Op 28/9/25 heb ik een bestelling geplaatst van TEAC AD-850-SE hifi deck bij doublepoint.nl. Na bestelling kreeg ik onmiddelijk de melding dat het toestel niet op voorraad was. Ondertussen zijn we bijna 3 maanden verder en het toestel nog steeds in bestelling en niet geleverd. Ik heb reeds herhaaldelijk contact genomen via chat en via mail. Ofwel werd er niet gereageerd ofwel kreeg ik contact met "Loek" - wat ik vermoed gewoon een chatbot is. Telkens kreeg als antwoord "staat nog op bestelling". Aangezien - naar mijn mening - na 3 maanden een aanvaardbare termijn om te leveren is overschreden heb ik bij de laatste 2 contacten gevraagd om een terugbetaling aangezien het volgens mij duidelijk is dat het toestel niet meer gaat geleverd. Als ik tijdens gesprek - chat/mail - vraag om refund stopt het communiceren onmiddelijk! Sorry mijn geduld is op. Update 19/12 :Volgend op de review heeft Maarten contact genomen en is de bestelling plots is een stroomversnelling terechtgekomen. Ondertussen is het toestel geleverd en werkt het prima. De recente service van doublepoint.nl is top. Jammer dat doorlooptijd van de bestelling zo lang duurde. Ik pas -gezien ervaring deze week - score aan naar 3. Groetjes
Originele beoordeling
Op 28/9/25 heb ik een bestelling geplaatst van TEAC AD-850-SE hifi deck bij doublepoint.nl. Na bestelling kreeg ik onmiddelijk de melding dat het toestel niet op voorraad was. Ondertussen zijn we bijna 3 maanden verder en het toestel nog steeds in bestelling en niet geleverd. Ik heb reeds herhaaldelijk contact genomen via chat en via mail. Ofwel werd er niet gereageerd ofwel kreeg ik contact met "Loek" - wat ik vermoed gewoon een chatbot is. Telkens kreeg als antwoord "staat nog op bestelling". Aangezien - naar mijn mening - na 3 maanden een aanvaardbare termijn om te leveren is overschreden heb ik bij de laatste 2 contacten gevraagd om een terugbetaling aangezien het volgens mij duidelijk is dat het toestel niet meer gaat geleverd. Als ik tijdens gesprek - chat/mail - vraag om refund stopt het communiceren onmiddelijk! OPGELET MET DEZE WINKEL : LEVEREN NIET EN NEGEREN VRAAG TOT TERUGBETALING !!! SLECHTE ERVARING. IK WACHT AL 3 MAANDEN OP MIJN BESTELLING. Sorry mijn geduld is op. Zo kan een consument niet behandeld worden !!!!!
Ik kocht een seconddeal die ze blijkbaar niet in voorraad hadden op 25/09. Een week later gingen ze een echte opsturen omdat ze deze niet hadden. Het werd me duidelijk dat ze dit eigenlijk niet wilden doen, omdat de prijs te laag is, en ze wellicht met verlies verkopen. Dus wat doet Doublepoint: constant uitstellen. Totdat de klant het beu is, en zijn geld terugvraagt. Ik heb dit spelletje voor twee maanden volgehouden, vooraleer ik mijn geld terugvroeg. Dit is echt schandalig wanbeleid.
De levering van een deel van de bestelling heeft erg lang op zich laten wachten. Daar werd in eerste instantie niet adequaat op gehandeld. Na de nodige escalaties is het wel opgelost en ben ik tevreden met de geleverde producten
Originele beoordeling
Een receiver besteld bij deze webwinkel. Na ruim 2 maanden nog niets geleverd, ondanks verschillende beloften via mail, chat en telefonisch gebeurt er vervolgens niets. Vervolgens een uur in de wacht staan bij de helpdesk en dan de verbinding verbreken zonder iemand te spreken te krijgen. Ik had eerder reviews moeten lezen, dit bedrijf heeft zijn zaken niet op orde.
PAS OP! Ik wacht al vier maanden op een Dali Oberon 5.1 set, in de aanbieiding gekocht half augustus. Telkens mooie beloftes dat het opgestuurd zou worden en dat alles klaar zou staan en opgestuurd zou worden. Niks ontvangen. Online zijn ze onbereikbaar en telefonisch wordt ik telkens naar een collega gestuurd die zogenaamd "terugbeld". Er wordt elke keer verteld dat alles klaar staat voor verzending, maar vervolgens blijft het stil. Lees de overige reviews, blijf hier ver vandaan. Ze hebben geen fysieke winkel ook al lijkt dat op de website van wel. Dit is geen incident, ze runnen een zeer dubieuze zaak met een team dat valse beloftes doet en naar elkaar wijst.
Ik kwam in contact met Doublepoint door hun laagste prijsgarantie: zij verkopen de platenspeler die ik zocht niet tegen de beste prijs, daar heb ik ze op gewezen. Ik kreeg vervolgens een super aanbod + black friday garantie. Toen ik een poos later terugkwam op het aanbod was het contact ook heel fijn, maar na mijn betaling hoorde ik niets meer... Dat was schrikken! Zeker toen ik op eens reviews tegen kwam over lange wachttijden... Na het weekend direct contact gezocht: na aardig contact met wel twee loze beloftes heb ik mijn platenspeler een week na aankoop in huis. Er is dus nog ruimte voor verbetering, maar over het algemeen krijgen ze dus een acht van mij.
Leverdata worden telkens opnieuw uitgesteld en vervolgens niet nagekomen. Ik heb op 27-08-25 een Denon X3800H bij Doublepoint besteld en meteen betaald. Het aanbod was goed en de bestelling verliep in het begin ook prima. Bij de bestelling werd een levertijd van ÉÉN maand aangegeven. Inmiddels zijn we meer dan DRIE maanden verder en ik heb nog steeds niets ontvangen. In de afgelopen drie maanden heb ik Doublepoint meerdere keren gecontacteerd om te vragen wanneer mijn bestelling eindelijk geleverd wordt. Meestal kreeg ik hetzelfde standaardantwoord: "De AVR komt begin volgende week bij ons binnen en gaat daarna direct naar de verzending." Helaas is geen enkele van deze beloofde leverdata nagekomen. Op dit moment is mij een verzending tussen 03–05-12-25 beloofd. Tot nu toe heb ik echter geen verzendbevestiging ontvangen, dus ook deze datum zal weer niet gehaald worden. Ik ben gewoon compleet teleurgesteld in Doublepoint en ga nu op zoek naar een andere leverancier. Ik kan werkelijk iedereen afraden om bij Doublepoint een bestelling te plaatsen.
Te lange levertijd en geen communicatie. Lastig te bereiken.
Ik wacht al enige tijd op mijn bestelling, waarvan de levering vertraging heeft opgelopen. Vertragingen kunnen gebeuren, maar ik had graag betere communicatie hierover gehad. Nadat ik mijn ontevredenheid had gecommuniceerd, werd er echter zeer snel en constructief gereageerd, waardoor ik mijn beoordeling aanpas. Ik zal deze beoordeling nogmaals herzien zodra de bestelling is ontvangen.
Beste Michael, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je bericht. Je hebt de bestelling geplaatst met een verkeerd email adres. Daarna had je later gemaild dat je daarom de order wilde annuleren. We hebben zojuist een bericht opnieuw gestuurd. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Originele beoordeling
Ik wacht nu al 8 weken op mijn bestelling, terwijl de klantenservice elke vorm van contact negeert. Als er volgende week geen oplossing is, zal ik onmiddellijk een VISA chargeback aanvragen.
Ik heb op 30 september 2025 (#000580505 ) een Denon AVR-X3800H besteld, met een levertijd van 3 weken volgens de website. Ook op 26 november 2025 heb ik nog steeds geen goederen ontvangen. E-mails worden wel beantwoord, maar de nieuwe leveringsdata worden niet nagekomen. Het geld is natuurlijk wel direct afgeschreven...
Auf keinen Fall bei diesem Laden bestellen! Nicht nur, dass die „geplante“ Lieferung der Ware jede Woche verschoben wird. Bei Stornierung wurde trotz Bestätigung das Geld nicht erstattet! Ich habe nun weder den bestellten Receiver, noch mein Geld erhalten. Fall ist beim Zahlungsdienstleister gemeldet.
Ik heb een AV-receiver van Denon besteld. De prijs was vrij gunstig, maar het apparaat was niet op voorraad. Bij de bestelling werd een wachttijd van enkele weken aangegeven. De besteldatum was 3 oktober. Na zes weken wachten en steeds uitgestelde leverdata heb ik de bestelling geannuleerd. Mijn geld heb ik tot nu toe nog niet teruggekregen, maar gelukkig heb ik via PayPal betaald. Ik weet niet of er sprake is van opzettelijke misleiding of dat het product gewoon niet meer leverbaar was. Maar ik zou deze webshop in ieder geval niet aanbevelen! Op mijn herhaalde e-mailvragen werd telkens verzekerd dat het pakket „volgende week“ verzonden zou worden. Aanvulling: Na deze beoordeling is mijn probleem onmiddellijk opgelost, daarom wil ik deze eerdere beoordeling neutraliseren.
Originele beoordeling
Ik heb een AV-receiver van Denon besteld. De prijs was vrij gunstig, maar het apparaat was niet op voorraad. Bij de bestelling werd een wachttijd van enkele weken aangegeven. De besteldatum was 3 oktober. Na zes weken wachten en steeds uitgestelde leverdata heb ik de bestelling geannuleerd. Mijn geld heb ik tot nu toe nog niet teruggekregen, maar gelukkig heb ik via PayPal betaald. Ik weet niet of er sprake is van opzettelijke misleiding of dat het product gewoon niet meer leverbaar was. Maar ik zou deze webshop in ieder geval niet aanbevelen! Op mijn herhaalde e-mailvragen werd telkens verzekerd dat het pakket „volgende week“ verzonden zou worden. Soll ich den niederländischen Text noch stilistisch optimieren, damit er besonders natürlich und kundenorientiert klingt? Oder soll ich zusätzlich eine kurze, sachliche Zusammenfassung für eine Bewertung (z. B. Trustpilot) erstellen?
Alles ok, door wat vertraging met verzending nog eens een mooie korting gekrijgen.. Bedankt ervoor. Idd echt een aanrader.
Originele beoordeling
Een klipsh WA2 besteld, op de webshop is het met 1 tot 2 dagen aangegeven. Naar 8 dagen, (dinsdag) kontakt opgenomen, er zou uiteindelijk donderdag een track en trace code komen Helaas donderdag steeds nix. Dus nog eens gevraagd, de track en Trace zou vandaag (vrijdag) komen en uiteindelijk zaterdag of mandag het pakket geleverd werden. Helaas ook vandaag geen track en Trace gekrijgen. Heb de klipsh WA2 bij een ander shop besteld (ook was het 20, euro duurder) binnen 2 uur had ik een Track en Trace met datum en tijd wanner het geleverd werd. Dus nu een mail naar Doublepoint gestuurd, met de vraag om de aankoop te annuleren, en het geld terug te sturen. Sorry, maar hier kreeg je het gevoel dat ze alleen maar iets vertellen en je ophouden en gewoon blijven vertellen dat de track en Trace volgende dag gestuurd wordt. Hoop dat ik ooit mijn geld terug zie.
