Ga zo door

Ga zo door. Pracht receiver + speakers besteld.

Een klein verbeterpunt

Er valt altijd nog iets te leren. Ik zou als tip mee geven om de status pagina te verbeteren. Besteld op 10/1 met als bevestiging verzenddatum 28/12. Dit gaf vragen op - die wel eerlijkheidshalve - daarna goed zijn opgepakt. Maar toch (?) Verder uitstekende service!

dankje v d service

goed geholpen met mijn naim speler

snel in huis en alles was naar wens

snel in huis en alles was naar wens

Leuke nieuwjaar deal mogen scoren via de mail

Had vrijblijvend een mailtje verstuurd, met de vraag of ze toch nog wat konden doen met de prijs als ik een aantal producten zou aanschaffen. Kreeg hier een passende offerte voor, fijn!

Goed geholpen

Gister telefonisch contact gehad en wilde een Denon bestellen. Erg vriendelijke geholpen.

Service was goed, kom zeker terug weer

Geen verder face to face contact, maar per telefoon was de service goed.

duidelijk communicatie

duidelijk communicatie

Product ging snel defect, maar werd snel opgelost.

Defect na 14-dagen. Hiervan direct een melding gemaakt. Doublepoint ging hier, naar mijn mening, erg goed mee om. Product werd omgeruild omdat ik er geen vertrouwen had in herstel.

Prima Prijs, Prima Afspraken, Prima product, Prima!

Prima Prijs, Prima Afspraken, Prima product, Prima!

Uiteindelijk is alles goedgekomen!

Eerste indruk was niet al te best, maar werd nu eindelijk wel goed geholpen door de klantenservice. Heb nu ook echt het gevoel dat ik geholpen werd en dat er door de medewerker pro actief dingen ondernomen wordt. Het leek haast of ik een ander gezicht van het bedrijf zag. Nu is eindelijk mijn bestelling compleet en hoef dit geen aandachtspunt meer te zijn voor mij.

al jaren klant

Kom al een behoorlijke jaren bij double point in voorhout en nu in hillegom. Altijd goed advies en hulp!

Uitstekend advies

Prijs/service verhouding uitstekende staat. Advies ingewonnen en blijkt in praktijk uitstekend te werken.

geen verdere opmerkingen, ga zo door

geen verdere opmerkingen, ga zo door

luisteren naar wensen en nemen ten harte

luisteren naar wensen en nemen ten harte

Tevreden over de gehele zaak

Behandelen vragen via de chat vriendelijk en correct. Hierdoor mede hier besteld. Tevreden over proces!

Zeer snelle levering - Product was goed verpakt!

Zeer snelle levering - Product was goed verpakt!

Aftersales dik op orde

Pakket was ff zoek, perfect geholpen hierbij! Aftersales dik op orde.

Alles verliep goed

Communicatie was duidelijk in de betreffende mails. Product bevalt zeker! Tot de volgende keer.

Ondanks price dropp, toch gehouden

Doelstelling was om toch te retourneren omdat er een prijsdropp was binnen 30-dagen. In tegenstelling tot deze intentie, kwam Doublepoint over de brug om het verschil te corrigeren. Uitstekend gedaan!

Volledige score

Drie weken geleden een nieuwe Marantz versterker gekocht (net voor Kerst). Iedere week door Doublepoint via de mail en een keer telefonisch op de hoogte gehouden. Helaas was het moeilijk leverbaar, maar hebben mij goed geholpen en geniet sinds vandaag van het apparaat.

Volle score!

Snel in huis & vriendelijk geholpen!

Eerste ervaring, prima!

Eerste ervaring, prima!

Bedankt

Doublepoint profileert zich als Audio specialist die naar mijn mening een betaalbare oplossing voor mij heeft gevonden. Een compacte versterker met 2 kleine Q speakers. Anne en ik zijn hier zeer tevreden over.

snel in huis, de vervoerder in huis

snel in huis, de vervoerder in huis