Pluspunten
kwalitatief goede filters combinatie van G3 en M6 filters mogelijk
Verbeterpuntencombinatiefilters moeilijk te vinden op website
Pluspunten
we zijn erg tevreden
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle persoonlijke reactie op verzonden e mail.
Pluspunten
Goed passend. Snelle levering. Redelijke prijs.
Pluspunten
ik ken het bedrijf zelf niet maar het product dat ik heb gekocht bevalt heel goed.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Direct contact bij problemen/vragen
Pluspunten
Uitleg over de toepassing op de pc.
Pluspunten
Ondanks dat er wat communicatie problemen waren en de eerste verzending verkeerde maten bleken. Heeft het bedrijf contact op genomen, de juiste maat filters gestuurd en de verzendkosten gecompenseerd. Dus erg positief!
Geachte mevrouw Thode, Hartelijk dank voor uw review. Wij hebben u op de dag van uw bestelling een e-mail gestuurd waarin wij aangaven de door u bestelde filters niet op voorraad te hebben. We gaven in deze mail aan dat uw filters na een week verzonden zouden worden. De mail die u gezonden heeft hebben wij niet mogen ontvangen. Wel kunnen we u melden dat uw filters vandaag verzonden worden. U heeft ze dus in principe morgen in huis. Onze excuses voor het ongemak en de vertraging. In verband met verhuizing waren we inderdaad vorige week moeilijk telefonisch bereikbaar. Ter compensatie zullen we een extra filter bijvoegen. Met Frisse Groet, Ben WTW-filterSnel.nl
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goedkope filters
VerbeterpuntenKreeg via mail het bericht dat mijn bestelde spulletjes verstuurd waren met post.nl als brievenbuspakketje. 2 dagen later nog niks en ik heb daarover gemaild. Ik zou binnen 24 uur antwoord krijgen. Helaas werd dit ruim 48 uur. Het pakketje was niet met post.nl verstuurd maar met een ander bedrijf was mijn ontdekking. Het heeft 3 werkdagen geduurd voor het hier was. Vind ik niet echt snel terwijl ik wel direct betaalde.
Pluspunten
VerbeterpuntenBestelling wat beter lezen; de zending is naar het factuuradres gestuurd en niet naar het afleveradres.
Pluspunten
- Goede communicatie ( zelfs in het weekend ) - Stabiele prijzen - Eenvoudige website
Verbeterpunten- Levering met leverpunten in België aanbieden. - Een .be domeinnaam gaat volgens mij voor meer bestellingen zorgen in België
Pluspunten
Flexibel met omruilen filters
VerbeterpuntenIn het algemeen: het blijft een 'ondoorzichtige' business. Te veel aanbieders met te veel afwijkende aanbiedingen.
Pluspunten
Ik heb de exacte omschrijving van mijn WTW apparaat opgegeven. Ik bestel de bijbehorende filters... blijken ze 7 cm te kort... Hoe kan dat?
Verbeterpuntentoen ik de filters bestelde stond de status op voorraad. Vervolgens krijg ik twee dagen later bericht dat ze niet op voorraad zijn en dat ik langer dien te wachten. Hoe kan dat? Wel fijn trouwens dat ik daarover geinformeerd werd. - Ik heb 16 filters in een keer besteld. ik had dan wel een prijs voordeel verwacht. Als ik 2 filters had besteld bij een ander bedrijf dan had ik dezelfde prijs per filter betaald...
Beste Stef, Hartelijk dank voor uw beoordeling. We hebben geprobeerd telefonisch met u in contact te treden maar dit is niet gelukt. Ten eerste de afmeting van uw bestelde filters. De Renovent toestellen van Brink zijn er in een uitvoering zónder bypass en een uitvoering mét bypass. De toestellen zonder bypass hebben kortere filters dan de toestellen met bypass. Brink heeft de optie om een toestel zonder bypass uit te bouwen naar een toestel met bypass. Waarschijnlijk heeft u een dergelijke uitgebouwde WTW-unit. Dit is de reden waarom wij altijd adviseren de afmeting van de filters te controleren. Uiteraard kunt u de filters retourneren, en ontvangt u van ons de juiste filters. Betreffende de voorraad, onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Weet ik niet, ik wil gewoon filters. Misschien dat ze niet te duur zijn. Ik heb het niet echt vergeleken.
VerbeterpuntenWeet ik niet, ik wil gewoon filters. Misschien iets om herhaalbestelling makkelijk te maken.
Pluspunten
Snel, goed en goed,op geleverd
Pluspunten
Bestel gemak
VerbeterpuntenHandleiding welke M6 filter naar buiten moet
Pluspunten
Duidelijke website, scherpe prijs en snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Is gewoon prima
Spartastraat 44
7535 BN Enschede