Bestelling gedaan op 28-01-2026. Communicatie via de mail ging vlot en heb de bestelgegevens ontvangen. Volgens de website is de levertijd van de subwoofer binnen één tot twee weken. Vervolgens radiostilte. Het is inmiddels 03-03-2026 maar heb nog steeds geen subwoofer ontvangen. In de tussentijd heb ik zelf meerdere keren telefonisch contact opgenomen met Doublepoint met de vraag wat de status is en iedere keer krijg ik te horen dat de subwoofer nog niet binnen is en de datum vooruitgeschoven wordt van levering. Prijs is goed maar proactieve communicatie richting klant is ronduit slecht en leveringstermijn idem dito.
Goededag Frijns, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons dat de levering van je subwoofer zo lang op zich heeft laten wachten en dat de communicatie niet altijd duidelijk of proactief was. We begrijpen dat dit erg frustrerend is en nemen je feedback zeer serieus om onze processen te verbeteren. Hier zijn we momenteel druk mee bezig. Fijn dat je tevreden bent over onze prijzen, en we hopen dat we je in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden in onze (online) winkel. In overleg afgelopen week is de aflevering besproken en zal dit op het korte termijn plaatsvinden. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Zeer snelle reactie op bestelling. Vriendelijke klantenservice. De beste prijs op internet voor top audioapparatuur.
Op 29 november heb ik bij Doublepoint een Marantz Cinema 60 DAB besteld. Op het moment van bestellen werd een levertijd van 5–8 dagen vermeld. Uiteindelijk duurde het traject ruim 14 weken. In die periode zijn meerdere leverdata genoemd die vervolgens niet werden gehaald. De communicatie hierover was helaas vaak reactief en niet altijd even duidelijk, wat het proces behoorlijk frustrerend maakte. Na een formele ingebrekestelling werden opnieuw leverdata genoemd die vervolgens weer opschoven. Na deze escalatie werd er echter wel actief meegedacht en heeft Doublepoint netjes excuses en compensatie aangeboden voor het verloop van het traject. Uiteindelijk heb ik de receiver op 12 maart kunnen ophalen in Hillegom. Het product zelf is uiteraard in orde en voldoet volledig aan de verwachtingen. Hopelijk kan Doublepoint de communicatie en verwachtingen rondom levertijden in de toekomst beter managen.
Original anmeldelse
Great experience, with fast-in responses during the chat conversation.
Al een maand aan het wachten op mijn bestelling. Ik neem ondertussen zeker wekelijks contact op met deze lui, en iedere keer zeggen ze iets anders. Afspraken komen ze niet na, en datum van levering verandert aan de lopende band. Helemaal klaar met deze club. Betaal iets meer en haal het ergens anders, dan krijg je het ten minste binnen.
Ik heb op 10 januari een Denon DNP2000ne netwerkspeler besteld met een levertijd van 1-3 dagen. Het geld werd diezelfde dag van mijn rekening afgeschreven. De leverdatum is inmiddels al meerdere keren uitgesteld. Ik heb de zaak nu via mijn bank bij Worldline gemeld. Ik hoop dat de verkoper geblokkeerd wordt om andere klanten tegen ****** te beschermen.
Ben net gebeld door Doublepoint en hebben belooft dat de bestelling zaterdag binnen is we duimen Wij hebben in okt een versterker besteld die op 2 a 3 dagen levertijd stond, we kozen voor Doublepoint omdat ze een goede prijs aanbieden maar het is inderdaad zo als iets te mooi is om waar te zijn dat is dat het ook, half november zijn we gaan bellen en er werd belooft dat ie binnen een week verstuurd zou worden nou je raad het al dus niet, eind november weer gebeld en weer belooft dat die verstuurd zou worden nou de hele maand december elke week gebeld doublepoint blijft beloven dat ie opgestuurd word er is zelf aangeboden om een nieuwer model op te sturen want die is wel op voorraad oke dan die maar nou eind december dus nog steeds niets, nou hoor ik al vanaf half januari hij is met DHL mee gegeven kregen ook een mail met staat klaar voor levering nou dus niet 2 dagen later weer gebeld en wordt weer gezegd hij is vanmorgen met de post mee gegaan nou dus nog steeds niet binnen weer 2 dagen later gebeld o ik ga even in het magazijn kijken en ja hij gaat vandaag op de post nou mooi weer niet weer 2 dagen later gebeld o mevr dat is raar hij is echt weg nou dan ga ik weer een nieuwe order aanmaken die wordt vandaag opgestuurd nou het is nu 5 februari en nog steeds niet binnen.
Original anmeldelse
Wij hebben in okt een versterker besteld die op 2 a 3 dagen levertijd stond, we kozen voor Doublepoint omdat ze een goede prijs aanbieden maar het is inderdaad zo als iets te mooi is om waar te zijn dat is dat het ook, half november zijn we gaan bellen en er werd belooft dat ie binnen een week verstuurd zou worden nou je raad het al dus niet, eind november weer gebeld en weer belooft dat die verstuurd zou worden nou de hele maand december elke week gebeld maar Maarten blijft beloven dat ie opgestuurd word er is zelf aangeboden om een nieuwer model op te sturen want die is wel op voorraad oke dan die maar nou eind december dus nog steeds niets, nou hoor ik al vanaf half januari hij is met DHL mee gegeven kregen ook een mail met staat klaar voor levering nou dus niet 2 dagen later weer gebeld en wordt weer gezegd hij is vanmorgen met de post mee gegaan nou dus nog steeds niet binnen weer 2 dagen later gebeld o ik ga even in het magazijn kijken en ja hij gaat vandaag op de post nou mooi weer niet weer 2 dagen later gebeld o mevr dat is raar hij is echt weg nou dan ga ik weer een nieuwe order aanmaken die wordt vandaag opgestuurd nou het is nu 5 februari en nog steeds niet binnen. Ik weet niet meer wat ik hier aan moet doen Ik geloof die 9 en 10en die hier staan ook echt niet want een vriend van ons heeft nu precies het zelfde met Doublepoint
Snel in huis, na het plaatsen van de bestelling!
LET OP! Onvoorstelbaar en onacceptabel. Wij wachten sinds augustus op onze bestelde goederen en zijn inmiddels meer dan tien keer met de mededeling aan het lijntje gehouden dat de levering al onderweg zou zijn. Deze toezegging dateert inmiddels van meer dan twee maanden geleden. Tot op heden is er echter geen levering ontvangen. In plaats daarvan krijgen wij voortdurend nieuwe toezeggingen; recent werd zelfs een terugbetaling in het vooruitzicht gesteld. Een terugbetaling heeft echter tot op heden niet plaatsgevonden. Eén bestelling heb ik uitsluitend via de PayPal-kopersbescherming kunnen terugkrijgen, de tweede tot nu toe nog niet. Op e-mails wordt slechts zeer sporadisch gereageerd, soms zelfs gedurende meer dan een week helemaal niet. Vanwege deze gang van zaken heb ik inmiddels een advocaat ingeschakeld. Ik kan alleen maar nadrukkelijk waarschuwen om bij deze verkoper te bestellen. Een dergelijk slechte service heb ik nog nooit meegemaakt. ------------ Warning! Unbelievable and unacceptable. We have been waiting for our ordered goods since August and have meanwhile been put off more than ten times with the claim that the delivery was already on its way. This assurance dates back more than two months. To this day, no delivery has been made. Instead, we continue to receive new promises; most recently, a refund was even promised. However, no refund has been issued so far. One order could only be recovered via PayPal buyer protection, while the second one has not yet been refunded. Emails are answered only very sporadically, sometimes not at all for more than a week. Due to this conduct, I have now engaged a lawyer. I can only strongly warn against ordering from this seller. I have never experienced such poor service.
