Echt een waardeloze webshop

Op 29-7-2025 een marantz cd speler gekocht max 8 dagen levertijd nu 23 september heb ik hem nog niet al 6 keer contact gehad ja meneer hij wordt deze week opgestuurd zegt Loek dan nou vergeet het maar na bijna twee maanden en 4x gezegd dat hij eraan komt nog steeds sta ik met lege handen , er word gewoon keihard gelogen dat vind ik niet kunnen zo ga je niet met betalende klanten om ik hoop hem evenstegoed nog te krijgen want hij is voor mijn dementerende vader die rustig word als er muziek word gedraaid afwachten dus maar het is een goede les HIER KOOP IK NOOIT MEER

Besteld en opgehaald in Hillegom

Gekozen om op te halen, netjes van te voren gebeld! Vriendelijk.

Uitstekende prijzen met een goede service!

Doublepoint is mijn go to winkel. Ze adverteren al met de scherpste prijzen, maar moedigen je ook aan om naar de beste deal te vragen, en die maken ze dan zeker mogelijk! Verder reageren ze snel en adequaat. Helemaal top.

Uiteindelijk opgelost

Ik heb ruim 5 weken op mijn bestelling gewacht, het gaat om een Dali Oberon 5 5.1 surround systeem. Steeds kreeg ik nieuwe beloftes over levering, maar die werden keer op keer niet nagekomen. De apparatuur is noot geleverd door redenen die mij niet geheel duidelijk zijn. Ik heb wel uitleg van Maarten gehad en mijn geld terug. Een prettige ervaring is het niet geweest. Ik zou de levertijden op de website niet al te serieus nemen. Ze hebben de producten niet op voorraad en krijgen het niet snel geleverd door allerlei problemen waarvan ik niet zeker weet wat de reden hiervoor is. Je verzending #000044883 voor bestelling #000579497

Onbetrouwbare levertijden.

Ik heb meer dan 3 maanden geleden een bowers & wilkins subwoofer besteld. Levertijd 3 weken. Na 4 weken zelf maar contact opgenomen met doublepoint. Hij zou de volgende week binnen komen. Zo ging het enkele weken door. Na meer dan twee maanden wachten werd er een alternatief aangeboden. Een svs 1000 pro. Ik zou er soundpaths bij krijgen. Hij zou binnen enkele werkdagen geleverd worden. Je raad het al niet. De week erop een bericht dat hij die week geleverd zou worden. Dus weer niet. Toen weer het bericht dat het enkele werkdagen zou duren. Inmiddels 3 maanden verder. Daarop besloten te annuleren. Het enige positieve waarom ze 2 steren krijgen i.p.v. 1 is omdat ik binnen 3 dagen mijn geld terug had. Aanvulling. Heb excuses ontvangen van Maarten dat er bij mijn bestelling veel fout was gegaan. Hij wou mij een kortingsbon geven en alsnog de soundpaths4 die hij beloofd had toesturen. De kortingsbon hoefde voor mij niet. De beloofde soundpaths heb ik vandaag ontvangen.

Uitstekende service

Uitstekende service, snel geschakeld door Doublepoint

klantenservice is super!

Een Focal koptelefoon besteld en deze was slecht leverbaar, klantenservice heeft me constant op de hoogte gehouden en mee gedacht naar alternatieven en uit eindelijk een andere kleur die wel leverbaar was gekozen. Helaas met verzenden is het bij DHL fout gegaan, nogmaals contact met de klantenservice gehad en die zijn er direct achteraan gegaan.

Drie weken aan het genieten van hifi

Erg tevreden over mijn aankoop, klinkt subliem

Merci

J'ai eu une bonne première expérience avec cette entreprise. Prix compétitifs et livraison assez rapide vers le sud de la Belgique.

Pakken vragen snel op

Als je belt wordt er snel en vriendelijk te woord gestaan. Daarom daarna hier besteld.

Eerst wat problemen, netjes opgelost door Doublepoint

Update na contact: Naar aanleiding van mijn review heeft Maarten van Doublepoint contact met ons opgenomen. Hij reageerde adequaat, gaf een update over de status van de bestelling en nam de moeite om ons beter te informeren. De spullen zijn nog niet geleverd, maar door dit contact heb ik inmiddels wel weer wat meer vertrouwen gekregen. Nu is het afwachten tot de levering daadwerkelijk plaatsvindt. Eerste ervaring: We hebben inmiddels 2,5 week geleden een bestelling geplaatst bij doublepoint.nl, maar tot op heden nog helemaal niets ontvangen. Bij het bestellen werd duidelijk aangegeven dat de levertijd 1-3 dagen zou zijn, wat inmiddels ruimschoots is overschreden. Na meerdere keren contact te hebben gezocht via e-mail kregen we telkens dezelfde standaardreactie: dat men de levertijd zou navragen bij de leverancier en ons hiervan op de hoogte zou stellen. Helaas is er tot nu toe nog steeds geen enkele terugkoppeling of concrete informatie gekomen. Het is erg teleurstellend dat een webshop enerzijds snelle levertijden belooft, maar anderzijds niet levert en vervolgens ook nog eens geen serieuze communicatie richting de klant verzorgt. Dit wekt weinig vertrouwen en geeft absoluut geen professionele indruk. Zolang er geen oplossing of duidelijke communicatie komt, zou ik anderen afraden hier een bestelling te plaatsen.

onjuiste informatie over productbeschikbaarheid en levering, moeilijke communicatie

Op 28 juli en 31 juli 2025 heb ik online via de website van DoublePoint verschillende producten gekocht, waaronder twee Klipsch RF-7 III Vloerstaande Luidsprekers en een Klipsch RC-64 III Centerspeaker. De totale aankoopwaarde is € 6103,80. Zoals altijd vermeld op de website doublepoint.nl sinds de aankoop, hebben de eerste twee bestelde producten een levertijd van 3-5 werkdagen en de rest een levertijd van 1-2 werkdagen (voor de eerste twee producten staat de levertijd ook op de factuur). Tegelijkertijd heb ik telefonisch en per email contact gehad met DoublePoint. Telkens werd mij verteld dat DoublePoint de producten vóór het einde van de week ontvangt en begin volgende week verder levert. Vandaag (18 augustus 2025) is het drie weken later. Er is tot nu toe nog geen product van DoublePoint geleverd. Op 11 augustus 2025 stuurde Doublepoint mij een email met de melding dat mijn bestelling bij Doublepoint door DHL was verzonden. Toen ik echter (ook vandaag) de link in diezelfde email controleerde, meldde DHL dat de zending nog niet eens door de koerier was ontvangen. Op 6 augustus 2025 heb ik Doublepoint per email verzocht om een aantal producten (kleinere speakers, kabels en stekkers) ter waarde van € 890,63 te annuleren. Zes dagen later werd mij gevraagd om het IBAN-nummer voor de terugbetaling te vermelden. Ik heb dezelfde dag nog geantwoord. Tot op heden is er nog geen terugbetaling gedaan. Gezien mijn ervaring tot nu toe verstrekt Doublepoint momenteel onjuiste informatie over de beschikbaarheid en levering van producten. Dat is misleidende handelspraktijken richting hun klanten. Dergelijke oneerlijke handelspraktijken zijn ten strengste verboden door de Nederlandse wet op de consumentenbescherming, die valt onder het Burgerlijk Wetboek (artikel 6.3.3A, met name artikel 6:193a e.v.). Ik heb Doublepoint zojuist een email gestuurd waarin ik hen heb laten weten dat ik bereid ben om vanaf vandaag nog drie dagen te wachten voordat ik al mijn bestellingen annuleer.

Leveringsproblemen

Op 26 april o.a. een receiver besteld. Op de website stond toen levertijd 2 a 3 werkdagen. Vervolgens hoor ik: binnen 1-2 weken. Na een paar keer heen en weer communicatie heb ik op 13 mei de bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd en eind mei had ik mijn geld retour. Prima, ik heb het geld wel terugontvangen en DoublePoint probeert mijn vertrouwen te herwinnen. Maar ondanks het veelvuldig contact met het bedrijf en beloften, is het opnieuw niet goed gegaan met hernieuwde order. Men komt met voorstellen, die we samen opnieuw afspreken, maar er gaat steeds weer iets fout. De levering van bestelde producten worden keer op keer uitgesteld, want ze hebben ze niet in voorraad. Wellicht om bedrijfskosten te drukken, maar dit is zeker niet erg klantvriendelijk te noemen. Het is nu 08 augustus 2025, ik stop met DoublePoint. De positieve energie om klanten alsnog te winnen en tevreden te stellen, verdiend alle lof, echter voor mij geen DoublePoint meer.

Zeer klantvriendelijk

Mijn bestelling heeft een zeer moeilijke start gehad. Maar door de zeer intense opvolging van Maarten van de klantendienst is alles tip top in orde gekomen!

Jamo

Ze staan altijd voor je klaar per telefoon. In de afgelopen jaren de set al mooi uitgebreid. Soms gehad dat iets niet op voorraad is, maar dan wordt er gekeken naar Andere mogelijkheden. Geven ook advies als de speaker tee groot is. Ook zelfs gehad op zondag contact ! Zeker aan te raden.

Afspraken tbv laagste prijs elders wordt nagekomen

hierdoor extrra korting gekregen op de order. levering verliep vrij snel1

Vlotte levering

Via een partner een r120sw subwoofer besteld, was snel in huis.

Afschuwelijke service

Op 5 april een aantal producten van Denon besteld tegen een redelijk aantrekkelijke prijs. Helaas zijn deze tot op de dag van vandaag nog niet geleverd. Ook is er de afgelopen maanden geen enkele keer een initiatief vanuit Doublepoint gekomen om mij te voorzien van een update. Steeds moet ik hen weer vragen naar de laatste status. Dan geven zij aan dat de levering nu toch echt snel gaat komen en vervolgens is het weer compleet stil. En zo gaat dat dus al maanden. Echt heel frustrerend en ondertussen zeer veel spijt van mijn bestelling hier.

Tot nu toe een halve ster

15 dagen geleden een versterker besteld. Levertijd 2/5dagen. Ik werd op dag 5 gebeld dat de levering 2 werkdagen later zou worden. Dus niet. Weer 3 werkdagen later door Maarten gebeld, die zijn excuses aanbood voor het ongemak, en evt. een hoger model als alternatief kon aanbieden, daar zou hij mij na het weekend (maandag) over terug bellen. Helaas door omstandigheden kon hij daar niet aan voldoen. Ik ben wat later dan maandag terug gebeld, met een door hem aangeboden (service) oplossing, waar ik mij geheel in kan vinden. Ga zo door.

double point is waar de kwaliteit en service zit

Communicatie over het leveren was duidelijk via telefoon en mail, je kan je eigen dag en tijdvak kiezen in de trek en trace en de levering was erg goed gedaan

Correcte service

Er was heel even een vertraging bij de levering wegens "out of stock" van het bestelde toestel, maar ik werd door Doublepoint correct op de hoogte gehouden van de geplande levering. Ik ben bijgevolg heel tevreden en kan Doublepoint ten zeerste aanraden.

Voldoet volledig aan verwachtingen

Alles oki!

Veel luisterplezier na een hifi bezoek

Afspraak gemaakt voor een hifi bezoek bij hifi doublepoint. Komen luisteren naar de b & w speakers en werd goed geholpen. Geluid was zeer klankwaardig. Nu al veel luisterplezier.

excellente expérience

J'ai eu une excellente expérience avec Doublepoint. Ils ont fait de leur mieux pour communiquer en français. La communication était bonne.

Snelle levering, fijn contact per email

Mij nieuwe Denon pma 1700 besteld bij deze winkel. Snelle levering, fijn contact per email en in de winkel nog wat uitleg gekregen.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG