Super fijne verkoopsite

Fijne klachtafhandeling, snelle afwikkeling! En ruim aanbod!

Super snel geleverd

Alles super snel en juist geleverd!

Super mooie kleding zeer tevreden over kleertjes.com

Wij zijn zeer tevreden, kleding super mooi en is snel bezorgd

Alles super snel geleverd. En retouren gaat ook perfect. Goeie prijzen

De kleren die wij besteld hadden waren in een dag geleverd en zijn er super blij mee alles ziet super goed. Bedankt voor de snelle levering en tot de volgende keer bij het bestellen van kinder kleren.

Makkelijk bestellen en retourneren

Kleertjes.com verstuurd alles snel en bestellen is makkelijk. Ook als er iets retour moet is dit eenvoudig te regelen. Ik vind de keuze uit kleding zeer ruim en divers. Heel tevreden klant!

De kleding is van goede kwaliteit. De vesten zijn lekker zacht. De foto's zijn representatief voor het product.

Uitstekend servies

De artikels waren snel geleverd en goede artikel beschrijvingen.

Heel goed en goede service

Fijne site

Elke keer weer leuke spulletjes te vinden op de site. En regelmatig wat leuke kortingen! Fijne site om op te shoppen

Leuke kleding en snelle levering

Leuke merkjes en vaak leuke kortingen.

Leuke merken, prettige website en snelle levering.

Hele fijne site!

Makkelijk door de site te navigeren. Snel geleverd en makkelijk retourneren. goede kortingen!

Fijne webwinkel

Veel keus, snelle levering, prima kwaliteit

De leukste merken met hoge kortingen

Kleertjes.Com heeft vaak de leukste en bekendste kinder kleding merken met de hoogste kortingen. Waar winkels nog 30% geven zit kleertjes.com dan al op 50%. Goede service en snel verzonden!

Snel en duidelijke site en super mooie kwaliteit kleding

UITSTEKEND!!!

Super klantvriendelijke en hulpvaardige dames bij de klantenservice. Snelle bezorging, makkelijk betalen. Kortom...perfect.

Super service!

Altijd mooie aanbiedingen, mooie spullen en een super grote collectie. Genoeg keus, zelfs met schoenen.

Snelle bezorging en goede service.

Producten zijn zoals verwacht. Altijd snel in huis en goed verpakt.

Kleding prima! Retouren niet zo prima…

De site is overzichtelijk en makkelijk zoeken. Het enige nadeel vind ik dat als je iets retour stuurt het heel lang duurt voor je je bedrag retour hebt. Niet echt netjes….

Ruim aanbod aan stijlvolle kleding

Ruim aanbod aan stijlvolle hippe kleding, handige site en snelle levering.

fijne webshop

snelle en goede service

Fijne, snelle en betrouwbare site!

Toen ik mijn product had besteld was het heel snel binnen en op de goed aangegeven datum! Het was een fijn pakket dat ook in de brievenbus had gekund. De website is heel overzichtelijk, je hebt er veel keus en alle kindermaten zijn goed uitgelegd in de maattabel. Als je een item retour wil doen gaat dat ook het gemakkelijk.

Kledingstuk ineens uitverkocht

Bestelling geplaatst en levering werd aangekondigd. Op het allerlaatst moment kreeg ik bericht dat het vestje niet geleverd zou worden. We ontvingen nog wel de sokken. Ik had liever de hele bestelling geannuleerd want incl de verzendkosten werden het ineens prijzige sokken ;).

Super leuke collectie bij kleertjes.com

De collectie bij kleertjes com is ontzettend leuk! Meerdere keren per week check ik weet eventjes de site voor leuke nieuwe items. Onze kinderen hebben een hele verschillende smaak qua stijl, maar voor alle 4 kan ik goed terecht! De prijzen zijn goed, er zit altijd nog vanalles tussen de aanbiedingen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum