Pluspunten
Snelle levering. Gewoon weg super!
Pluspunten
alles word goed geregeld , ook als er iet mocht verkeerd gaan
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Scherpe aantrekkelijke aanbiedingen, snelle levering. Goede service. Keep up the good work!
Pluspunten
- Mooie website. - Goede prijs. - Vriendelijke medewerkers aan de telefoon die beloven de problemen op te lossen.
Verbeterpunten- Artikel op de site is op voorraad, voor de zekerheid nagevraagd bij een medewerker welke dit bevestigd (bericht zwart op wit). Helaas krijg ik het artikel de volgende dag niet opgestuurd. Driemaal gebeld en verschillende verklaringen gekregen voor de vertraging, helaas verlies ik na drie verschillende verhalen mijn vertrouwen. 1. Het artikel komt morgen binnen, het staat op voorraad op de site omdat de pakbon al binnen is. 2. Er is een staking bij de vervoerder waardoor vertraging. 3. Dit is een probleem van onze website, we versturen het morgen en bellen voor de zekerheid terug: Niet gebeld, geen pakket gestuurd.
Pluspunten
Zeer snelle levering, goed verpakt en vriendelijk te woord gestaan.
VerbeterpuntenTot op heden geen verbeter punten kunnen bedenken
Pluspunten
een snelle levering, en goed product
Pluspunten
Veel problemen gehad met een surround-versterker, paar keer teruggestuurd maar werd steeds weer goed geholpen, (versterker bleek uiteindelijk niet te repareren) ook toen ik meldde dat ik versterker niet naar postkantoor kon brengen is er gezorgd dat DHL langskwam en de tweede keer is er zelfs een doos langs gebracht door DHL omdat ik die niet meer had. Toen versterker niet meer te repareren bleek, heb ik een ander merk nieuwer model en duurdere versterker gekregen, die nu prima werkt en veel gemakkelijker te installeren was.
VerbeterpuntenNadat er dezelfde problemen waren na de tweede reparatie, was derde reparatie eigenlijk een heilloze weg.
Pluspunten
Ik heb meerdere keren contact gehad en dit verliep zeer prettig. Ik kreeg vakkundig advies en duidelijk inzicht in welke keuzes er waren. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam. Toen ik uiteindelijk om 16.15 op donderdag een keuze had gemaakt, ging de bestelling nog dezelfde dag de deur uit. Ik ben al hard aan het sparen om mijn set uit te breiden, dit zal ik dan zeker hier bestellen.
VerbeterpuntenAls je audio koopt is het fijn als je het echt kan beluisteren, maar daar wordt aan gewerkt heb ik begrepen.
Pluspunten
Snel en accurate service. kwaliteit product!
Pluspunten
Prima communicatie en levering.
VerbeterpuntenNiks, gewoon goede zaak!
Pluspunten
Zeer vlotte levering. Goede kwaliteit verpakking Laagste prijs!
Verbeterpuntengeen enkele gevonden
Beste Jan, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij zien je graag weer snel terug op Doublepoint.nl. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
CORRECT & ACCURAAT
VerbeterpuntenGEEN
Beste Rudy, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe product. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Een bedrijf waar ik prettig mijn aankopen heb gedaan. Zoals aangegeven was 1 product direct leverbaar en de andere binnen 6 werkdagen. Prima en ook binnen dit termijn geleverd.
VerbeterpuntenMisschien zondag leveren?
Beste Joost, Hartelijk bedankt voor je review! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Correct Op tijd
Beste Filip, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring! Wij zien je graag snel terug op Doublepoint.nl! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Snelle service, goed contact.
Pluspunten
GEEN
VerbeterpuntenADVIES : Betaal wat meer en koop bij concurrent. Speakers bestelt op 02 april met een levertijd van 6 werkdagen. Tot op heden 17 april nog niets ontvangen. Ze hebben al 3 x keer gezegd dat produkt verzonden is en 1x zeiden ze dat DHL hun ektikettering niet kon lezen. Heel raar als je dan vandaag van medewerker F. te horen krijgt dat speakers al die tijd helemaal niet leverbaar waren en vandaag binnen komen. Conclusie : Onkundige medewerkers.
Pluspunten
Nice and easy website - good pricing and very efficient customer service - with next day (free) delivery in Belgium. Top class.
VerbeterpuntenNo need - all round good service and recommended
Beste Phil, Thanks for your review! Best Regards, Team Doublepoint
Pluspunten
Uitstekende service
Pluspunten
Product dat ik zocht op voorraad Korting Vriendelijkheid
VerbeterpuntenIk had een bestelling gedaan omdat doublepoint het product in voorraad had, en de reclame ook was van voor 17:00uur besteld de volgende dag in huis ook in belgie. En dit was helaas niet het geval, ik heb er meer dan een week moeten op wachten. Iets wat ik niet erg zou vinden als men dit ook zelf had gemeld tenminste. Ik heb zelf moeten mailen waar men bestelling bleef, en men werd gezegd op een donderdag dat er vertraging was en de bestelling dan de dag erop ging verzonden worden en zaterdag geleverd ging zijn. Dit was ook niet het geval, dus weer moeten mailen wat er fout was gegaan. En er werd gezegd dat het maandag verzonden ging worden en dinsdag geleverd ging worden, dit was dan wel het geval. Tips: Ik vind het helemaal niet erg om langer te wachten op een bestelling maar doublepoint kan in de toekomst op een betere/vlottere wijze klanten op tijd informeren.
Pluspunten
zeer snelle levering en duidelijke communicatie over waar en wanneer afleveren
Pluspunten
Duidelijke website, sturen van alles een bevestiging, je aankoop, dag van verzending etc. Klantenservice ook goed bereikbaar en er wordt met je vraag ook iets gedaan . Bestelde artikel ook OK.
VerbeterpuntenMisschien eens kijken naar een andere besteldienst
Pluspunten
Snel en correct geleverd
VerbeterpuntenEigenlijk totaal geen opmerking
Beste Dirk, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij waarderen het dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Wij wensen je dan ook heel veel plezier met je aankoop. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Pluspunten
Alles vlot en duidelijk geregeld en zeer snelle levering
VerbeterpuntenDoe zo verder
Beste Tom, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. Wij hopen dat je momenteel volop geniet van je nieuwe product! Fijne avond, Team Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire