Na mijn eerste bestelling, 2 jaar geleden, weer besteld!
Bij aanschaf 2 weken geleden van een Supra Lorad netsnoer werd verwacht dat deze op tijd geleverd kon worden. Echter bleek dit pas na een week te zijn. Dit is goed direct geïnformeerd, waardoor ik er op wilde wachten.
Geen feedback ga zo door
Beste Richard, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Daar doen we het bij Doublepoint voor. We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Gedegen advies ingewonnen met betrekking tot ons nieuwbouw huis. Nemen de tijd om alles aan te kruizen / aan te geven en hier de onderbouwing oo te geven. Tot uitvoer, zal ik later update-en!
Goedemorgen Shannon, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Perfecto
Beste Markoe, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Prima bedrijf! Goed advies en duidelijke informatie gekregen, ondanks dat ik het gevoel had dat ze het druk hadden.
Beste Diederik, Dank je wel voor je review en je positieve feedback. Goed om te horen dat alles naar wens is verlopen. We hopen je in de toekomst opnieuw te mogen helpen in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Luidsprekerkabel Audio quest snel in huis, voldoet aan verwachtingen
Goedemorgen Teun, Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je mooie beoordeling. Fijn dat je tevreden bent met onze service. We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ongeveer 2.5 jaar geleden een Denon receiver gekocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Deze werd uitstekend en snel geleverd. Helaas ging deze defect na een periode van 2 jaar en een aantal maanden. Net buiten de garantie werd er aangegeven. Daar was ik het niet mee eens. Na helaas even wat "getrouwtrek" zijn wij er samen goed uitgekomen en heb ik inmiddels de receiver weer terug in de kast staan. Snap dat het soms lastig is, als het wettelijk net buiten de garantie valt. Maar maak een procedure. Daarom geen 10, maar een 9.
Beste W, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. Fijn om te horen dat je destijds snel en goed geholpen bent met de levering van je Denon receiver, en dat we uiteindelijk samen tot een goede oplossing zijn gekomen. We begrijpen dat het net buiten de garantie lastig kan zijn en nemen je feedback mee om onze procedures nog duidelijker te maken. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Uitstekend geholpen, zowel per email als telefonisch. De speakers maken het echt waar, dit ook wat aangegeven was door het personeel van deze winkel. Zelfs even gebeld achteraf door dezelfde medewerker.
Beste Stefan, Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je aankoop en onze service. Daar doen we het bij Doublepoint voor. We hopen je in de toekomst weer terug te zien in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
tevreden
Beste Olli, Dank voor je review! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Geen directe inhoudelijk feedback over het bestellen, en het vervolg hiervan. Via de mail (zeker meerdere mails) ontvangen over iedere stap in het proces.
Beste Gilbert, Bedankt voor het delen van je ervaring en voor je vertrouwen in Doublepoint! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Product was goed omgepakt, zoals gevraagd.
Beste Jimmy, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Rap in huis, geen verdere communicatie gehad.
Beste RWM, Dank voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Fyne firma voor de oude medemens. Rust, geen gehaast. Alle tijd, uitstekend gevoel.
Beste mevr. Zeeman, Bedankt voor je vertrouwen in Doublepoint. Veel plezier met je aankoop! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
chat werkt gemakkelijk en geeft snel duidelijkheid op openstaande punten.
Beste Micheln, Dank voor je review! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
De prijzen zijn goed en fijn dat er binnen 30-dagen mag retourneren. Klantvriendelijk personeel. Inmiddels al verschillende banaanstekkers besteld.
Goedemorgen Raymond, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze prijzen, het retourbeleid en onze service. Geweldig dat je inmiddels meerdere banaanstekkers bij ons hebt besteld! We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen in onze (online) winkel. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Prijscheck uitgevoerd en goed opgevolgd in de verzending en was juist en correct op te volgen.
Beste Siebrand, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je ervaring! Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Naar wens geleverd (gekozen voor ‘n ophaalpunt)
Beste Soi, Dank voor je review! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Ordering, fullfilment verliep geruisloos. Daarna “muziek” in de oren
Beste Cor, Dank je wel voor je review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Got some extra discount because of lack of information (product demo - no manual) issue solved case closed
Hi G.G., Thanks for your review! Best Regards, Team Doublepoint
Vliegensvlug geholpen en goed verpakt
Beste Nathan, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling! Wij hopen je in de toekomst weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Uitstekende ervaring met Doublepoint. Helpdesk hebben mij uitstekend geholpen. loek heeft mij uitstekend geholpen bij het antwoorden van enkele technische vragen. Daarom besloten om een tweede bestelling te doen. Tweede bestelling heeft vertraging en Doublepoint heeft mij hiervan op de hoogte gebracht. Het verloop van bestellng t/m het ontvangen is goed verlopen. Ik recommend Doublepoint ten zeerste.
Goedemorgen Ed, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen! Fijn om te horen dat onze helpdesk, en in het bijzonder Loek, je goed heeft kunnen helpen met je technische vragen. Geweldig dat je een tweede bestelling hebt geplaatst en dat we je goed konden informeren over de vertraging. We waarderen je aanbeveling enorm en hopen je in de toekomst weer te mogen helpen in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
recent de zoektocht begonnen naar een cd player. prijs was het scherpst hier en toen direct on line betaald. dhl was goed en verliep goed
Beste Markus, Dank je wel voor je review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Af en toe in contact gekomen met de klantenservice van double punt. Kundig en vriendelijk advies ontvangen. Ze nemen de zaak serieus en komen met een scherpe prijs.... wel als je erom vraagt haha. maar helemaal genietend van Klipsch, mooie zaak
Beste Mnr Doemsman, Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat je onze klantenservice als kundig en vriendelijk hebt ervaren en dat je tevreden bent met de scherpe prijs en je Klipsch bestelling. We doen er alles aan om iedereen goed te helpen en hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen in onze (online) winkel! Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
I ordered a Denon AVR which was never delivered. Being aware of the bad reviews, I decided to go for a refurbished unit because I thought if they have this in stock it must be really there and ready for shipment in 2-3 days as advertised. After it wasn't shipped for weeks, I contacted customer service and they changed the order from refurbished to new. Sadly this did not help. Expected shipping date was postponed 5-6 times, each time by a week, but customer service didn't even respond to my messages anymore. 8 weeks later I still don't have the product and will ask for a refund via PayPal. Never again - avoid this store!
Beste Tobias, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat het bestellen van de Denon niet soepel is verlopen en dat de communicatie niet altijd duidelijk was. We begrijpen dat dit frustrerend is en nemen je feedback zeer serieus om onze processen en klantenservice te verbeteren. In overleg met elkaar hebben wij de seconddeal kosteloos aangepast naar een nieuwe. Deze had helaas een levertijd, maar we begrijpen dat de vertragingen voor veel ongemak hebben gezorgd. We hopen dat je in de toekomst toch nog een positieve ervaring met ons zult hebben. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG