Waardekoos, failliet dus. Mijn bestelling van 7 februari 2026 Marantz Cinema 40 zou binnen 5 - 8 dagen worden geleverd, ik heb er vele malen over gemaild en gebeld met Doublepoint. Deze zou dan alsnog direct worden geleverd, hoorde ik keer op keer. Ja, er was net weer een pallet binnen gekomen riepen ze dan, "daar zit die echt tussen" , allemaal leugens uiteraard! Geen reacties op mails, niet terugbellen, telefoon niet opnemen sinds afgelopen donderdag. Ze zijn al een week op "product training". Ik heb natuurlijk de koop ongedaan gemaakt en verzocht per direct het geld terug te storten. Op hun sites kan je gewoon nog steeds bestellen en geld storten helaas? Nou, dat wordt duimen draaien, dat de klanten hun geld ooit nog terugzien van Doublepoint.
Ook ik had hier 5 luidsprekers besteld ter waarde van 2200 euro rond 15 januari. Op de website vermeld als binnen 3 dagen. Wekenlang aan het lijntje gehouden etc. Uiteindelijk was ik er klaar mee en heb ik een ultimatum gesteld dat wanneer het die dag niet komt ,om wat voor reden dan ook, ik de bestelling zou annuleren. Zo gezegd zo gedaan bestelling geannuleerd. Ik heb dezelfde dag nog andere speakers bij een andere bedrijf. Aan telefoon probeerde maarten mij nog te overtuigen om de bestelling te laten doorgaan. Ik ben hier niet akkoord mee gegaan. Hij heeft mij beloofd om de gratis bluethooth speaker die ik zou krijgen bij de speakers wel te versturen naar mij als excuses en uiteraard geen slecht review te schrijven. Hier ben ik akkoord mee gegaan. Terug betaling duurde langer dan 2 weken, hierdoor een aanmaning gestuurd, uiteindelijk na 4 weken ongeveer GELUKKIG mijn geld retour gekregen. Ik ben wel doorgegaan met de vraag elke keer wanneer de speaker verzonden zou worden. Loek kapte elke keer de chat af, en de medewerkers aan de telefoon wisten elke keer niks van af en dat ze het zouden regelen. Ik heb zelfs een mail van maarten dat ie maandag de deur uit gaat. Dat was inmiddels 2 weken geleden. Vandaag wilde ik ze weer bellen en hoorde dat ze failliet waren. Geen wonder. Ik hoop voor iedereen dat ze iig hun geld terug kunnen krijgen.
21-01 een paar Klipsch speakers besteld en daarop vervolgens een Klipsch subwoofer op 15-02. 5-8 dagen levertijd. Echter na talloze beloftes een ultimatum gesteld, op de dag zelf van de ultimatum nog een mail verzonden wanneer ik alles ging ontvangen en Hoelaat. Wederom een smoes op de mail retour, dat het dezelfde week nog geleverd ging worden. Dag na de ultimatum de koop ontbonden. 25 Maart netjes een bericht gehad van Loek met van beide orders een credit memo en dat ze In 3 een annulering verzoek zouden sturen. Echter na mailing met In 3, hebben deze niks ontvangen en wederom contact gezocht met doublepoint waar men niet meer op reageert en dus blijkbaar falliet is gegaan. Doublepoint betaal alsjeblieft de kopers terug!.
Bestelling op 5 januari geplaatst voor nieuwe Denon componenten. Spijtig genoeg duizenden Euro aanbetaald en nooit iets ontvangen. Maarten Pruijn en Loek Sleper zijn pure ********* en weten zelfs tijdens surseance klanten te verleiden te betalen met valse beloftes. Met holding Pruijn Level 1 B.V. trachten ze ons op te lichten. Laat ze er niet vandoor gaan! Marktplaats wil hun misleidende advertenties niet verwijderen.
De vermoedens blijken juist. Doublepoint is failliet. Stelletje schooiers! Volgens recente handelsinformatie is de juridische situatie van Double Point (BE0443.551.306) geregistreerd als "Opening faillissement". Ondanks deze status, toont de website Doublepoint momenteel nog een "Magazijn leegverkoop". Wees voorzichtig met bestellingen gezien de faillissementsmelding.
Ik ben een tijdje geleden op bezoek geweest bij Maarten en Loek en het leek allemaal zuiver op de graat. Ik vrees dat ik één dezer dagen de heren weer met een bezoekje moet gaan vereren. Geen geld terug, een ‘hou ‘m aan het lijntje’ reactie of helemaal geen respons en laat ik daar nou net niet van gediend zijn. Ze zijn inmiddels al geschorst bij ‘Waarborg Thuiswinkel’ toch lijkt het mij raadzaam om daar en bij Autoriteit Consument & Markt (ACM) melding te maken van deze wanpraktijken.
Op 8 maart 2026 een bestelling geplaatst van een dure platenspeler...veel beloftes, geen reacties,... nu lees ik deze morgen >> Bedrijfsgegevens Bedrijfsnaam Pruijn Level 1 B.V. Handelsnaam Doublepoint, INNonline, MultiDigital, GardenTrail Gegevens Rechtbank Rechtbank Den Haag Rechter-commissaris mr. M. van Nooijen Insolventienummer F.09/26/103 Schuldsaneringsnummer Uitspraak faillissement op 31 maart 2026 09.dha.26.103.F.1300.1.26 Den Haag 01-04-2026
Jarenlang klant en altijd tevreden geweest, helaas op 11 januari een cd speler besteld bij ze, wekelijks wat later dagelijks werd contact met Doublepoint en steeds werd er verteld nog even, bijna binnen. Pakbonnen hebben we al, tot ik op 9 maart dacht ik annuleer de cd speler en bestel deze elders. Zo gezegd zo gedaan, vanaf dat moment hebben ze het annuleren tegen gegaan en liep het steeds mis.. betaling via in3 gedaan volledig, die geeft aan dat het aan doublepoint ligt, doublepoint zegt het ligt aan in3 tot ik gister belde en inderdaad het bandje kreeg van afgelopen vrijdag. Ik heb uit voorzorg rechtsbijstand erop gezet, maar ik vraag me af of ik ooit mijn geld terug krijg. Erg jammer om de dupe te zijn net als meerdere hier, ook ik werk hard voor mijn centjes en ik geloofde tot het annuleren steeds mis liep. Doublepoint zorg dat mensen hun geld terug krijgen, het levert mij en alle andere enorm veel stress op. Jullie zijn verantwoordelijk hiervoor, los het aub op!!
Op 7 februari 2026 een bestelling geplaatst. Subwoofer van Denon. Volgens de website een levertijd van enkele dagen. Na diverse malen via de chat contact te hebben gehad met daarna telkens de verwachting dat het ieder moment binnenkomt. Ook telefonisch contact gehad… er zouden wat leveringsproblemen zijn maar het komt ieder moment binnen, was de toezegging. Nu geen contact meer te krijgen, ook niet via de chat waar ze altijd wel op reageerden. Telefonisch een oude voicemail dat ze op producttraining zijn. Ik maak mij nu wel zorgen over de levering…
Op 13 januari 2026 heb ik bij Doublepoint een Klipsch RP-1400SW subwoofer besteld en direct betaald. De levering werd vervolgens meerdere keren uitgesteld, telkens met ongeveer een week, zonder duidelijke reden of proactieve communicatie. Na ruim twee maanden wachten en herhaald uitstel heb ik op 24 maart 2026 de koopovereenkomst ontbonden. Tot op heden heb ik geen enkele reactie of bevestiging ontvangen. Ook telefonisch is het bedrijf niet bereikbaar. Inmiddels heb ik een klacht ingediend bij Thuiswinkel Waarborg en een melding gedaan bij ACM ConsuWijzer.
Heb op 13-02-2026 een bestelling geplaatst voor -2- Q Acoustics Items. Ben al weken aan het bellen, chatten, mailen. Steeds is het antwoord dat het niet op voorraad zou zijn bij de importeur Inmiddels heb ik een uiterste leveringstermijn gesteld. Je wordt niet teruggebeld, ze beloven het direct uit te zoeken maar je hoort helemaal niets terug. Gesproken met Maarten,Loek, Ewout. Iedereen belooft van alles maar er gebeurd niets. Mij wordt verteld oa ook in de chat met Loek dat e.e.a. rechtstreeks vanuit de importeur naar mij wordt met GLS en dat ik de Track en Trace in de mail krijg. Op 19.03.2026 is mij door Maarten letterlijk gezegd: De bestelling IS vandaag naar je toegestuurd vanuit de importeur met GLS en je krijgt morgen de Track en Trace in de mail. Vandaag de importeur uitgebreid gesproken en deze geeft aan dat alle items gewoon op voorraad zijn maar dat er geen opdracht van Doublepoint bekend is om items naar mij op te sturen. Daarnaast doen zij niets met GLS overigens maar met Dachser en soms UPS. Ik zie dat het certificaat van Doublepoint bij Thuiswinkel Waarborg tijdelijjk is in getrokken dus mij bekruipt steeds meer het gevoel dat er een structureel probleem is bij Doublepoint. Helaas hgelaas heb ik vooruit betaald dus ik hoop bij non-levering, gevolgd door mijn annulering van de aankoop dat ik mijn geld terugkrijg. Doublepoint: vorig jaar heb ik tot tevredenheid een bestelling gedaan en geleverd gekregen maar zoals jullie nu te werk gaan is ronduit rampzalig en naar mijn idee gaat het niet zo goed bij Doublepoint. Daarnaast vertellen jullie onwaarheden om maar even van vervelende vragen af te zijn. Telefonisch zijn jullie slecht bereikbaar, lange wachtrij en als je dan al contact krijgt wordt er vriendelijk geantwoord maar helaas berusten die antwoorden niet op de waarheid.
Bij mijn eerste bestelling moest ik lang wachten op een nalevering, ondanks herhaaldelijk contact. De helpdeskmedewerker Loek kwam vriendelijk over, maar zijn antwoorden klonken telkens standaard: “De levering komt volgende week binnen.” Uiteindelijk werd alles geleverd, maar het gaf me geen goed gevoel. Toch plaatste ik in november 2025 een tweede bestelling. Vier maanden later wacht ik nog steeds op de nalevering - of een terugbetaling. Eén van de producten blijkt namelijk niet meer leverbaar, maar dit werd pas duidelijk na meerdere keren zelf contact opnemen. Een terugbetaling vragen kost heel wat moeite, en ondertussen reageert Doublepoint helemaal niet meer. Na wat opzoekwerk blijkt dat anderen op fora dezelfde problemen ervaren. Ook contact met een andere webshop waar het product wel nog leverbaar is, bevestigd dat mijn ervaring geen alleenstaand geval is. bij Doublepoint. Een winkel die op deze manier werkt, houdt het niet lang vol. Ik kan ze helaas niet aanraden. Laat je niet verleiden door de scherpe prijzen, aan het einde van de rit ben je ******en.
Eerlijk zou ik zelf uitkijken om hier te bestellen , 22 november een set speakers besteld en uiteindelijk 3 maanden gewacht op 17 februari geannuleerd en zit nu nog steeds te wachten op de terugbetaling zeggen steeds dat ze het gaan overmaken en komen dan met de smoes ,oh dat hoort niet gaan we uitzoeken en weer Radio stilte Dus mensen kijk uit!
Product besteld op 24 maart waarbij stond aangegeven dat het op voorraad is. Product wordt echter niet verzonden, en Doublepoint is niet bereikbaar (bandje dat ze op vrijdag 27 maart niet bereikbaar zijn speelt nog steeds).
Ik heb zoals meerdere hieronder helaas geen goede ervaring met het bedrijf. Ik heb reeds 12 -02. 2 bestellingen geplaatst, 1 voor een versterker en 1 voor en speaker set. Helaas was de 1-3 dagen levertijd te mooi om waar te zijn en na een week wachten kwam ook voor mij de wekelijkse geruststelling dat het onderweg naar hun magazijn was en dat het dan die week of de week erop echt aan komt. Helaas zijn ze nu sinds vrijdag niet te bereiken en word er op de terugbel verzoek of emails noet gereageerd, en met de reviews hieronder alsook dat hun thuiswinkel certificaat is ingetrokken begint de angst toch in te slaan dat mijn producten misschien nooit geleverd gaan worden, en het gaat helaas toch om een levens veranderd bedrag waar ik erg lang voor heb moeten sparen. Kortingscode acties en betaling ging allemaal heel gemakkelijk, maar 5% korting op de concurrent en dan niks geleverd krijgen voor 7 weken is die stress het niet waard. Ik hoop dat ik bij het rijtje van sommige 1☆ die naar 4 gegaan zijn die hun product toch na maanden gekregen hebben, maar voor nu is dit iets wat mij wel wakker houdt snachts.
Martijn en Loek zijn een stel **********!! Leveren niet volgen afspraak (vaak helemaal niet) Zoals ook bij mij. Geld terug betalen is een drama. Misleiding in de puurste vorm op hun website, Lage prijzen die niet logisch zijn met een levertijd die nooit gehaald wordt. Zo was mijn bestelde product binnen 1-3 werkdagen in huis volgens de website. Mooi niet, na 20 dagen de koop laten ontbinden. Het enige wat doublepoint verkoopt is onzin!
13 maart een WiiM Mini Streamer besteld, deze was op voorraad en het zou 1-3 dagen duren. Hoorde tot 17 maart niets, vervolgens contact opgenomen: er zou iets mis gegaan zijn en het zou direct opgelost worden volgens Maarten.... De 25e eindelijk weer een reactie (moet telkens een nieuwe 'case' aanmaken, op antwoordmails wordt niet gereageerd) van Loek dat er 'iets niet goed gaat'.... Heb mijn geld teruggevraagd, maar nu geen enkele reactie meer.... Als je hier besteld krijg je niks toegestuurd, maar ben je wel je geld kwijt ZEER SLECHT
Ik heb een centerspeaker besteld op 22 februari en kreeg direct de melding dat het product niet op voorraad was. Status pagina blijft de leverdatum in de toekomst opschuiven. Heb na meerdere chatberichten/telefoons zelf voorgesteld om een tweedekans product te willen ontvangen (in de veronderstelling dat dit wel voorradig is). Reactie: we nemen dit intern op/ Ik volg het op. Heb nu mijn bestelling geannuleerd in de hoop een terugbetaling te krijgen. Ik kan bijgevolg de website niet aanbevelen. Indien ik een update ontvang, zal ik mijn review aanpassen.
Op 21 december (!!) 2025 twee speakers besteld. Voor de Kerst, maar al snel bleek die datum niet gehaald te worden. Vanaf dat moment telkens een verschoven leverdatum. In het begin was nog contact mogelijk en werd gezegd dat er 1 speaker al was. Volgende week de tweede ook en dan zou het pallet gestuurd worden. Inmiddels niet meer te bereiken en ik wil een klacht indienen maar het waarborg is al opgeschort. Schandalig dat zoiets kan en mag. Ik denk dat ik een enorm bedrag heb betaald voor 2 producten die ik nooit ga krijgen.
Ik heb op 08-02-2026 Klipsch speakers besteld die volgens de website binnen 1–3 dagen leverbaar waren. Toen levering uitbleef, ontving ik maar liefst drie orderwijzigingen, telkens met beloftes van compensatie en een upgrade. Achteraf blijkt dit vooral een manier te zijn geweest om tijd te rekken en mij aan het lijntje te houden. Wat ik bijzonder kwalijk vind, is dat er zelfs een bijbetaling werd gevraagd voor een upgrade, terwijl de oorspronkelijke bestelling al niet nagekomen kon worden. Ik ben hiermee akkoord gegaan, onder de voorwaarde dat de bijbetaling pas na levering zou plaatsvinden — maar zover is het nooit gekomen. Daarnaast stel ik vast dat het Thuiswinkel Waarborg-certificaat inmiddels (tijdelijk?) is ingetrokken, wat mijn vertrouwen verder ondermijnt. Doublepoint, u geeft aan dat mijn type speakers luisterklaar staan. Ik verzoek u dan ook om deze demo-exemplaren per direct toe te zenden, zolang dat nog mogelijk is.
Inmiddels is duidelijk dat dit helemaal mis gaat met double point… Echt jammer ! Mooi bedrijf en goede website … Ik ben niet van de reviews, maar ga nu wel waarschuwen dat je je geld waarschijnlijk kwijt bent als je nu nog besteld……
Bestel niet bij dit malafide bedrijf!! Zodra je hebt besteld wordt je creditcard leeggetrokken. Daarna volgen de leugens en de vage en valse toezeggingen die nooit worden nagekomen en blijft een reactie uit als je na weken (of zelfs maanden) klaar bent met wachten op je bestelling en de bestelling annuleert. PS: bijna alle levertijden op de website zijn leugens (1 à 2 werkdagen), bedoeld om zoveel mogelijk kopers over de streep te rekken. Reken er overigens vooral niet op dat je een reactie krijgt op je annulering. En als het wel lukt, probeer dan maar eens je geld terug te krijgen. Ik wacht al twee weken op een terugbetaling van € 3.160,-. VISA heeft inmiddels bevestigd dat er, twee weken na annulering, niets onderweg is, ondanks meerdere beloftes van Doublepoint. Daarmee handelt Doublepoint in strijd met de wet. In totaal heeft Doublepoint nu een bedrag van mij ter waarde van € 6.100,- in haar bezit en ik zit zonder product en geld. Ook ik ben in de val getrapt van een mooie korting, maar het is alle frustratie, boosheid, stress en verbijstering over zoveel amateurisme (of moet ik zeggen kwaadaardigheid) niet waard. Ik moet mijn geld nu terugvorderen via de creditcardmaatschappijen. Dat duurt 6-8 weken. Ondertussen zit ik op zwart zaad. Wees gewaarschuwd!!
Gisteren een negatieve review geschreven over Dobbelpoint, en het bedrijf heeft hierop gereageerd, maar wederom met allemaal leugens! Ik wilde geen demopaar, maar nieuwe luidsprekers! En dan de reactie dat ik alles direct (met een seconde) geregeld wil hebben, slaat ook nergens op! Ik wacht nu al drie weken op de betaling van het afgesproken bedrag, en heb al heel was smoesjes voorbij zien komen! En gisteren heb ik nog bericht gehad van de Klipsch importeur ( nadat ik daar ook klacht had ingediend), dat zij altijd goed voorraad houdend zijn, en dat de problemen bij Dobbelpoint bij hen bekend zijn. Gert Reiling
Artikel stond vermeld met “1–3 dagen levertijd”, maar na meer dan tweeënhalve maand was het nog steeds niet verzonden, ondanks meerdere beloften dat het snel zou gebeuren. Op 21 maart 2026 heb ik de bestelling geannuleerd wegens niet-levering. Een week later heb ik nog steeds geen bevestiging van de terugbetaling ontvangen. Het lijkt er nu op dat ik een chargeback via mijn bank moet starten om mijn geld terug te krijgen. Zeer teleurstellende ervaring. Ik kan deze winkel niet aanbevelen.
Ik heb een levering geplaatst en direct betaald. Levertijd was 5 dagen. De levering bleef uit en ik heb talloze malen gemaild en gebeld. Telkens werd mij een nieuwe leverdatum beloofd en zou gebeld worden als dit niet haalbaar bleek. Geen enkele belofte is nagekomen en ik moest er zelf achteraan zitten. Na bijna 2 maanden heb ik telefonisch geannuleerd en ontving ik een creditfactuur. Er zou binnen 2 werkdagen betaald worden. Dat is inmiddels een week en 3 mails later, Doublepoint is inmiddels al 3 dagen in 'training' en onbereikbaar. Vandaag een aanmaning verstuurd en volgende week schakel ik een incassobureau in. Als je dit leest, koop niet bij Doublepoint en doe je het toch, betaal in geen geval vooraf! Roger
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG