Super toff

Supper tot mijn beide meiden zijn er super blij mee !!!

Super goed

Ik heb een goede ervaring. Het enige is soms dat het ene merk kleiner of groter tailleert dan het andere.

Uitstekend.

De korte broekjes zijn erg leuk en passen uitstekend. De zwarte t-shirts zijn echt zwart en goed van kwaliteit. Wij zijn dus tevreden!

Prima webshop

Ik vind Kleertjes.com een prima webshop, veel keuze, leuke merken. Wat zou kunnen verbeteren is een keuze mogelijkheid om niet door DHL laten bezorgen.

kwaliteitsmerkkleding voor een lage prijs

Altijd fijne kortingsacties waardoor de kleding goed betaalbaar is. De kwaliteit is goed en de levering supersnel! Ideaal voor onze zoons; een grote bulk inkopen, snelle pas-sessie en achteraf betalen.

Heel fijn.

Ik vind het heel fijn dat als je een product bekeken heb, en weer terug ga, dat je niet helemaal WEER naar beneden hoeft te scrollen.

Fijn online winkelen

Fijne online winkel, duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk! Fijne service en uitstekende levering!

Ruime keuze, snelle service

Snelle service, goede producten

Al ruim 5 jaar tevreden

Leuke, hippe kleding voor de kinderen. Altijd nette, snelle leveringen en ook de retour service zonder problemen. De administratie is echter wel wat ingewikkelder geworden, nu de pakketten vanuit meerdere partijen verzonden worden.

Uitstekende kwaliteit en prijs

Grote keuze, vlotte levering en goede acties

Leuk shoppen

Leuke koopjes

Makkelijk en snel ook met retourneren

Hele mooie kleren voor een nog mooiere prijs. Snelle verzending en super service

Snelle levering goeie kwaliteit

Snelle levering goeie kwaliteit leuke kleding

Fenomenaal

Heel overzichtelijk kiezen op merk,maat,kledingstuk,gewoon super makkelijk Ook allemaal toffe merken,zoveel mooie dingen dat het de keuze soms moeilijk maakt

Mooie kleding mooie prijs

Genoeg keus.. mijn jongens lopen er altijd hip en stoer bij ;)

Algemeen goed

De retour vergoeding duurd wel lang.Nog altijd geen email. Onmiddellijk betaald maar nog niets terug. Levering snel. + VOOR LEVERING - VOOR RETOUR.

Veel keuze

Veel keuze, snelle verzending

Fijne website met veel leuke kleertjes

Kleertjes.com is een fijne website met heel veel leuke kleertjes. Ik zelf vind de kleding van de WE erg fijn. Valt goed op maat. Mocht je hulp nodig hebben is kleertjes.com goed te bereiken of is de prijs langs verhoogd en je wilde iets ruilen wordt dit netjes opgelost.

to explore niet ok, verkeerde schoenen in de juiste doos

hoe is het mogelijk dat de schoenen in de doos niet gecontroleerd worden voor ze verzonden worden naar de klant

Ruime keuze, snelle levering, goede kwaliteit-prijsverhoging.

Mijn ervaring met Kleertjes is altijd goed geweest. De kleding wordt snel geleverd. Ook als het niet goed is is het makkelijk terug te sturen.

Slecht

Mijn ervaring o0 dit moment Eer slecht mijn pakket is zoek en krijg niets nieuws eerst onderzoek wacht nu al een week

Overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit

Heldere website, duidelijke en snel kleding te vinden. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Snelle levering, goede communicatie en mooie kleding.

Snelle levering en top klantenservice.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum