Top producten& verzending

Een ruim aanbod aan keuze voor ieder wat wils. Hierdoor kan ik altijd slagen bij kleertjes. Snelle verzending dus dat is altijd fijn!

Fantastisch, kwaliteit voldeed aan de verwachtingen

Ik bestelde twee truitjes voor onze lieve kleinkinderen. Ze zijn er zo blij mee. Het paste goed en een trui van opa en oma dragen ze met liefde.

Fijne site, en vaak de volgende dag al in huis. Retourneren gaat ook makkelijk en vragen voor de klantenservice worden snel beantwoord en opgelost.

Mijn bestelling liep wat rommelig omdat ik geen tracking of reactie kreeg, maar uiteindelijk kwam de

Ik bestel vaker bij kleertjes.com en ben normaal altijd tevreden. Bij mijn laatste bestelling had ik een broodtrommel en schooltas besteld. De broodtrommel kwam netjes en snel binnen met trackinginformatie, maar van de schooltas kreeg ik geen tracking en ook geen reactie op mijn mail. Een dag later stond de tas ineens toch voor de deur, zonder verdere info. Uiteindelijk dus wel goedgekomen, maar de communicatie mag wat mij betreft duidelijker. Verder blijf ik wel erg tevreden over kleertjes.com en zal ik er zeker blijven bestellen.

Snelle verzending. Super!

Besteld en de volgende dag al binnen. Paar dingetjes te groot bestald, maar ook retouren redelijk snel afgehandeld en terugbetaald. Fijn dat je ook de status kunt zien. Betrouwbare site!

Altijd goed

Ik bestel al jaren bij kleertjes en het is altijd goed. Hele snelle bezorging, veel keuze uit veel leuke merken, leuke aanbiedingen en een overzichtelijke webshop/app. Ik ben een tevreden klant en hoop nog jaren te kunnen blijven shoppen. (Met ons nakomertje dan wel).

Waardeloze klantenservice

Ik schrijf zelden een review, maar in dit geval wel. Ik wilde een babycadeaubon verzilveren, maar tijdens het betaalproces mislukte dit en moest ik gewoon betalen. Maar het tegoed was wel eraf! Ik heb geappt, 4x gebeld en 4x gemaild maar ik wordt telkens aan het lijntje gehouden. Telkens wordt de belofte gedaan "we bellen u vandaag terug" maar nog geen een keer ben ik gebeld. Ik ben al 2 weken bezig met hier achteraan te gaan, om hun fout te herstellen, en zelf laten ze me er compleet mee zitten. De bon was een kraamcadeau, dat ik dus niet heb kunnen besteden, waarvan het tegoed ten onrechte eraf is gehaald zonder dat ik er iets van heb kunnen kopen. De klantenservice is waardeloos. Ik blijf bellen/mailen tot ik mijn tegoed weer terug op de cadeaubon heb

Niets ontvangen

Ze beloven de dag zelf of de dag later het pakket in huis te hebben. Na 7 dagen mijn pakket nog niet ontvangen te hebben en AI die mails beantwoord. Ze willen dit ook niet opnieuw versturen. Hopelijk krijg ik mijn geld terug

Snelle levering. Prima service.

De kleren waren snel geleverd. De kleding die niet paste teruggestuurd. De retourzending is snel behandeld, waarna het bedrag eveneens snel werd overgemaakt. Dikke prima.

Altijd goed en snel geleverd

Wat ik bestel klopt altijd en wordt snel geleverd

Erg leuke kleding! Vooral de outlet

Wij houden van kleertjes.com Vooral de outlet is hier favoriet! We shoppen leuke kleding met leuke betaalbare prijzen en ook nog eens de leukste en bekendste merken!

Een zeer goede ervaring!!

Keurig nette en snelle levering!! Zeer tevreden!! :) Tot een volgende bestelling!!

Top webwinkel

Snelle verzending. Super site. Makkelijk te bestellen.

Leuke kleren goede service

Altijd netjes en snel geleverd

Mooi aanbod in kleding

Voor zowel onze dochter als onze zoon bestel ik vaker kleding via kleertjes.com/de app. Er zijn met regelmaat leuke kortingsacties. De site hangt wel vaker vast waardoor producten weer opnieuw opgezocht moeten worden. Ik heb in het verleden ook wel eens verkeerde items toegestuurd gekregen, maar dit werd dan netjes opgelost/vergoed. Helaas was het gewenste product daarna niet meer leverbaar. Over het algemeen tevreden en prima service, waardoor ik ook vaker zal bestellen.

Gewoon super goed

Ik heb een winterjas gekocht voor m’n kleinzoon. Maat prima kleur prima een snel bezorgd.

Snelle levering!

Snelle levering en product voldoet aan mijn verwachting, perfect!

Snelle levering, goede service, goede kwaliteit

Vele producten en goed te doorzoeken app, snelle levering, goede service. Je kunt makkelijk retourneren. Ik vind het wel goed dat je hiervoor een klein bedrag betaald (50 cent per artikel) zodat ze er in principe voor gaat om het product goed te kiezen.

Super service en top kwaliteit

Goede kinderkleding ook in de uitverkoop en heel makkelijk retourneren Topklasse

Snelle verzending, makkelijke betaling en retour

Veel keus en snelle verzending/retour.

Veel keus qua merken

Overzichtelijke website, makkelijk met filters te selecteren. Snel bezorgd.

Makkelijk om iets te bestellen of iets te retourneren.

Snelle overzichtelijke app

Altijd overzichtelijke en snelle bestelmogelijkheden plus snelle levering.

Prima.. snelle levering!

Leuke bikini's besteld.. Passen dochter perfect. Heel blij mee! Kan ze mooi shinen aan de stranden van Spanje!

Snelle service, keurig verpakt. Goede kwaliteit

Ik koop er graag. Leuke aanbiedingen

Bergweg 60

1217 SC Hilversum