Mijn ervaring in een zin

Tweede kans versterkertje gekocht, was snel in huis mooi prijssje Doei

Well-done

Enjoying the dra-900h from Denon. Sounds great!

Thanks voor jouw hulp

Verschillende producten online aangeschaft. Hierbij goed geholpen in de keuze van de producten en de samenstelling van de set. Bedankt hiervoor & tot de volgende keer.

Helder

Advies op locatie ontvangen. Nog geen aankoop gedaan, tot volgende week.

Ik vond het een goede overzichtelijke website met veel keuze en aanbod. Het bestellen verliep vlekkeloos en de levering volgde dagen erna. Geen verder actief contact gehad met de klantenservice.

Goed, duidelijk en snel

Goed, duidelijk en snel

Piekfijn geholpen na een foutieve aflevering

Door een fout in het adres kwam het pakket op een verkeerd adres terecht bij ons een dorp verderop. Dit was bij mij niet bekend en achteraf blijkt dat dit verkeerd was overgenomen door Doublepoint. Achteraf piekfijn geholpen. Meewerkende tip: als er iets mis loopt best even bellen/mailen ipv of niks laten horen. Alles is netjes opgelost nadat dit werd geconstateerd.

Goed geholpen bij de Marantz aankoop

Mooie Marantz receiver besteld, kwamen ze direct na twee dagen leveren met de post. Advies gekregen achteraf door een klein belletje achteraf door een medewerker. Al met al een goede ervaring.

Serious Warning: Non-Delivery and Broken Promises

LET OP! Onvoorstelbaar en onacceptabel. Wij wachten sinds augustus op onze bestelde goederen en zijn inmiddels meer dan tien keer met de mededeling aan het lijntje gehouden dat de levering al onderweg zou zijn. Deze toezegging dateert inmiddels van meer dan twee maanden geleden. Tot op heden is er echter geen levering ontvangen. In plaats daarvan krijgen wij voortdurend nieuwe toezeggingen; recent werd zelfs een terugbetaling in het vooruitzicht gesteld. Een terugbetaling heeft echter tot op heden niet plaatsgevonden. Eén bestelling heb ik uitsluitend via de PayPal-kopersbescherming kunnen terugkrijgen, de tweede tot nu toe nog niet. Op e-mails wordt slechts zeer sporadisch gereageerd, soms zelfs gedurende meer dan een week helemaal niet. Vanwege deze gang van zaken heb ik inmiddels een advocaat ingeschakeld. Ik kan alleen maar nadrukkelijk waarschuwen om bij deze verkoper te bestellen. Een dergelijk slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. ------------ Warning! Unbelievable and unacceptable. We have been waiting for our ordered goods since August and have meanwhile been put off more than ten times with the claim that the delivery was already on its way. This assurance dates back more than two months. To this day, no delivery has been made. Instead, we continue to receive new promises; most recently, a refund was even promised. However, no refund has been issued so far. One order could only be recovered via PayPal buyer protection, while the second one has not yet been refunded. Emails are answered only very sporadically, sometimes not at all for more than a week. Due to this conduct, I have now engaged a lawyer. I can only strongly warn against ordering from this seller. I have never experienced such poor service.

Snel in huis

Duidelijk, overzichtelijk en snel in huis

HDMI kabel besteld en twijfel

Bijpassende HDMI-cable gekocht als kleine upgrade voor de versterker richting de televisie. Je merkt het verschil zeker, qua geluid minimaal. Twijfel om het te houden. Service was naar wens.

Voor 'n 2de keer besteld, nu opgehaald

Voor de tweede keer in drie jaar heb ik bij deze hifi-winkel besteld, en opnieuw een goede ervaring gehad. Dit keer heb ik de bestelling opgehaald. Na anderhalve week werd ik netjes gebeld dat alles klaarstond. Bij het ophalen kreeg ik ook nog prettig en nuttig advies.

Zeer slecht en onbetrouwbaar.

Als iets te mooi is om waar te zijn, dan klopt er vaak iets niet, ook bij doublepoint. De website zit goed in elkaar, de prijzen zijn laag en doublepoint heeft een laagste prijsgarantie, waarbij het 5% extra korting geeft als de klant een lagere prijs kan laten zien. Daarbovenop heeft doublepoint wekelijkse kortingen van 5-15%. De leveringstijden zijn volgens de website kort, ik ben geen artikel tegengekomen dat niet leverbaar zou zijn. Bestellen en betalen gaat makkelijk, kortom alles is geweldig! Heb je eenmaal besteld en betaalt, blijkt dat de bestelling niet komt binnen de beloofde termijn. De levertijd klopt niet, de bestelstatus wordt niet aangepast en men reageert niet op emails en het formulier op de website. Als je niet belt, dan staat een vriendelijke medewerker van een callcenter je te woord, die helaas geen uitsluitsel kan geven wanneer je bestelling wordt verzonden. Op verzoek kun je teruggebeld worden door een medewerker die het wel weet, maar die belt niet. |Toen ik vorige week opnieuw belde, werd mij verzekerd dat Doublepoint mijn bestelling gisteren binnen zou krijgen. Er is niets verzonden. Ik zit nu al ruim 6 weken te wachten op mijn dure apparatuur en ik ben het zat. Het lijkt mij heel erg sterk dat de 5* reacties van bestaande klanten komen. Het zijn allemaal ongedetaileerde korte oneliners. De een echte klant ervaart hoe het echt zit. Bestellen bij Doublepoint? Niet doen!

Service correct

J'ai demandé la garantie du prix le plus bas via le formulaire du site web. Au départ, le produit était en rupture de stock, mais j'ai tout de même réussi à obtenir un rendez-vous. À part ça, rien à redire : la communication était bonne et le prix était correct.

alles verliep smooth

geen verdere klagen

Fast delivery and quick answers to questions.

Fast delivery and quick answers to questions.

Délais non respecté et service client incompétant

Bonjour à tous, Petit retour d’expérience concernant une commande passée sur le site Doublepoint.nl. Le 4 janvier 2026, j’ai commandé un subwoofer Klipsch et reçu une confirmation par e-mail. Ne voyant aucun changement dans mon espace client, j’ai contacté le service client afin d’obtenir des informations sur l’état de ma commande. Dans un premier temps, on m’a expliqué qu’il y avait un retard de livraison. Pourtant, le site Doublepoint.nl précise clairement que toute commande passée avant 17 h est livrée le lendemain. S’en sont suivis plusieurs échanges par e-mail avec le service client, qui m’indiquait à chaque fois que la commande partirait en livraison la semaine suivante… sans que rien ne se passe réellement. J’ai alors signalé que je disposais d’une protection juridique et que celle-ci prendrait le relais si la situation n’évoluait pas. Finalement, le service client m’a communiqué une date de livraison fixée au 27 janvier, sans toutefois fournir de numéro de suivi. J’ai donc attendu toute la journée du 27 janvier, mais la commande n’est jamais arrivée. Elle n’a finalement été livrée que le mercredi 28 janvier. A la place d’être livré en un ou deux jours, j’ai reçu ma commande en 24 jours… En conclusion, futurs acheteurs, si vous envisagez de commander sur Doublepoint.nl, réfléchissez-y bien : il est très probable que les délais annoncés ne soient pas respectés. À bon entendeur.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Afspraken kwamen ze na

Komen laagste prijs garantie voor Supra na. Uitstekende kabel, echt een meerwaarde.

Snelle service!!

Snelle service!!

snel in huis, tot de vlgnde keer

snel in huis, tot de vlgnde keer

Tot de volgende keer

Vooraf geschiedende keren contact gehad via de chat mogelijkheid. Werkte goed, soms niet direct antwoord - maar geen "naam" hebben. De volledige ervaring was hetgeen, zoals verwacht en aangegeven. Bij een uitbreiding van de hifi-setup-at-home meld ik mij weer hier.

Onlangs hier voor het eerst besteld en

Onlangs hier een DENON DCD-1700NE gekocht. Ze namen snel contact met me op om tot een deal te komen via het formulier op de website. Aanbod was uitstekend. Gekozen om het op te sturen, en dat verliep zeker naar wens!

Bleek sneller in huis dan verwacht

Boven verwachting qua ervaring. Had een langere levertijd verwacht, maar bleek ietsje sneller.

Excellent

Received the product correctly, perfect satisfaction.

Juist en correct advies

Lang geweest voor wat vraagjes over inbouwspeakers. Conform afspraak een offerte ontvangen en deze geaccordeerd.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.