Als iets te mooi is om waar te zijn, dan klopt er vaak iets niet, ook bij doublepoint. De website zit goed in elkaar, de prijzen zijn laag en doublepoint heeft een laagste prijsgarantie, waarbij het 5% extra korting geeft als de klant een lagere prijs kan laten zien. Daarbovenop heeft doublepoint wekelijkse kortingen van 5-15%. De leveringstijden zijn volgens de website kort, ik ben geen artikel tegengekomen dat niet leverbaar zou zijn. Bestellen en betalen gaat makkelijk, kortom alles is geweldig! Heb je eenmaal besteld en betaalt, blijkt dat de bestelling niet komt binnen de beloofde termijn. De levertijd klopt niet, de bestelstatus wordt niet aangepast en men reageert niet op emails en het formulier op de website. Als je niet belt, dan staat een vriendelijke medewerker van een callcenter je te woord, die helaas geen uitsluitsel kan geven wanneer je bestelling wordt verzonden. Op verzoek kun je teruggebeld worden door een medewerker die het wel weet, maar die belt niet. |Toen ik vorige week opnieuw belde, werd mij verzekerd dat Doublepoint mijn bestelling gisteren binnen zou krijgen. Er is niets verzonden. Ik zit nu al ruim 6 weken te wachten op mijn dure apparatuur en ik ben het zat. Het lijkt mij heel erg sterk dat de 5* reacties van bestaande klanten komen. Het zijn allemaal ongedetaileerde korte oneliners. De een echte klant ervaart hoe het echt zit. Bestellen bij Doublepoint? Niet doen!
Bonjour à tous, Petit retour d’expérience concernant une commande passée sur le site Doublepoint.nl. Le 4 janvier 2026, j’ai commandé un subwoofer Klipsch et reçu une confirmation par e-mail. Ne voyant aucun changement dans mon espace client, j’ai contacté le service client afin d’obtenir des informations sur l’état de ma commande. Dans un premier temps, on m’a expliqué qu’il y avait un retard de livraison. Pourtant, le site Doublepoint.nl précise clairement que toute commande passée avant 17 h est livrée le lendemain. S’en sont suivis plusieurs échanges par e-mail avec le service client, qui m’indiquait à chaque fois que la commande partirait en livraison la semaine suivante… sans que rien ne se passe réellement. J’ai alors signalé que je disposais d’une protection juridique et que celle-ci prendrait le relais si la situation n’évoluait pas. Finalement, le service client m’a communiqué une date de livraison fixée au 27 janvier, sans toutefois fournir de numéro de suivi. J’ai donc attendu toute la journée du 27 janvier, mais la commande n’est jamais arrivée. Elle n’a finalement été livrée que le mercredi 28 janvier. A la place d’être livré en un ou deux jours, j’ai reçu ma commande en 24 jours… En conclusion, futurs acheteurs, si vous envisagez de commander sur Doublepoint.nl, réfléchissez-y bien : il est très probable que les délais annoncés ne soient pas respectés. À bon entendeur.
Eerste indruk was niet al te best, maar werd nu eindelijk wel goed geholpen door de klantenservice. Heb nu ook echt het gevoel dat ik geholpen werd en dat er door de medewerker pro actief dingen ondernomen wordt. Het leek haast of ik een ander gezicht van het bedrijf zag. Nu is eindelijk mijn bestelling compleet en hoef dit geen aandachtspunt meer te zijn voor mij.
Original anmeldelse
Even gewacht met het plaatsen van een review, maar na bijna 4 maanden wachten op mijn bestelling, ben ik er onderhand wel klaar mee. Ik heb drie producten besteld een Klipsch Flexus Core300, Flexus Sub200 en Flexus Surr200. Begin oktober voordat ik de bestelling ging plaatsen, stuurde ik voor de zekerheid een mail of de producten echt leverbaar zijn binnen het aantal werkdagen die genoemd zijn op de website. De Core300 zou een levertijd hebben van 3 werkdagen genoemd door Maarten, dus had verwacht dat dit binnen een week zou komen. Dit werden dus bijna twee weken. Ik dacht ja kan gebeuren zo een vertraging. De andere twee producten zouden op voorraad zijn bij de leverancier, dus dacht dan zou die ook wel snel geleverd worden. Helaas niet, na bijna 4 maanden, telkens met nieuwe beloftes, data, wordt je telkens aan het lijntje gehouden. Of je nou mailt, belt of chat, telkens werden nieuwe beloftes gedaan die niet waargemaakt kunnen worden. Mailtjes worden niet altijd beantwoord. Ik heb de voorraden van deze producten ook bijgehouden bij andere webshops in de EU en daar krijgen ze wel af en toe wat binnen. Zelfs goedkoper zonder korting. Ze werken met realtime voorraden en weet je als klant zijnde dat ze het ook echt hebben. Ik heb het idee dat achter de schermen beknibbeld is op verwerkingsprocessen en tot deze situatie leidt. Daarnaast snap ik ook niet wanneer een leverancier iets op voorraad heeft, dat Double Point dit dan niet kan leveren. Zouden er nog tussenhandelaren zijn? Krijgen ze geen voorrang? Doen ze niet genoeg hun best om het product binnen te krijgen? Dit is wel één van de slechtste online aankoop ervaring ooit. Ik volg de beoordelingen ook al maanden en er zijn helaas meerdere mensen met dezelfde ervaring. Ik geloof best wanneer ze echt artikelen op voorraad hebben, dat de service snel gaat, maar anders lijkt het op trekken aan een dood paard. Binnenkort maar eens geld terug vragen van de niet geleverde artikelen. Ben benieuwd hoe dit dan gaat.
