Vervanging HDMI module

RMA4785 => Vlotte service met betrekking tot bovenstaande reparatie. HDMI module ging defect - bekend probleem bij fabrikant - waardoor de omloopsnelheid erg snel was. De communicatie/update was fijn. Even een "belletje" toen het gerepareerd was.

5-sterren waardig!!

Loek, bedankt voor je geduld bij de installatie van mijn Albrecht radio. Was zeer ingewikkeld, maar door Loek luister ik nu heerlijk radio.

Bluetooth speaker van denon home

Uitstekende service:snelle levering

Kijk met een tevreden gevoel terug!

Geleverd zoals van te voren omschreven. Aardige medewerker aan de telefoon. Nemen de tijd.

Reageren lekker snel via de chat

Handige chat service, voor als je ff wat vrage hebt om je receiver in te stellen ;-)

Duidelijk & Heldere Communicatie

Duidelijk & Heldere Communicatie

Doublepoint heeft vakkennis van Klipsch

Wat een leuk gesprek gehad gister over alle mogelijkheden van Klipsch. Prachtige selectie van producten en de order werd netjes en correct afgehandeld. Ik laat jullie nog weten over de installatie service!

Dramatisch

Normaal laat ik niet snel een review achter, maar de ervaring met dit bedrijf waren dermate ondermaats dat ik het wel moet delen, zodat anderen gewaarschuwd zijn. 1) levertijden die vermeld staan bij de producten zijn pure onzin. De langste levertijd was 1 week, maar na 2 maanden had ik nog steeds niets gezien. (buiten 2 kabels). Mijn order dan ook geannuleerd. Dezelfde order bij*** besteld en al binnen 1 week geleverd! 2) Vanwege de betaallimiet online, had ik de bestelling via overschrijving betaald. Hiervoor had ik dus al contact gehad met hun. Na de overschrijving moest ik zelf maar achter mijn order aan, want geen enkele communicatie gehad/ laat staan een orderbevestiging gehad. Na meermaals contact, uiteindelijk iets ontvangen, maar nog steeds geen enkele update omtrent de verzending. 3) uiteindelijk had ik er genoeg van, dus de order geannuleerd. Met loze beloftes bereik je niet veel, toch niet bij mij. Maar wat blijkt, nu moet ik ook nog achter mijn centen aan, en ook daar (had ook niet anders kunnen verwachten) komen ze hun beloftes niet na. Inmiddels alweer 14 dagen verstreken en nog geen geld gezien. 4) het betreft een order van *** dus lijkt mij geen kleine order... Ik bestel hier nooit meer. Prijzen lijken aantrekkelijk, maar dat is ook alles. In ieder geval, *** ook over de prijs kunnen onderhandelen, wat erg netjes was van hen, maar wel binnen de week mijn spullen ontvangen. ***

Fast delivery + customer support

Fast delivery + customer support

Elders een betere offerte gehad

Via het contactformulier een aanvraag gedaan. Het aanbod was niet scherp, maar dit is keurig aangepast !-!

Voorspoedig, stipt en in de voormiddag geleverd.

Voorspoedig, stipt en in de voormiddag geleverd.

Zijn flexibel en laten de klant echt de keuze maken

Doublepoint heeft mij alle mogelijkheden geboden om speakers met elkaar te vergelijken. Terug sturen van speakers was ook niet teveel gevraagd. Denken dus mee en daar ben ik er tevreden over.

Duidelijke website met veel mooie producten

alles is verder goed verlopen, dankjewel

Top service, ook na reparatie

Versterker was snel gerepareerd

Alles zoals gepland

Zoals gepland en geleverd. Product voldoet zeker. Top!

Bijna 5sterren het kan altijd betur

altijd wel tevreden

tevreden met de aankopen die ik hier gedaan heb. nemen altijd ff de tijd voor je en leveren altijd goed. dankje loek.

Al met al een prettige ervaring met een kleine kanttekening.

Het bestellen verliep goed. De webshop is overzichtelijk en het was fijn dat er de mogelijkheid was om achteraf te betalen (Riverty gekozen..). Ook kon ik eenvoudig twee producten met elkaar vergelijken, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Wel kan de overzichtspagina iets duidelijker op je telefoon, want dat paste natuurlijk niet.. Dus een tip! De levering duurde iets langer dan verwacht, omdat het pakket bij het sorteercentrum bleef hangen. Gelukkig werd dit dankzij snel contact met de klantenservice netjes opgelost. Wat ik iets minder vond, is dat het product niet extra was om-verpakt, maar alleen in de originele doos werd verzonden. Dat had wat beter gekund naar mijn insziens. Al met al een prettige ervaring met een kleine kanttekening.

5sterren

Levering ging niet zoals het moest, maar door goed optreden van een medewerker had ik het alsnog snel in huis.

Best service in hifi

Great experience online, and fast delivery.

Overal ben ik tevreden

Op basis van mijn vorige aankoop mbt deze winkel nogmaals een offerte aangevraagd. Weer snel en scherp. Verzending was binnen het termijn wat gesteld werd. DHL kwam deze afleveren. Overal ben ik tevreden.

Ga zo door

Afgelopen maandag besteld && vandaag per pallet geleverd:-!). Top service, ga zo door.

Na klacht van receiver goed opgepakt

Namen de zaak serieus na een klacht over het uitgangsvermogen. Stonden klaar voor oplossingen. Nu met een tevredengevoel plaatjes luisteren.

Duurt even, maar het komt

Heb twee Klipsch towers besteld die goed zijn aangekomen - één tower per maand, dus twee maanden. Opsturen is niet onmiddelijk omdat DP ze moest bestellen. Support service is TOP, op gelijke voeten met die van SVS (speakerproducent). Maarten doet alles om de levering goed te laten verlopen. Ze moeten wel hun stock uitbreiden en uit eigen voorraad leveren.

Bedankt Loek!!

Fantastische DoubleDeal SVS subwoofers op de kop kunnen tikken. Loek heeft mij hierbij goed geholpen. Ook met de kabel die blijkbaar er niet standaard bij zou zitten.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG