Pluspunten
zeer snelle , goede levering
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snel en netjes geleverd, op een manier waardoor het ook in de brievenbus past
VerbeterpuntenDe levertijd was op de website iets onduidelijk
Pluspunten
Alles is goed geregeld. Er worden geen Sprookjes verkocht
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eenvoudig te bestellen en bij twijfel bellen ze op om het na te vragen
Pluspunten
Beste prijs!
Pluspunten
Kan ik helaas niet geven
VerbeterpuntenAls je iets niet of pas later kan leveren laat dit dan weten aan je klanten ik moest er zelf achteraan bellen en mailen en kreeg pad na lang wachten en antwoord hierdoor is de bestelling geannuleerd
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De door u bestelde filters waren inderdaad even niet op voorraad. Naar alle waarschijnlijkheid zijn we u daarvan vergeten op de hoogte te stellen, iets wat we doorgaans altijd doen wanneer een product niet op voorraad is. We gaan nog beter ons best doen om sowieso alle producten uit voorraad te kunnen leveren!
Pluspunten
goede prijs
Verbeterpuntentrage levering (niet in overeenstemming met de naam van de shop)
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De door u bestelde filters waren inderdaad even niet op voorraad. Naar alle waarschijnlijkheid zijn we u daarvan vergeten op de hoogte te stellen, iets wat we doorgaans altijd doen wanneer een product niet op voorraad is. We gaan nog beter ons best doen om sowieso alle producten uit voorraad te kunnen leveren.
Pluspunten
- kwaliteit product goed - email communicatie goed - levering volgende dag
Pluspunten
Duidelijk, overzichtelijke en informatieve website, snelle afhandeling&levering
VerbeterpuntenVwb mijn ervaring nvt
Pluspunten
mogelijk erg goede filters. hopelijk kunnen we dit binnenkort bevestigen...
Verbeterpuntenleuk dat u al naar onze mening peilt nog voor we het product ontvangen hebben van filter*snel*.nl...
Dank voor uw beoordeling. U heeft 1 juni filters besteld, deze zijn op 2 juni verzonden. Wellicht is er wat vertraging opgetreden in de verzending naar België. Wilt u ons op de hoogte houden of uw bestelling deze week binnen komt? Zo niet dan gaan we een alternatief verzorgen. BVD
Pluspunten
Prima prijs, netjes verpakt, snel geleverd. Zal een volgende keer weer graag bij jullie bestellen.
VerbeterpuntenTwee klitterbandstripjes bij 16 filters, zouden er een paar meer mogen zijn.
Bij de StorkAir en Agpo Ferroli filters voegen we 1 paar dubbelzijdig klittenbandstrips toe. Deze kunnen eindeloos hergebruikt worden. Mocht er behoefte zijn aan meerdere strips, bijvoorbeeld wanneer u een bestelling deelt met buren, dan kunt u een mailtjes sturen. Wij sturen u dan extra strips toe.
Pluspunten
goedkoop en snel
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
betaalbaar en snelle levering
Verbeterpuntenvoor het verzenden de inhoud goed controleren! er zat namelijk 1 filter te weinig in!
Een foutje bij het inpakken van de bestelling ;) Inmiddels is het laatste filter toegezonden.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zitten nog wat vormfoutjes in de website, waardoor deze als niet"echt" kan worden gewaardeerd, oa de bevestiging van betaling is niet helemaal correct in de vormgeving. Misschien ook aansluiten bij een keurmerk?
Dank voor uw positieve verbeterpunten. We gaan hier zeker iets mee doen!
Spartastraat 44
7535 BN Enschede