Update 26.02.2026 A few minutes after posting my review, I was contacted by Doublepoint’s support. They explained that there were issues with my new delivery address, which I had updated a few weeks after placing the order and which had been confirmed by them. According to Doublepoint, they contacted me several times in December regarding the incorrect address. However, I never received any such emails, neither in my inbox nor in my spam folder. Why communication worked without any issues immediately after the review was posted is unclear to me. In the end, the AV receiver was delivered undamaged about two weeks later. Looking at other reviews, it seems that certain products in the shop repeatedly cause problems. In this case, the delivery times stated on the website do not appear to be accurate, so I would recommend contacting support proactively and early. Original review 13.01.2026 I am extremely disappointed with Doublepoint. On August 13, 2025, I ordered a Denon X3800H AV receiver and paid immediately. The product page stated a delivery time of one month, which was never met. On September 23, 2025, I finally received an email with a link to a portal showing the order status. At that time, delivery was shown for October. Since then, the estimated delivery date has been pushed back again and again without any explanation or communication from Doublepoint. No updates, no reasons, no proactive information at all. The status has not changed for weeks and, as of today (January 13, 2026), it still shows December 3, 2025. At this point, I honestly feel like I may have fallen victim to a ****. The lack of transparency and complete absence of customer communication is unacceptable. I cannot recommend this online shop in any way.
Original anmeldelse
I am extremely disappointed with Doublepoint. On August 13, 2025, I ordered a Denon X3800H AV receiver and paid immediately. The product page stated a delivery time of one month, which was never met. On September 23, 2025, I finally received an email with a link to a portal showing the order status. At that time, delivery was shown for October. Since then, the estimated delivery date has been pushed back again and again without any explanation or communication from Doublepoint. No updates, no reasons, no proactive information at all. The status has not changed for weeks and, as of today (January 13, 2026), it still shows December 3, 2025. At this point, I honestly feel like I may have fallen victim to a ****. The lack of transparency and complete absence of customer communication is unacceptable. I cannot recommend this online shop in any way. Translate message into dutch: Ik ben zeer teleurgesteld in Doublepoint. Op 13 augustus 2025 heb ik een Denon X3800H AV-receiver besteld en direct betaald. Op de productpagina werd een levertijd van één maand aangegeven, maar deze werd niet nagekomen. Pas op 23 september 2025 ontving ik een e-mail met een link naar een portaal met de bestelstatus. Daar werd eerst een levering in oktober weergegeven. Sindsdien is de verwachte leverdatum steeds opnieuw uitgesteld, zonder enige uitleg of communicatie van Doublepoint. Er zijn geen updates, geen redenen en geen proactieve informatie verstrekt. De status is al weken niet veranderd en staat op vandaag, 13 januari 2026, nog steeds op 3 december 2025. Op dit moment heb ik eerlijk gezegd het gevoel dat ik mogelijk ben opgelicht. Het gebrek aan transparantie en de volledige afwezigheid van klantencommunicatie is onacceptabel. Ik kan deze webshop op geen enkele manier aanbevelen.
De afhandeling van mijn bestelling is in eerste instantie niet goed verlopen. De levering van de receiver is meerdere keren uitgesteld en de communicatie hierover had duidelijker gekund, waardoor ik heb besloten dit onderdeel van de bestelling te annuleren. Daarbij wil ik wel vermelden dat de andere artikelen uit dezelfde bestelling correct en vlot zijn geleverd, wat laat zien dat het ook goed kan gaan bij Doublepoint. Na het plaatsen van mijn beoordeling ben ik persoonlijk benaderd door Doublepoint. Er is open en eerlijk uitgelegd wat er is misgegaan, excuses zijn aangeboden en de terugbetaling is vervolgens correct en snel afgehandeld. Het persoonlijke contact en de manier waarop dit alsnog is opgepakt, geven mij vertrouwen dat Doublepoint verantwoordelijkheid neemt wanneer het fout gaat. Hoewel de oorspronkelijke ervaring niet prettig was, laat de opvolging zien dat het ook goed kan gaan. Om die reden heb ik mijn beoordeling aangepast naar 4 sterren.
Original anmeldelse
Ik heb begin november een order geplaatst voor onder andere een receiver. Waar de andere artikelen wel snel geleverd werden, ben ik met de levering van de receiver aan het lijntje gehouden. Op de website stond een levertijd van 5-8 werkdagen, maar net voor de kerst had ik nog niks ontvangen, waarna ik de order geannuleerd had. Gedurende deze maanden heb ik vaak contact op moeten zoeken via mail en telefoon, waarbij zelfs meerdere keren exacte leverdatums zijn genoemd die niet correct waren. Ook de pagina met de bestellingstatus geeft verwachte leverdatums weer die alsmaar uitgesteld worden of niet bijgewerkt worden. Als iets niet leverbaar is door leveringsproblemen dan had ik dit graag teruggekoppeld gekregen, zodat ik voor mijzelf de beslissing had kunnen maken om te annuleren of te wachten. Zelfs na de annulering van de receiver heb ik meerdere keren contact op moeten zoeken om mijn geld terug te krijgen. Zelfs dat ging dus niet goed.
I paid €6,666.55 and to this day I have neither received the goods nor my money back. I’ve had to chase them repeatedly, and communication has been slow, inconsistent, and felt like stalling rather than real support. Even after providing the information they requested, the process kept dragging on with no clear timeline and no reliable updates. This has been an extremely frustrating experience and completely unacceptable for such a large amount of money. A reputable business should not require customers to send multiple reminders and threats of escalation just to get a basic resolution. Avoid this company unless you’re willing to risk losing time, dealing with poor customer service, and being left without the product or a refund.
Eerste bestelling geplaatst op 25/12, de tweede op 01/01, beide voor SVS‑luidsprekers die als beschikbaar werden weergegeven en binnen twee werkdagen geleverd zouden worden. Zodra de betaling was verwerkt, ontving ik echter een automatische e‑mail waarin werd vermeld dat de producten in werkelijkheid bij de distributeur waren besteld, zonder een geschatte leverdatum. Gezien de eindejaar periode wachtte ik een week voordat ik contact opnam met de klantenservice van Doublepoint, die mijn e‑mails pas antwoordde nadat ik mijn eerste negatieve beoordeling op deze site had geplaatst. Uiteindelijk stelden ze een korting en een upgrade van de bestelling voor, op voorwaarde dat ik mijn beoordeling verwijderde. Nadat de beoordeling was opgeschort, gingen ze de daaropvolgende drie maanden verder in een dynamiek van misleidende informatie en niet‑nagekomen toezeggingen.. Na hen formeel in gebreke te hebben gesteld, nam ik contact op met de klantendienst van SVS, die bijzonder behulpzaam was en bevestigde dat zij de artikelen waarvoor ik had betaald nooit bij hun distributeur hadden besteld. Zij hebben Doublepoint ook verzocht mijn situatie te regulariseren, maar Doublepoint slaagde er opnieuw niet in hun engagementen na te komen. Een terugbetaling werd aangevraagd en creditnota’s werden uitgegeven, maar ook de aangekondigde termijn van vier werkdagen is verstreken zonder enige terugbetaling op mijn rekening. Bij het bijwerken van deze beoordeling blijkt volgens de Nederlandse SVS-distributeur dat er de afgelopen periode meerdere vergelijkbare meldingen zijn binnengekomen. Naar aanleiding hiervan is hun account gisteren per direct geschorst en zijn zij hiervan in kennis gesteld. Tevens is hen medegedeeld dat zij per direct niet langer gemachtigd zijn om SVS-producten te verkopen, promoten of te tonen.
Beste Denis, Hartelijk bedankt voor het plaatsen van je ervaring. We hebben je eind vorige week nog gemaild voor het maken van een afspraak. Doordat je een grote set hebt besteld willen wij deze per pallet naar je opsturen. Helaas hebben wij daar geen antwoord op gehad. We hebben je net drie keer geprobeerd te bellen, maar de telefoon wordt helaas niet opgenomen. Wij proberen straks nogmaals te bellen om dit in orde te maken. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Original anmeldelse
Eerste bestelling geplaatst op 25/12, de tweede op 01/01, beide voor luidsprekers die als beschikbaar werden weergegeven en binnen drie werkdagen geleverd zouden worden. Zodra de betaling is voltooid, ontvang ik een automatische e-mail waarin staat dat de producten in werkelijkheid bij de leverancier worden besteld zonder een geschatte leveringsdatum. Gezien de vakantieperiode wacht ik een week voordat ik contact opneem met de klantenservice van Double Point, en een automatische e-mail antwoordt dat zij klantenservice als een prioriteit beschouwen en dat zij maximaal twee werkdagen nodig hebben om te reageren. Ook deze termijn wordt overschreden, en ik merk bij het lezen van de opmerkingen van andere klanten op beoordelingssites dat dit helaas een gewoonte is voor deze verkoper. Ik hoop dat ik geen beroep hoef te doen op mijn verzekering of juridische bijstand. First order placed on 12/25, the second on 01/01, both for speakers shown as available and to be delivered within three business days. As soon as the payment is processed, I receive an automatic email stating that the products are actually on order with the supplier without any estimated delivery date. Given the holiday period, I wait a week before contacting Double Point’s customer service, and an automatic email replies that they consider customer service a priority and will need a maximum of two business days to respond. This deadline is also exceeded, and I notice when reading other customers’ comments on review sites that this is unfortunately a common practice for this retailer. I hope I won’t have to resort to my insurance or legal assistance.
I unfortunately have to warn about placing an order with doublepoint based on my experience in the past months. I have placed my order for an AVR on August 13 2025 with an initial delivery time of one month. On the status page of my order the delivery time was postponed again and again so I assumed there are issues with getting the product from the manufacturer, which is something the vendor does not always have control over. When the status updates stopped I reached out via mail for the first time on December 11. I was offered a paid upgrade to another AVR that was supposed to be in stock for an additional fee (I later found out that other customers were offered the same, but without the additional fee), which I paid right away and was guaranteed that the product would be shipped absolutely latest on December 19. Since then I have asked for a tracking number multiple times, which is being ignored by the customer service for more than two weeks now. They will only update the status on the internal order status page manually, to deceive the customers to think that some kind of progress is being made, but in reality nothing happens at all. Sometimes the customer service will even blatantly lie, just to be left alone for a couple of days, which is not an acceptable way to do business in my opinion. In all my exchanges with doublepoint I have been friendly and respectful, but this has unfortunately not been rewarded at all. In the meantime they have completely stopped to answer my inquiries. I will now have to reach out to my legal insurance to get this resolved. It is incredible how much time I have already wasted with doublepoint and looking at how many customers struggle to get a refund, I am afraid that this is far from over yet.
Ik heb een subwoofer besteld bij Doublepoint en in eerste instantie gekozen voor een second deal. Later zag ik elders dezelfde prijs voor een nieuw exemplaar en Doublepoint heeft direct een nieuwe subwoofer voor mij besteld voor dezelfde prijs. Het duurde uiteindelijk wat langer dan verwacht en de communicatie over levertijden was niet altijd accuraat, maar ze bleven wel steeds netjes en snel reageren. Uiteindelijk is de subwoofer keurig geleverd en kreeg ik er zelfs een goede subwooferkabel bij als extra service. Al met al ben ik nu helemaal tevreden en waardeer ik de klantvriendelijkheid en het meedenken van Doublepoint! Loek en Maarten, heel erg bedankt!
Beste Ricardo, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Wij betreuren het feit dat je de service ondermaats vindt. Afgelopen woensdag hadden wij nog contact gehad en hebben wij aangegeven dat de subwoofer binnen is. Door aangepaste ophaaltijden van de vervoerder kan de aflevering langer duren (vanwege oudjaars/nieuwjaarsdag). Hier is gister ook nog contact over geweest. De subwoofer wordt binnen 2 werkdagen geleverd bij jou en je ontvangt de track & trace automatisch. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Original anmeldelse
Tip voor Doublepoint, zet geen producten op voorraad als ze dat niet zijn en in backorder bij de leverancier besteld moeten worden of als de leverancier niet binnen de standaard tijden kan leveren. Of indien er wel een backorder geplaatst moet worden pas dan de info aan dat het op bestelling kan. Nu kom je er pas achter dat het niet op voorraad is wanneer je eenmaal besteld hebt. Dus ben transparant met de levertijd aan de voorkant, dat voorkomt verkeerde verwachtingen. Ik heb nu steeds het gevoel dat ik er zelf achteraan moet en dat is jammer en doet wat met mijn klantbeleving. Wat wel goed is, is de snelheid van reageren op mijn mails en chats en ik word netjes te woord gestaan. Ook is een seconddeal netjes omgezet naar een neiuw product tegen scherpe prijs omdat ik hem elders goedkoper had gezien Alleen waar blijft mijn subwoofer? Ik krijg iedere keer te horen dat hij elk moment binnen kan komen en verzonden kan gaan worden maar tevergeefs. Nu zie ik via de statuspagina dat hij bij jullie binnen is en dan vraag ik of het lukt om hem dezelfde dag nog te verzenden. Daarop krijg ik als antwoord; ja, we zijn er druk mee bezig. Oftewel ik had de verwachting dat ik vandaag een track and trace zou krijgen maar helaas. Ook hierbij, geef dan geen indicatie die niet waargemaakt kan worden. Dan heb ik liever het eerlijke antwoord dat het druk is en dat het langer duurt wat ik best kan begrijpen zo rond de feestdagen. Ik zie mijn subwoofer graag zo snel mogelijk tegemoet. Ik geef jullie nog het voordeel van de twijfel maar dan zie ik graag zsm een track and trace dat hij mijn kant op komt.
Ik heb met Doublepoint een tijdje een slecht contact gehad over een teruggestuurde receiver. De details zal ik jullie besparen, maar het ging even verre van lekker zeg maar. Maar mag gezegd worden dat men wil leren van de fouten die ze maken. Daar waren ze erg transparant in nadat ze constateerden dat ze een serie fouten hadden gemaakt. Doublepoint heeft beloofd service en aftersales, waar nodig, verder te verbeteren. Kijk, dat alleen is al een dikke pluim waard.
Original anmeldelse
Die 9.2 waardering heeft Doublepoint met zijn zéér slechte aftersales geen recht op. Wat is er aan de hand? Het begon met bestelde zilveren receiver. Na betaling moest ik extreem lang wachten en kreeg toen niet de bestelde ziveren, maar een zwarte versie. Na aangetekend retour te hebben gestuurd bleef het lang stil. Men neemt bij Doublepoint ook niet meer de moeite te reageren op mijn herhaalde verzoeken tot terugbetaling. Heb een heel dossier met toezeggingen, dus de firma kan zich niet beroepen op een misverstand. Op andere beoordelingsites komt het probleem van slecht terug betalen ook erg vaak voor. Werk aan de winkel voor de eigenaar. Want zo maak je namelijk geen fans voor het leven!
Bij de bestelling werd een levertermijn van ongeveer één maand aangekondigd, maar meer dan vier maanden later had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Gedurende deze periode kreeg ik, ondanks herhaalde en beleefd geformuleerde vragen per e‑mail, geen duidelijke uitleg over de vertraging of over de status van mijn bestelling. Uiteindelijk heb ik, na meerdere contacten, besloten de bestelling te annuleren. Ik ben wel terugbetaald.
Beste Charles, goedemorgen, Hartelijk bedankt voor het achterlaten van je beoordeling. Wij hebben dit gelijk nagekeken en deze 5% was al eerder overgemaakt, direct na de bestelling. Dus je moet 100% van het totale bedrag terug hebben ontvangen. Hierover hebben we net ook een mail gestuurd. Wij vernemen het graag. Met vriendelijke groet, Het team van Doublepoint
Original anmeldelse
Bij de bestelling werd een levertermijn van ongeveer één maand aangekondigd, maar meer dan vier maanden later had ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Gedurende deze periode kreeg ik, ondanks herhaalde en beleefd geformuleerde vragen per e‑mail, geen duidelijke uitleg over de vertraging of over de status van mijn bestelling. Uiteindelijk heb ik, na meerdere contacten, besloten de bestelling te annuleren. Ik ben wel terugbetaald, maar niet het volledige bedrag: er is ongeveer 5% ingehouden, vermoedelijk kosten die aan mij zijn doorgerekend, terwijl de vertraging en de niet‑levering niet van mij afkomstig waren. De communicatie verliep op zich beleefd, maar het gebrek aan transparante informatie over de vertraging, de zeer lange levertijd ten opzichte van wat oorspronkelijk was beloofd, en het feit dat ik uiteindelijk geld heb verloren bij de terugbetaling maken dat ik deze webshop niet kan aanbevelen.
I placed an order for an AV receiver on August 3, 2025, from this store. The item was never delivered. Since early October, I’ve been trying to get updates: the delivery date was postponed several times without any clear explanation. After numerous exchanges, I agreed with the seller to cancel the order on November 28. I was then promised a refund, along with a credit note and confirmation. However, as of December 25, I still haven’t received anything. My follow-up messages have gone unanswered. I strongly advise against using this store. My experience has been extremely disappointing.
On September 30, 2025, I ordered an AVR from this shop, but it was never delivered because the shop incorrectly stated its availability. If that had been the only problem, but the shop's behavior borders on fraud. I absolutely recommend staying away. I have been in contact with the shop since early October for updates. The expected delivery date was repeatedly pushed out by a week, then by another week. Finally, I canceled the order after aligning with the seller on November 28, 2025. I was told a refund will be arranged. Got the credit note and confirmation. Unfortunately, the seller has not refunded the money to date (25.12.25) and has not responded to further inquiries. I received a refund through PayPal because the shop didn't respond to the opened dispute. Unless you can go there and pick up your items, avoid this shop. I'm severely disappointed.
Update: after several more emails with unfulfilled delivery promises, I threatened to hire a lawyer and left this negative first review on Kiyoh. As a result, on the same day, I received 2 tracking numbers and on December 29th the receiver and an HDMI cable as a free gift. Then I received 2 emails asking if I would withdraw the review. From a forum, I know that quite a few people who ordered at the same time still haven't received anything and are being stalled with impossible excuses. The company's behavior and handling of customers is incomprehensible to me. First review: I ordered an AV receiver on August 13, 2025, which was listed with a four-week delivery time. The money was charged immediately, but I have not received the receiver to this day. Every time I inquired, I received roughly the same answer: the device will arrive at the warehouse in the next few days and will be shipped immediately. By now, they even write that part of the shipment has arrived, is currently being processed, and will then be shipped via DHL. Interestingly, other customers have been given similar answers for weeks, which are clearly blatant lies. In my account, it first said "waiting for stock," now it has supposedly been out for delivery for some time, and despite written announcements, nothing has been shipped to this day. I have rarely encountered anything so untrustworthy. I will probably contact a lawyer and can only strongly advise against ordering from this shop.
Original anmeldelse
Er waren aanvankelijk wat problemen, maar de klantenservice heeft deze zeer vakkundig en doelgericht opgelost. Een aanrader.
Original anmeldelse
Ik heb op 16 augustus een receiver besteld bij deze webshop. Vanaf het begin werd de levering telkens met een week uitgesteld zonder duidelijke uitleg. Na weken wachten heb ik de bestelling geannuleerd en om terugbetaling gevraagd. Sindsdien heb ik niets meer gehoord en mijn geld nog steeds niet teruggekregen. Heel teleurstellende ervaring – ik kan deze winkel helaas niet aanbevelen. Ook op de vraag van PayPal werd niet gereageerd. Ik heb nu aangifte gedaan bij de politie. Een zeer teleurstellende ervaring – ik kan iedereen alleen maar afraden om hier te bestellen.
Via de website een aantrekkelijke Black Friday deal gekregen. Direct na de order geplaatst te hebben een factuur ontvangen welke via overschrijving betaald diende te worden. De levertijd zou enkele dagen betreffen. Nadat ik besloten had mijn audio setup anders vorm te geven heb ik de order per email geannuleerd. Hierover contact gehad en doublepoint zou proberen de zending tegen te houden. Hierna bleef het stil en heb ik zelf herhaaldelijk contact moeten zoeken om de status update van de annulering te ontvangen. Intussen zijn we drie weken verder en wacht ik nog steeds tot het betaalde aankoopbedrag wordt teruggestort.
37 Satellietbaan
Hillegom 2181MG