Normaal laat ik niet snel een review achter, maar de ervaring met dit bedrijf waren dermate ondermaats dat ik het wel moet delen, zodat anderen gewaarschuwd zijn. 1) levertijden die vermeld staan bij de producten zijn pure onzin. De langste levertijd was 1 week, maar na 2 maanden had ik nog steeds niets gezien. (buiten 2 kabels). Mijn order dan ook geannuleerd. Dezelfde order bij*** besteld en al binnen 1 week geleverd! 2) Vanwege de betaallimiet online, had ik de bestelling via overschrijving betaald. Hiervoor had ik dus al contact gehad met hun. Na de overschrijving moest ik zelf maar achter mijn order aan, want geen enkele communicatie gehad/ laat staan een orderbevestiging gehad. Na meermaals contact, uiteindelijk iets ontvangen, maar nog steeds geen enkele update omtrent de verzending. 3) uiteindelijk had ik er genoeg van, dus de order geannuleerd. Met loze beloftes bereik je niet veel, toch niet bij mij. Maar wat blijkt, nu moet ik ook nog achter mijn centen aan, en ook daar (had ook niet anders kunnen verwachten) komen ze hun beloftes niet na. Inmiddels alweer 14 dagen verstreken en nog geen geld gezien. 4) het betreft een order van *** dus lijkt mij geen kleine order... Ik bestel hier nooit meer. Prijzen lijken aantrekkelijk, maar dat is ook alles. In ieder geval, *** ook over de prijs kunnen onderhandelen, wat erg netjes was van hen, maar wel binnen de week mijn spullen ontvangen. ***
Heb twee Klipsch towers besteld die goed zijn aangekomen - één tower per maand, dus twee maanden. Opsturen is niet onmiddelijk omdat DP ze moest bestellen. Support service is TOP, op gelijke voeten met die van SVS (speakerproducent). Maarten doet alles om de levering goed te laten verlopen. Ze moeten wel hun stock uitbreiden en uit eigen voorraad leveren.
Bestelling van dit item met 3 maanden vertraging ontvangen. Deze winkel heeft goede produkten, goede prijzen, maar om een betrouwbare partner te worden van de vele muziekliefhebbers hebben ze duidelijk nog werk aan de winkel : specifiek leverbetrouwbaarheid en communicatie omtrent de leveringen. In het belang van de klanten, maar ook in het belang van de winkel zelf, want corrigeren kost hen nu veel energie en mankracht, dus geld !!!
Originele beoordeling
Bestelling van een item 3 maanden terug, en dit item is nog steeds op de website te koop met onmiddellijke levering,... Na excuses, leugens, kleine tegemoetkomingen,... gedurende deze 3 maanden nog steeds niks mogen ontvangen en momenteel zelfs geen antwoorden meer op mijn vraag naar een oplossing. Bij nalezen van de vele reviews blijkt dat een deel van de mensen tevreden zijn, maar ook dat er een aanzienlijk aantal klanten gewoon aan het lijntje gehouden worden, een firma die klantentevredenheid duidelijk niet begrijpt. Hoe erg is het ?? Het is de eerste keer in 20 jaar dat ik een negatieve review dien te schrijven, en vind het mijn plicht om toekomstige kopers te waarschuwen dat hier kopen grote risico's inhoudt : misschien ben je je geld gewoon kwijt !!!!
als je graag extra frustraties hebt en meerdere malen per week belogen wordt bestel dan gerust hier . er was gezegd mijn svs-3000 te kunnen leveren binnen de 3 werk dagen. elke week werd er gezegd hetzelfde gezegd. volgende week . de factuur was verkeerd opgemaakt . dit moest intercomunoutair zijn opgemaakt mits wij een bedrijf zijn. dit heeft 7 WEKEN de tijd gekost voor ik het juiste factuur had en dan heb ik nog moeten zagen door heel veel mails te sturen en heel veel te bellen. na ik gestuurd heb dat ik ze nog een week de tijd ging gegeven (7weken later) of ik mijn geld moest terug hebben , kreeg ik na 2 dagen toch een juist factuur. nu moet echter de btw terug gestort worden door hun. wat ze zogezegd gedaan hebben. bijna een week later bericht dat dit gebeurd zou zijn . terug 5 dagen later geen btw op de rekening en weer elke week volgende week wordt hij verstuurd. NIET dus. we zijn week 9 na betaling( dus al 2 weken extra) nu en nog altijd geen tracknummer en nog geen geld terug gestort . dit heb ik nog nooit meegemaakt een regelrechte ramp. ik wil gewoon mijn geld terug want dit komt niet goed. stel er een probleem is met de speaker hoelang zou dat dan duren en wat een miserie komt daar weer bij kijken . NIET TE VERTROUWEN.
Drie maanden wachten op een AVR AVR order geplaatst op: 18 mei 2025 12:21:42. (Andere) AVR ZELF opgehaald op 29 augustus. Ruim drie maanden gewacht en aan het lijntje gehouden. Een product met korting en wachttijd verkopen, is hun verdienmodel acht ik. En de wachttijd wordt erg opgerekt met verschillende redenen en smoesjes. Door de extra wachttijd is het product ten tijde van bezorging dezelfde prijs als de concurrenten! Ter informatie: besteld had ik een Denon AVR x1800 dab voor €359,20. Na contract met 'klanten'service kreeg ik een wachttijd van zes weken te horen. Niet erg; ik vertrok naar een nieuwbouw woning waar ik pas in september in kom te wonen. Op 30 juni (!) kreeg ik een update met het volgende: ---------------------------------------------- "Beste, Hierbij wil ik je graag informeren over je bestelling. Onze leverancier heeft laten weten dat de Denon: AVR-X1800HDAB 7.2 8K Surround Receiver - Zwart helaas niet meer geleverd gaat worden. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. Wij willen je wel graag tegemoetkomen in het prijsverschil. We mogen de Denon 2800HDAB dan ook aanbieden voor €629. Deze is leverbaar binnen 2 weken!" Deze schoorvoetend besteld en de meerprijs betaald. Maar de twee weken wachttijd werd dus iets langer.... Pas op 26 augustus werden de pakketten verstuurd. De AVR zelf en een HDMI kabel als tegemoetkoming (erg mager ik weet het). De volgende dag haalde ik het pakket op bij een DHL ophaalpunt; je raad het al. Ik had alleen de HDMI kabel ontvangen. Toen was ik het zat en dreigde ik met aangifte van diefstal via credietcard maatschappij icm juridische bijstand, want dit weekend wilde ik alles aansluiten want de verhuizing was aanstaande. Via contact in de avonduren (met wederom vele redenen waarom (pakketten waren ontvreemd bij DHL) ziekte in de familie), mocht ik de AVR ophalen want versturen vertrouwde ik niet meer. En warempel, ik kon 's middag een AVR in ontvangst nemen in Sassenheim. Zelf kom ik uit Rijssen.... Duurde maar 3mndn.
Beste Dick, Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We vinden het jammer dat de afhandeling van je bestelling niet is verlopen zoals gehoopt. Excuses hiervoor nogmaals. Door een samenloop van omstandigheden heeft de levering toen helaas langer geduurd dan gepland. De receiver die oorspronkelijk was besteld (met onbekende levertijd) bleek in juni niet meer leverbaar. Daarom hebben we je het hogere model aangeboden. Helaas liet ook die levering van deze versterker nog enkele weken op zich wachten. Daarop volgend de levering naar jou van de versterker incl. de HDMI kabel bleek toen helaas ook niet goed te gaan. In goed overleg heb je de versterker uiteindelijk zelf bij ons opgehaald, omdat je voor je werk in de buurt van Lisse was. Het ophalen bij ons op locatie hebben wij als vriendelijk en aangenaam ervaren. We hopen dat je inmiddels volop geniet van je nieuwe Denon versterker. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder. Het team van Doublepoint
Ik heb al herhaaldelijk orders geplaats bij doublepoint, en wat me opviel was dat de levertijd en voorraad op de website niet betrouwbaar is. Ik moest hier vaak zelf achter horen, en alhoewel de communicatie op zich vlot verliep, lieten terugbetalingen op zich wachten. Na hierover een zeer negatieve review hier te plaatsen, nam de eigenaar contact met me op via de telefoon. Hij verzekerde me dat ze hiervan op de hoogte zijn, en dat ze er aan werken. Dit blijkt ook uit mijn laatste bestelling: de website zei 1-2 werkdagen levering, maar na bestelling werd ik al op de hoogte gebracht via een nieuwe order status email dat mijn het product nagekocht moest worden. Al bij al ben ik tevreden met de oplossing die me via de telefoon is aangeboden. Omdat de prijszetting van de website goed is, zou ik hier nog bestellen, maar ik zou niet te veel rekenen op de accuraatheid stock/leveringstijden.
Originele beoordeling
Ik ben niet de man van de slechte reviews, maar voor mijn ervaringen met doublepoint moet ik helaas een uitzondering maken. Na herhaaldelijke pogingen om hun het voordeel van de twijfel te geven moet ik vaststellen dat ze oneerlijk handelen, en geen afspraken nakomen. En ik kan het weten, na ondertussen 3 verschillende orders is er nog niets geleverd, en heb ik slechts het geld teruggezien voor 1 v.d. 3 bestellingen. De levertijden en voorraad op de website zijn volledig onbetrouwbaar. Ik kocht een tweedekans product (geleverd binnen de 1-2 dagen), en had na een week nog niets. Na contact op te nemen hoor je dan "ja dit product is er niet meer, maar we kunnen je wel dit duurdere product aanbieden voor meer geld". Niet eerlijk, en het product staat overigens nog steeds op voorraad op de site, we zijn 2 maanden verder. Dus maar mijn geld terugvragen, denk je dan. Ik herinnerde dat ik bijna een jaar eerder al eens dezelfde situatie bij hun had voorgehad, en toen gingen ze het geld binnen de twee weken terugstorten. Licht achterdochtig ging ik dit opnieuw na, en wat bleek: het geld was nooit gestort, een jaar later. Uit interesse en masochisme probeerde ik een recent nog eens iets te bestellen dat op voorraad was volgens de website. Een wiim streamer, levertijd 1-2 werkdagen. We zijn ondertussen een week verder, het artikel is er niet, enkel nog de twijfel of ik mijn geld ga terugzien. Ik heb ondertussen meer dan 15 heen-en-weer emailtjes met medewerkers, maar veel gebeurt er niet. De prijzen laag houden is natuurlijk makkelijk als je af en toe een producten verkoopt die je niet moet leveren, en waarvoor je het geld niet terugstort - op lucht en loze emails zit namelijk een 100% winstmarge. Dit is eender welk keurmerk totaal onwaardig. Toch moet ik hier dus op deze manier met verder, ipv tot een normale oplossing te kunnen komen.
nadat ik mijn versterker had uitgekozen kwam ik per toeval bij Doublepoint terecht. Het gaat om de Marantz Cinema 60 en werd op de website aangeboden voor € 939,00! Het was een second deal, oftewel een showroommodel. Plus er kwam nog een weekendkorting bovenop! Toen bleek dat ik er al ooit iets had besteld want ik had al een account… Dus besteld en afgerekend. Omdat ik de verkoop van mijn huidige versterker enigszins wilde afstemmen met de levering van mijn Marantz belde ik na het weekend met Doublepoint. De vriendelijke medewerker vertelde dat de betreffende versterker er al lang niet meer was en eigenlijk van de website gehaald had moeten worden. Maar in plaats daarvan krijg ik dus gewoon een nieuwe geleverd! Deze wordt dan pas begin november bezorgd maar dat te overzien. Echt geweldig dat ze zo sportief zijn en niet terugkrabbelen. En een voorbeeld hoe je zaken moet doen!
Beste Hans, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Graag gedaan! Begin november leveren wij met DHL jouw bestelling direct uit. Fijn weekend, Het team van Doublepoint
Ik had een probleem en die is uiteindelijk opgelost.
Originele beoordeling
Ik heb nog nooit een negatieve review geschreven en dit is een eerlijke mening die is bedoeld om mensen te waarschuwen om geen zaken te doen met Doublepoint. Het bedrijf komt eigen regels niet na. Het kan gebeuren dat een bestelling niet op tijd geleverd kan worden. Ik vermoed ten eerste dat dit niet incidenteel, maar best vaak gebeurt. Erger is dat ten tweede je je geld niet terugkrijgt zonder tussenkomst van instanties als Trusted Shops of Thuiswinkel Waarborg. Ik ben nu al bijna drie weken bezig om het geld terug te krijgen en ben straks genoodzaakt om de geschillencommissie in te schakelen. Ik begrijp niet waarom Doublepoint nog een Thuiswinkel Waarborg certificaat heeft. Natuurlijk zijn er geen klachten als alles goed gaat, maar als iets niet loopt doet het bedrijf net alsof er niets aan de hand is en handelt het niet verder. Ik merk aan andere reviews dat dit een structureel probleem is. Kortom, Doublepoint heeft de zaakjes niet in orde en ik adviseer ten strengste om geen zaken met ze te doen! Willem-Jan
Over the past few months, I’ve made several purchases from you and each experience has been nothing short of outstanding. Great communication and fast delivery.
Hi Podroza, Thanks for your review! Best Regards, Doublepoint
Platenspeler gekocht met levertijd 1 a 2 werkdagen. Na enkele dagen niet geleverd, na contact te hebben gehad zou deze nu er met 3 a 5 werkdagen zijn. Na deze periode te hebben gewacht was er niet geleverd. Terwijl in de advertentie nog steeds de levertijd van 1 a 2 werkdagen vermeld staat. Ik kon voor compensatie een lp uitzoeken, hiervoor netjes bedankt Nu zou hij na een week er zijn en geleverd worden (ik zou op de hoogte gehouden worden en worden gebeld op deze dag, ook niet gebeurd), ook dit werd niet gehaald en of ik een andere kleur wilde. Uiteraard niet. Veel praatjes, veel excuses waar ik niets aan heb. En aangeven dat ze klanten onder valse voorwendselenverkopen. Doublepoint gaf mij op alle punten gelijk . Verzocht mijn geld te retorneren, ook dit was moeizaam. Advies , informeer de klant naar waarheid en niet op basis van leugens en zaken die je niet waar kan maken.
Beste Arjen, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring. Wij betreuren het feit dat de service niet naar wens is uitgevoerd. Door een verlate levering, hebben wij het product niet binnen het termijn kunnen uitleveren. Desondanks hopen wij je in de toekomst weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Beloven elke week, de volgende week te leveren, maar dat gebeurd, u raadt het al nooit. Zeer slechte follow ups. Geen communicatie. Website is prachtig, maar the backend is een bende. Nemen sinds vandaag (9 October) ook de telefoon niet meer op. Dus ik vrees dat het volledige bedrag wat ik heb betaald ook foetsie is. Ik snap werkelijk niet alle andere positieve reviews op deze leverancier?
In april heb ik een product besteld dat nooit geleverd werd. Ik heb toen een negatieve beoordeling gegeven waarop doublepoint mij verzocht deze in te trekken in ruil voor een waardebon van 75€. Ik ben hier op ingegaan en heb opnieuw dezelfde bestelling geplaatst. We zijn nu oktober en opnieuw is er niets geleverd. Bovendien word ik door een incasso bureel van Riverty aangemaand om te betalen voor iets waarvan zij beweren dat ik ontvangen heb. Doublepoint heeft mij per mail gemeld dat ze Riverty op de hoogte gingen brengen wat dus blijkbaar niet is gebeurd. Bij de beoordelingen stel ik vast dat veel van de negatieve ervaringen terug te leiden zijn naar bestellingen uit België. Toeval? Voor mij is Doublepoint een onbetrouwbare speler.
Moest voor het weekend nog een extra Bsystem inbouwbox hebben. Doublepoint was dichtbij en had het.
Satellietbaan 37
2181MG Hillegom
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.