Filter

Pluspunten

Snelle levering en veel verschillende producten

Heb ik niet

Pluspunten

Hele snelle levering

Pluspunten

Nette snelle levering vriendelijk en als het nodig mocht zijn kan je altijd bellen voor hulp

Pluspunten

Bereikbaar en Flexibel! Uitstekend service!

Pluspunten

Ik kan niet anders zeggen dat ik meer dan tevreden ben over dit bedrijf. Zij hebben tot tweemaal toe boven alle verwachtingen mij geholpen. Een webshop starten kan iedereen, maar de klantbeleving die men hier heeft is uitzonderlijk.

geen

Pluspunten

Uitermate, snelle, correcte en flexibele service. Top!

Pluspunten

Mijn kleinzoon helemaal blij met het pakje.

Pluspunten

Snelle levering. Hulpvaardige medewerker en goede service.

Mogelijkheid bieden tot afhalen van het aangeschafte produkt.

Pluspunten

Vriendelijk, snelle levering en duidelijke communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Doen wat ze beloven. Ruilen van instapmodel subwoofer was geen probleem en tegen een zeer scherpe prijs een het topmodel subwoofer geleverd gekregen.

Communicatie duurde soms wat langer, maar dat komt door de drukke periode en de tijdelijke leveringsproblemen van de importeur.

Pluspunten

Goede snelle levering. Prima response op problemen. Goede, directe communicatie. Earphone was defect, en allemaal snel opgelost!

Pluspunten

Zeer snelle levering,36 uur na bestelling en in België.Er was alleen een zeer kleine lichte beschadiging aan de rechtse achterhoek ondanks de zeer stevige en zorgvuldige verpakking.

Geen,doe zo voort.

Pluspunten

snelle levering, snelle en duidelijke berichtgeving via de mail en goede producten , super goed verpakt. Zeer klantvriendelijk

Pluspunten

ZEER snelle levering! perfect verpakt! Zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Super snelle service

Pluspunten

Dit is de eerste keer, dat ik toevallig in contact ben geraakt met dit bedrijf, maar ben zeer positief verrast en onder de indruk van hun werkwijze. Sinds het eerste contact is er al een goede communcatie zowel per mail als telefonisch en het spreekt vertrouwen uit. Snelle reactie, goede eerlijke adviezen, maar ook na bestelling en betaling zijn ze heel meegaand in leveringswensen en andere zaken. Ook transport is zeer professioneel. In mijn geval heb ik speaker set besteld en deze zijn heel netjes verpakt op een pallet bij mij afgeleverd, waarbij de kans op transportschade nihil is. Kortom: Ik ben een zeer tevreden klant !

Ik kan geen verbeterpunten noemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima snelle levering, goeie prijs

Pluspunten

Zeer scherp geprijsd, zeer snelle levering, fijne duidelijke communicatie, geweldig!

Niets op aan te merken!

Pluspunten

Wat een perfecte ervaring met deze webshop. Ik was eerst wat huiverig omdat het een relatief nieuwe speler is , maar de verwachtingen zijn meer dan waar gemaakt. Een perfecte service georiënteerde onderneming , die oog heeft voor wat klanten willen. De levering en betaling geschiedden beiden zeer snel, en het product werd keurig afgeleverd op de afgesproken tijd. Ze zijn met recht de goedkoopste ! en dit gecombineerd met bovengenoemde positieve ervaringen, maakt, dat ik mijn toekomstige bestellingen zeker hier zal plaatsen. Ga zo door Maarten!

ik kan serieus geen verbeterpunten opnoemen. Wellicht toch eentje: verstuur de factuur als pdf bestand, zodat deze beter is uit te printen.

Pluspunten

Laagste prijsgarantie met 5% extra korting is helemaal waar. Snelle service en goed bereikbaar.

Pluspunten

goed verzorgt pakket, betrouwbare levertijd

Pluspunten

Goede telefonische uitleg, snelle levering en een prima after sales

Pluspunten

- Scherpe Prijzen - Goede Klantenservice(!) Ik heb een bestelling geplaatst bij deze winkel. Twee dagen later kreeg ik een mail binnen waarbij ze om feedback vroegen. Maar ik had mijn bestelling nog niet binnen gekregen en tevens geen verzendbevestiging ontvangen via de mail. Ik mailde dus naar de klantenservice en een uur later kreeg ik meteen een reactie waarbij ze contact op hadden genomen met PostNL met de mededeling dat ik het pakket vandaag ontvang. Ik ben hier dus erg tevreden mee.

37 Satellietbaan

Hillegom 2181MG