contact met ons opgenomen. Hij reageerde adequaat, gaf een update over de status van de bestelling en nam de moeite om ons beter te informeren. De spullen zijn nog niet geleverd, maar door dit contact heb ik inmiddels wel weer wat meer vertrouwen gekregen. Nu is het afwachten tot de levering daadwerkelijk plaatsvindt. Eerste ervaring: We hebben inmiddels 2,5 week geleden een bestelling geplaatst bij doublepoint.nl, maar tot op heden nog helemaal niets ontvangen. Bij het bestellen werd duidelijk aangegeven dat de levertijd 1-3 dagen zou zijn, wat inmiddels ruimschoots is overschreden. Na meerdere keren contact te hebben gezocht via e-mail kregen we telkens dezelfde standaardreactie: dat men de levertijd zou navragen bij de leverancier en ons hiervan op de hoogte zou stellen. Helaas is er tot nu toe nog steeds geen enkele terugkoppeling of concrete informatie gekomen. Het is erg teleurstellend dat een webshop enerzijds snelle levertijden belooft, maar anderzijds niet levert en vervolgens ook nog eens geen serieuze communicatie richting de klant verzorgt. Dit wekt weinig vertrouwen en geeft absoluut geen professionele indruk. Zolang er geen oplossing of duidelijke communicatie komt, zou ik anderen afraden hier een bestelling te plaatsen.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG