Pluspunten
Ik was voor hen een volledig nieuwe klant, dus is altijd afwachten wat het wordt... Vanaf de eerste email een snel, beleefd en duidelijk antwoord gekregen; enkele 'vervelende' vragen van mij werden ook goed opgevangen. Verder wat advies en hulp gekregen, zodat ik de juiste speakers op de juiste en voordeligste manier kon bestellen (in mijn geval een combinatie gemaakt met een second-deal en een double-deal); wijziging van mij achteraf zonder problemen doorgevoerd. Goede info qua leveringsdatum (ze namen zelf initiatief om mij te bellen; heb ik nog nooit meegemaakt, zelfs niet bij de dealers om de hoek), mijn vraag om op een andere dag te leveren, werd ook correct opgevolgd. Levering exact zoals afgesproken, geleverd tot aan de voordeur (ok, we moesten snel de dozen afladen om palletje terug aan chauffeur mee te geven; geen probleem). Verpakking én inhoud allemaal 100% in orde, alles werkte, alles dus zoals het altijd zou moeten gebeuren. Met dank aan Fabian voor de goede communicatie. Ik ga deze website/firma aanraden in mijn kennissenkring en zal ook nog wel eens met hen zaken doen in de toekomst!
Prijzen: enorm verschil met de retail in België (soms op het randje van schandalig); sommige zaken identiek als op Coolblue.nl, zag ik. Uiteindelijk toch minder betaald dan ik op welke andere plaats dan ook had betaald én met een IMHO zéér goede en snelle service.
(gekochte producten: een volledige Klipsch set, allemaal topmodellen van Reference)
Verbeterpuntenwebsite: de 'search' werkt soms nogal vreemd, niet altijd het resultaat wat ik zoek; uiteindelijk wel degelijk altijd gevonden wat ik zocht.
suggestie/vraag: mogelijkheid om eventueel ook SVS materiaal aan te bieden? Is moeilijk te vinden in België... misschien lastig qua distributie met SVS zelf?
prijs: de 'double deal' van sub met WA-2 vond ik niet spectaculair eigenlijk; toch blij dat ik dit gekocht heb, want de wireless connectie werkt absoluut perfect!