Na 5 maanden nog geen product (aangepast)
Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor de manier waarop mijn recente klacht (bestellingnummer 000574523) is afgehandeld. Ik had in eerste instantie te maken met frustrerende vertragingen en trage communicatie, wat natuurlijk erg vervelend was.
Echter, de reactie van het bedrijf hierop was werkelijk voorbeeldig. Er werd direct actie ondernomen:
Allereerst ben ik gebeld met welgemeende excuses, waarbij de situatie rondom een niet meer werkzame medewerker werd uitgelegd. Dit gaf mij direct een gevoel van erkenning en begrip. Het is niet vanzelfsprekend dat zo'n situatie zo open en eerlijk wordt gecommuniceerd, en dat waardeer ik zeer.
Vervolgens werd er direct een passende vergoeding aangeboden, wat ik als een zeer genereus gebaar ervaar, maar niet nodig was. En het allerbelangrijkste: de producten zijn meteen verzonden!
Wat de ervaring compleet maakte, was het feit dat de eigenaar zelf nog de tijd heeft genomen om contact op te nemen. Voor een bedrijf van deze omvang is het uitzonderlijk dat de eigenaar persoonlijk de moeite neemt om de situatie toe te lichten en excuses aan te bieden. Dit getuigt van een enorme betrokkenheid en een sterke focus op klanttevredenheid.
De klacht is niet alleen netjes afgehandeld, maar de manier waarop het is opgelost – met persoonlijke aandacht, snelle actie en een zeer genereuze compensatie – is werkelijk uitstekend. Ik ben zeer tevreden met de oplossing en de professionaliteit.