Na reparatie werd het goed en snel opgelost

Helaas ging de speaker na 2 maanden defect. Goed en adequaat opgepakt door dp.

Uitstekende ervaring

Een uitstekende ervaring mogen krijgen bij de winkel van Doublepoint. Op de bonnefooi langs geweest om naar een speaker van Klipsch te kijken, bleken ze een hele luisterruimte te hebben hiervan. Keek mijn ogen uit. Uitgebreid advies mogen krijgen en zal dit weekend mijn bestelling doen,

Vlugge zending ook als is het vet groot

Vlugge zending ook als is het vet groot, helemaal tevreden

Doublepoint maakt waar wat ze zeggen

Prima contact gehad, snelle reactie. Achteraf nog een coulance/prijs verlaging mogen ontvangen omdat de verkoopprijs na een week lager was. De voedingskabel is echt een meerwaarde in de setup.

Leveringsproblemen

Op 26 april o.a. een receiver besteld. Op de website stond toen levertijd 2 a 3 werkdagen. Vervolgens hoor ik: binnen 1-2 weken. Na een paar keer heen en weer communicatie heb ik op 13 mei de bestelling geannuleerd en geld terug gevraagd en eind mei had ik mijn geld retour. Prima, ik heb het geld wel terugontvangen en DoublePoint probeert mijn vertrouwen te herwinnen. Maar ondanks het veelvuldig contact met het bedrijf en beloften, is het opnieuw niet goed gegaan met hernieuwde order. Men komt met voorstellen, die we samen opnieuw afspreken, maar er gaat steeds weer iets fout. De levering van bestelde producten worden keer op keer uitgesteld, want ze hebben ze niet in voorraad. Wellicht om bedrijfskosten te drukken, maar dit is zeker niet erg klantvriendelijk te noemen. Het is nu 08 augustus 2025, ik stop met DoublePoint. De positieve energie om klanten alsnog te winnen en tevreden te stellen, verdiend alle lof, echter voor mij geen DoublePoint meer.

Alles gut.

Ich bin über ein Forum auf Doublepoint gestoßen, weil ich einen Denon-Verstärker günstig angeboten hatte. Die Versandkosten waren nicht klar, aber es stellte sich heraus, dass sie kostenlos waren. Glücklicherweise wurde das Produkt neu verpackt und der Versand verlief reibungslos.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Very fast delivery by post

Everything went well. The price was competitive.

Blijde verwachting

Was in blijde verwachting van het product. Het gebruikte toestel werd kosteloos aangepast naar een nieuwe. Contact was zeer prettig,.

Zeer klantvriendelijk

Mijn bestelling heeft een zeer moeilijke start gehad. Maar door de zeer intense opvolging van Maarten van de klantendienst is alles tip top in orde gekomen!

Blij

Blij met mijn aangekochte Denon RCDN12. Een fijn en simpel Hifi product, waarmee veel kan afspelen; internetradio, DAB+ én cd-speler in één compact product. Keurige prijs voor een topproduct. Snel geleverd, heel blij met resultaat.

Voor de 3de keer

Voor de derde keer besteld en alle drie de keren goed geleverd. Bij de laatste keer garantie moeten doen op de subwoofer. Snel een nieuwe versterker mogen ontvangen, hierdoor was ik hem niet lang kwijt!!

Goede Service richting Klant

Dik tevreden

Een verbetering

Een nieuwe Cambridge audio versterker gekocht uit de serie 81. Na enkele dagen ontvangen en direct geinstalleerd. Geeft een verbetering op de versterker die ik had!!

Product zoals omschreven, verzending verliep vlekkeloos, prijs was goed!

Product zoals omschreven, verzending verliep vlekkeloos, prijs was goed!

voor de 3de keer een speakers besteld

Voor de 3e keer een speaker besteld bij doublepoint hillegom. Nu gekozen voor een centerspeaker van q acoustics met banaanstekkers, ik was altijd anti q acoustics maar als na het lezen van reviews is dit toch echt wel een ideale speaker. De speaker is zoals we hadden verwacht van te voren ((online gelezen)) gewend zijn weer goed bezorgt ook de na telefoontje vond ik erg prettig.

Jamo

Ze staan altijd voor je klaar per telefoon. In de afgelopen jaren de set al mooi uitgebreid. Soms gehad dat iets niet op voorraad is, maar dan wordt er gekeken naar Andere mogelijkheden. Geven ook advies als de speaker tee groot is. Ook zelfs gehad op zondag contact ! Zeker aan te raden.

Afspraken tbv laagste prijs elders wordt nagekomen

hierdoor extrra korting gekregen op de order. levering verliep vrij snel1

Vlotte levering

Via een partner een r120sw subwoofer besteld, was snel in huis.

Afschuwelijke service

Op 5 april een aantal producten van Denon besteld tegen een redelijk aantrekkelijke prijs. Helaas zijn deze tot op de dag van vandaag nog niet geleverd. Ook is er de afgelopen maanden geen enkele keer een initiatief vanuit Doublepoint gekomen om mij te voorzien van een update. Steeds moet ik hen weer vragen naar de laatste status. Dan geven zij aan dat de levering nu toch echt snel gaat komen en vervolgens is het weer compleet stil. En zo gaat dat dus al maanden. Echt heel frustrerend en ondertussen zeer veel spijt van mijn bestelling hier.

Tot nu toe een halve ster

15 dagen geleden een versterker besteld. Levertijd 2/5dagen. Ik werd op dag 5 gebeld dat de levering 2 werkdagen later zou worden. Dus niet. Weer 3 werkdagen later door Maarten gebeld, die zijn excuses aanbood voor het ongemak, en evt. een hoger model als alternatief kon aanbieden, daar zou hij mij na het weekend (maandag) over terug bellen. Helaas door omstandigheden kon hij daar niet aan voldoen. Ik ben wat later dan maandag terug gebeld, met een door hem aangeboden (service) oplossing, waar ik mij geheel in kan vinden. Ga zo door.

double point is waar de kwaliteit en service zit

Communicatie over het leveren was duidelijk via telefoon en mail, je kan je eigen dag en tijdvak kiezen in de trek en trace en de levering was erg goed gedaan

Correcte service

Er was heel even een vertraging bij de levering wegens "out of stock" van het bestelde toestel, maar ik werd door Doublepoint correct op de hoogte gehouden van de geplande levering. Ik ben bijgevolg heel tevreden en kan Doublepoint ten zeerste aanraden.

Voldoet volledig aan verwachtingen

Alles oki!

Veel luisterplezier na een hifi bezoek

Afspraak gemaakt voor een hifi bezoek bij hifi doublepoint. Komen luisteren naar de b & w speakers en werd goed geholpen. Geluid was zeer klankwaardig. Nu al veel luisterplezier.

excellente expérience

J'ai eu une excellente expérience avec Doublepoint. Ils ont fait de leur mieux pour communiquer en français. La communication était bonne.

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.