Filter

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Niet duidelijk wanneer product in stock is Mail met info werd naar familielid gestuurd en niet naar mij

Pluspunten

Kwaliteitsproducten Snelle levering Track and trace in online omgeving en per email Schappelijk Goede communicatie, email, telefoon en chat op website Laagste prijsgarantie* *en niet alleen dat, ze gaan ook nog 5% onder de lagere prijs zitten als je die vindt.

Pluspunten

Super service, had wat gekocht en na een weekje wilde ik toch het luxere model van het proberen van het product. geen probleem. alles netjes geregeld zoals op hun website staat! Reactie op emails gaan netjes en snel. Ook verzending is direct als het op voorraad is.

Geen Idee Zeer tevreden over alles

Pluspunten

Snelle communicate, snelle levering, beleefd, zeer scherpe prijzen. Had eigenlijk nooit van deze site gehoord maar dankzij de positieve reviews wist ik dat het goed zat. Nu dus zelf ook heel erg tevreden, aanrader!

Assortiment verder uitbreiden.

Pluspunten

Ik zag op een andere site een goedkopere prijs. Ik heb dit gemeld en ik kreeg vrij snel een code, zodat ik het product voor dezelfde prijs bij Doublepoint kon kopen en daar nog eens een extra 5% korting op. Ze leveren een laagste prijs garantie en ook nog eens gratis verzending. Beter kan het niet. Ik had de bestelling de volgende binnen, dus de levering is ook lekker snel.

Bij het aanmaken van een account is het niet slim om als bedrijf de wachtwoorden als platte tekst op te slaan en al zeker niet om het wachtwoord via de mail te versturen. Het zou een stuk beter en veiliger zijn als Doublepoint zijn wachtwoorden zou versleutelen en deze nooit via de mail verstuurd.

Pluspunten

Snel

Niks

Pluspunten

Snelle levering overzichtelijke site leuke producten interessante prijzen

Pluspunten

Snelle levering. Goeie helpdesk.

Pluspunten

Hoogste service & laagste prijs. Wat wil je nog meer?

Geen.

Pluspunten

snel geleverd. Goede boxen.

Pluspunten

scherpe prijsstelling en perfecte levering

niet

Pluspunten

Inmiddels 2 bestellingen gedaan en ontvangen. Snelle en goede levering. Scherpe prijs en laagste prijs garantie. Snelle en goede communicatie van de helpdesk en flexibele opstelling.

N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede uitleg door de telefoon

Naast de verkoop van subwoofers zou het prettig zijn als zij ook de kabels ervoor zouden verkopen.

Pluspunten

Niet duur, zeer snelle levering.

Er zijn mij geen verbeterpunten opgevallen.

Pluspunten

Snelle levering, prima Produkten, zeer goede adviezen!

Pluspunten

Pluspunten

Zeer goede service en zeer snelle levering

niets

Pluspunten

Gewoon goed geregeld, dag erop je product.

Pluspunten

Meedenkend, servicegericht, kwaliteit boven kwantiteit! Ik wil in het bijzonder Maarten bedanken voor het samenstellen van mijn nieuwe setup. Helpt ook meedenken en out of the box denken wordt zeker gewaardeerd. Niets dan lof voor Maarten en Doublepoint! Geen andere audiospeciaalzaak voor mij!

N.v.t.

Pluspunten

Uitgebreid assortiment, makkelijk selecties maken, snelle levering

Niet mogelijk om de verzending te volgen.

Pluspunten

Zeer goede prijs, mooie overzichtelijke website en snelle levering. Daarnaast goed telefonisch bereikbaar en zeer behulpzaam.Producten zijn keurig geleverd de volgende dag.

geen

Pluspunten

Levering is altijd heel snel, heb mijn bestelling de volgende dag al in huis. Producten zijn van verwachte kwaliteit en is netjes verpakt.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG