Tevreden

Reageren snel op vragen die worden gesteld, zelfs in het weekend. Tevreden over de aankoop.

De juiste upgrade gevonden

Snel geleverd en de versterker van denon is een flinke verbetering met de versterker die ik eerder gebruikte.

Volop aan het genieten van mijn Klipsch super speakerset. Van begin tot eind, uitstekend geholpen!

Product voldoet aan verwachtingen

De DaB radio werd snel geleverd.

Zeer professioneel te woord gestaan

Technische vragen gesteld aan de gasten van de klantenservice. Op uitnodiging gelijk langs gegaan, zeer goed geholpen. Zelf wat tijd doorgebracht boven in de Klipsch kamer.

Drie keer goed!!

Voor drie keer goed!!! Zeker aan te bevelen

Een fantastische zoektocht naar de lage frequenties

De zoektocht naar de lage frequenties.... dat was een heel karwei.. Veel merken, types, groottes. Advies mogen inwilligen; de Klipsch rp-1400sw. Wat een aanvulling, en wat een fijn gevoel. Fantastisch!

Alles Top + sehr schneller Versand.

Alles Top + sehr schneller Versand.

Speaker ging stuk binnen 2 weken, snel omgeruild door dp.

Speaker ging stuk binnen 2 weken, snel omgeruild door dp.

Vriendelijk personeel en hebben kennis van zaken

Personeel vriendelijk en veel kennis van de producten die ze verkopen. Na de aankoop van een versterker wel wat gezeur met de levering, wilde het pakket ophalen. Echter kreeg ik na de bestelling toch een track en trace, maar dit was net nog op tijd aangepast.

Blij met me versterkertje Kabels naar tv bestel ik morgen nog ff

Uitstekende service vanuit Double Point online

Gekozen om online te bestellen (Klipsch speaker), en alles uitstekend mogen ervaren. Kom hier zeker terug.

Correct deal via tweedekans

Prima contact gehad, snelle reactie op de chat en mail. Achteraf was de prijs wel straf, maar na mijn melding direct opgelost. Maar de geluidskwaliteit laat de aanschafprijs snel achter zich.

snel in huis en duidelijke communicatie

snel in huis en duidelijke communicatie

Echt een waardeloze webshop

Op 29-7-2025 een marantz cd speler gekocht max 8 dagen levertijd nu 23 september heb ik hem nog niet al 6 keer contact gehad ja meneer hij wordt deze week opgestuurd zegt Loek dan nou vergeet het maar na bijna twee maanden en 4x gezegd dat hij eraan komt nog steeds sta ik met lege handen , er word gewoon keihard gelogen dat vind ik niet kunnen zo ga je niet met betalende klanten om ik hoop hem evenstegoed nog te krijgen want hij is voor mijn dementerende vader die rustig word als er muziek word gedraaid afwachten dus maar het is een goede les HIER KOOP IK NOOIT MEER

Snelle communictie en service

Gebeld, gemaild, opgehaald! Alles in 1 dag uit Katwijk!!

Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers

Bijzonder vriendelijke en behulpzame medewerkers. Wederom goed geholpen, Doublepoint is wat mij betreft een aanrader.

Adequaat en formidabele levering naar het zuidwesten

Adequaat en formidabele levering naar het zuidwesten

uitstekende upgrade gedaan met isotek, wat een meerwaarde.

uitstekende upgrade gedaan met isotek, wat een meerwaarde.

Top-pie!

Top-pie!

Een goede en snelle levering

Scherpe prijzen en was goed verpakt.

Besteld en opgehaald in Hillegom

Gekozen om op te halen, netjes van te voren gebeld! Vriendelijk.

Een top bedrijf

Alles was zeer goed verpakt en de Edifier S3000PRO's II zijn in elk opzicht fenomenaal in klank en kwaliteit.

Aangenaam

Een aangename ervaring gehad bij deze winkel. Mijn vriendin en ik kwamen er niet uit, waardoor wij kontakt hebben opgenomen met meerdere winkeliers. De keuze gemaakt om hier te bestellen. Alles beviel enorm en de service achteraf was ook boven verwachting. Heel fijn en niet verwacht. Bedankt vooral aan Loek die mij hielp via de gespreksfunctie op de website met de installatie en vragen hoe ik alles moest instellen.

Snel en duidelijk communicatie. Een aanrader!

Snel en duidelijk communicatie. Een aanrader!

Satellietbaan 37

2181MG Hillegom

020 - 333 03 62

Over Doublepoint

Het team achter Doublepoint heeft een ware passie voor audio. Geluid waar je kippenvel van krijgt, waar je je helemaal in verliest. Wij worden meteen enthousiast als we audiofielen zoals jij ontmoeten. Doublepoint is ontstaan uit een liefde voor twee dingen: internet en audio. Het ene was ons werk, het andere onze hobby. En wat is er mooier dan je werk en je hobby te combineren? Het resultaat is een moderne en gebruiksvriendelijke webwinkel met een assortiment om van te smullen. Onze productkennis en ons respect voor jouw gehoor vertalen zich in een fijn gefilterd productaanbod.