Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk met snelle levering, ruime keuze en goede kwaliteit voor kinderen. Er zijn enkele meldingen over retourzendingen en kleine kosten, maar deze zijn zeldzaam vergeleken met de tevreden klanten. De gebruiksvriendelijkheid van de site en snelle service komen telkens terug in de feedback.
Snelle levering zoals je van wehkamp gewend bent. Vaak even letten op aanbiedingen of de sale! Overzichtelijke site!
25 June 2026
Maria Van Deurssen
Cuijk
Bestelproces super easy, snel verzonden en bezorgd! Wat wil je nog meer! :-)
25 June 2026
Nina
Almere
Ik koop hier vaak kleding voor onze kids. Super fijne en mooie overzichtelijke site. Fijne service.
23 June 2026
Maike
Oldenzaal
Kleertjes is altijd ontzettend snel met de levering. Veel keus en prettig online winkelen.
21 June 2026
Linda
Amersfoort
Soms kom je er ineens achter dat ze nog iets snel nodig hebben, een berichtje van school, overmorgen een rode dag.. fantastisch.. dag erna geen tijd om langs een winkel te gaan dus hups snel bij kleertjes wat uitzoeken.. dag erna al in huis en die rode dag had ze mooi iets roods aan.. Helemaal fijn!
17 June 2026
Suzanne
Lunteren
Ik ontvang de kleding altijd heel snel, retourneren gaat ook prima. Alleen vind ik het assortiment tegenvallen. Ik slaagde altijd heel leuk voor jassen, truien en shorts van o.a. Vingino, Flo en Raizzed maar dat valt helaas wat tegen sinds het afgelopen jaar.
16 June 2026
Lesley
Hooglanderveen
Verkeerde artikel ingepakt en verzonden en klant moet vervolgens zelf alles in orde maken, retouren, opnieuw bestelling plaatsen tegen dubbele verzendkosten. Belachelijk.
16 June 2026
Tamara
Utrecht
Ik vind vaak wel waar ik naar op zoek ben. Door de merkkleding soms wat prijzig maar dan zoek ik naar de aanbiedingen.
13 June 2026
Dieuwertje
Tilburg
Kleertjes.com heeft een ruime keuze. Scherpe aanbiedingen. Spullen zijn makkelijk te vinden en bestellen, levering is snel.
13 June 2026
A
NH
Ik had nog van kleertjes.com gehoord en kwam er toevallig bij uit op zoek naar het product wat ik op dat moment in mijn vizier had. Aldus besteld. En weet je wat? Overzichtelijke site, scherp geprijsd, snel geleverd in een goede stevige verpakking en precies dat wat je besteld hebt. Oftewel in een woord: Fantastisch!!!
12 June 2026
Ron
Deurne
Ik heb nog nooit zo blije kleinkinderen gezien ze waren zo gelukkig mee met hun kleding ik shop zeker niet voor de laaste keer
10 June 2026
Janiie
Den bosch
Altijd handig via Kleertjes! Levering is snel, gemakkelijk te retourneren en goede service! 1x een onderbroekje na een keer dragen al stuk, waarvoor we een vergoeding hebben ontvangen. Mijn favoriete app voor kleding voor de kids!
10 June 2026
Jolanda
Erp
Ik koop onze deodorants altijd bij kleertjes.com .Veel goedkoper dan in de winkel en groot verpakking vind ik super .Dan kan je voorlopig weer vooruit.
9 June 2026
Diana Wiemans
Moordrecht
Fijne webshop, leveringen op tijd, duidelijk retourproces en goed bereikbaar.
7 June 2026
Jaap
Veenendaal
Heel veel keuze, ook vele stijlsoorten. De kinderen vinden hier altijd kleding. Snel bezorgd en niet duur. Een aanrader.
6 June 2026
Miriam de Groot
Oentsjerk
De site van Kleertjes.com is duidelijk,de bezorging altijd zoals toegezegd en de artikelen netjes verpakt.
5 June 2026
Chantal
Den Haag
Zoals altijd snelle levering van goede broeken!
4 June 2026
Corina
Ede
Leuke aanbiedingen en merken! Mijn meiden zijn altijd blij met de kleren. En altijd snel en netjes geleverd.
3 June 2026
Vanja
Hilversum
Mijn kinderen zijn dol op kleertjes.com. Echt al vanaf de geboorte volgens mij hebben ze hun eerste outfit daar al bijna zelf uitgekozen. Inmiddels zijn ze 9 en 11 en compleet losgeslagen: ze shoppen online alsof ze een personal stylist én een onbeperkt budget hebben. Waar ik vroeger nog “schattige kleertjes” bestelde, krijg ik nu links doorgestuurd met teksten als: “Mam, deze moet ik echt hebben.” Kortom: zij hebben smaak, ik heb de rekening.
3 June 2026
Marit Meijdam
SINT PANCRAS
Alleen retourneren duurt erg lang. 2 weken geleden geretourneerd en t ligt nog bij DHL. Hoop dat hel nog goed komt. Zou een andere bezorgdienst adviseren want DHL is waardeloos. We hebben er al vaker kapitte verpakkingen ontvangen
2 June 2026
Rieky
Doetinchem
Kleding wordt snel verzonden, vaak al binnen 1 a 2 dagen in huis
31 May 2026
Luus
Asten
Goede aanbiedingen voor kinderen, van speelgoed tot kleding en accessoires voor de kinderkamer. Maar ook verzorging met andere woorden alles onder één dak voor onze kroost
27 May 2026
Roy
Lobith
Stel je hebt morgen een ( kinder ) feestje en je moet op de valreep nog iets hebben voor de kids. Dan heb je het echt super snel in huis. Mooie kwaliteit, zit fijn een van mijn eerste keuzes als het om kinderkleding gaat
24 May 2026
Loraine
Culemborg
Mega slecht helaas. Het was een leuke aanbieding maar ik heb de helft weggegooid omdat de verpakking zo groot was is het gaan schuiven door de doos en lek gegaan.
21 May 2026
Emma Metelerkamp Cappenberg
Hoorn
Snelle levering en prima prijzen. Niks op aan te merken.
18 May 2026
Laura