Top kleding voor een mooie prijs.

Ik heb een T-shirt besteld voor €5,- en het is een merk shirt van top kwaliteit. Mooie aanbiedingen altijd.

Supersnelle service en goede kwaliteit!

Gewoon een goede en snelle service! Kleding van Orange Stars gekocht voor mijn zoon. Leuk, vrolijk, pasvorm goed (volgens de maatvoering) en blijft mooi na het wassen!

Ik word altijd vrolijk

Mooie kleding voor een mooie prijs. Maten lijken soms wat uit elkaar te liggen maar dat verschil per merk. Heel tevreden over kleertjes.com

Waardeloze service

Wat een slechte service! Zonder enige uitleg kreeg ik een mail dat mijn retour ontvangen was, terwijl ik niets retour heb gestuurd, maar een dag eerder een bestelling had geplaatst. 5 min later kreeg ik een mail dat ditzelfde artikel (een rokje van Oilily) zojuist was ingepakt en overgedragen aan post.nl. Toen ik de klantenservice belde om te vragen of dit wel goed ging, werd er met een enorm dedain en irritatie aan mij verteld dat ik hier toch wel uit had moeten snappen dat het rokje dat ik had besteld niet op voorraad was??? Zelden vanaf de eerste seconde zo asociaal te woord gestaan bij een klantenservice terwijl zij er zelf een zooitje van maken en verwarrende informatie sturen. En nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg gezien de eerdere klachten. Ik koop mijn kleertjes volgende keer wel ergens anders.

Altijd fantastische aankoop!!!!

Altijd zooooo blij net alles wat ik koop op jullie webshop!!!

Fijn ondergoed, helaas verkeerd geleverd. Kan natuurlijk een keer gebeuren!

Altijd zeer goed! Netjes verpakt en snelle levering!

Top!!!

Ik bestel heel graag op deze website. Super snelle levering, heel gemakkelijk om artikelen te retourneren en oneindig veel keuze uit heel veel merken. Een aanrader!

Unieke kinderwebshop!

Hele leuke kinder webshop! Je vindt er prachtige stuks aan betaalbare prijzen Alles wordt steeds netjes ingepakt en de kwaliteit is heel goed! Kortom heel tevreden, al de kleren van mijn kids komen van hier!

De leukste kleertjes op de snelste manier

Ik shop altijd samen met de kleine, dan mag ie zelf zijn shirtjes en broekjes uitkiezen, volgende dag geleverd, ideaal!! Hij wil echt niet de stad in om te shoppen haha

Ik kan altijd een dag van tevoren iets bestellen en dan heb ik het de volgende dag. En dit is supper fijne.

leuke t-shirts voor kleine prijsjes

Als oma verwen ik mijn kleinkindjes af en toe met een paar leuke t-shirtjes. Meestal zoek ik naar grappige afbeeldingen van dino's of wilde beesten. Spannend en toch leuk. De webshop wordt dan afgestruind. Wèl met instelling van filters, anders duurt het erg lang eer ik alles gezien heb. Filteren op jongens, maat 98 t/m 116 (ik heb 3 kleinzonen van 2, 3 en 5). En dan maar aanklikken wat ik leuk vind! In het winkelmandje beslis ik wat ik heb voor wie en wat ik ga bestellen. En dan komt het andere filter: "meisjes" aan de beurt, want mijn baby-kleindochter krijgt ook nog iets leuks! Een nadeel: ik heb nu al twee keer meegemaakt, dat er iets niet bij zat. Dat vind ik minder! Ik denk (omdat dit nu de tweede keer is dat ik dit meemaak) dat jullie verzendafdeling er dan iets anders bijstopt. Ik heb liever, dat er dan een briefje bijkomt dt het artikel niet leverbaar is, en in mindering gebracht mag worden op het totaalbedrag (een creditnota).

snel bezorgd maar niet altijd snelle service

Ik had een flinke bestelling gedaan, dit was de andere dag al binnen. Super snel dus. Helaas zat er een verkeerd geleverd artikel bij (verkeerde maat) dit kan gebeuren. Gelijk klantenservice bericht. Dag daarna antwoord dat ik het artikel mocht retourneren en nieuwe mocht bestellen. Leuk, maar dan heb ik leveringskosten. Dus WEER een bericht uit gedaan. Intussen liep de actie met korting af. Dit had echt wel meer klantgericht gekunnen. Na dit mailtje is het netjes opgelost maar wel paar dagen later. Als er een fout bij jullie wordt gemaakt, hoort het gelijk opgelost te worden, klant hoort hier niet achteraan te hoeven gaan. Het is meer een tip dan commentaar, ik ben uiterst tevreden over KLeertjes!

Super leuke en stoere kleding voor een betaalbare prijs

Mijn kids zijn ook altijd heel blij mee en genieten ervan

Uitgebreide kinderkledingwebshop met goede service

Ik kan altijd goed slagen bij kleertjes.com. Ze hebben een groot aanbod, filters werken goed, verzending is snel en als het nodig is verloopt het retourorders vlot en de klantenservice is goed bereikbaar en vriendelijk

Allerbest online shop

Bestelling komt snel Retour verwekt snel Ik vind de service echt top. De medewerkers zijn heel vriendelijk en met goed ervaring

Ik vind het stop van Lle kleding geweldig

Snelle levering van toffe kleding!

Al jaren koop ik regelmatig leuke hippe kleding voor onze kinderen via Kleertjes.com. Altijd op tijd geleverd en ook retour zenden werkt eenvoudig, wij zijn tevreden!

Omdat de producten precies waren zoals de omschrijving en super snel bezorgd werden.

Perfect!

Wij bestellen al jaren via kleertjes.com Waarom? Alle gewenste merken zijn verkrijgbaar, makkelijk en hoeven we met 4 boys niet de duur uit! Daarnaast een goede service, waarin ze bij klachten snel reageren! Kortom, daarom bestellen wij via kleertjes.com☺️

Retourneren is omslachtig en traag

Het retourneren van ongewenste artikelen is lastig. Met een handmatig formulier waarop onduidelijk is welk artikel wat is. Je moet de website erbij pakken om het formulier te kunnen invullen. Ook verwerking duurt langer dan de gestelde 2 weken zonder enige bevestiging van ontvangst of communicatie.

de kleren van mijn dochter waren er binnen 2 werkdagen en ze passen perfect. Was erg blij met de reviews

Geweldige site, mooi overzichtelijk!

Goede website, makkelijk te vinden en te bestellen.

Ik bestel er regelmatig wat, altijd tevreden.

Ik vind bij kleertjes.com de diversiteit van prijs gewoon fijn, er zijn wat duurdere kledingstukken, maar ook shirtjes van €7. Voor iedereen is er dus wat. Ik heb ook die verzendkosten afgekocht voor een jaar, zodat je niet perse aan die €30(of €50?) euro moet komen voor gratis verzenden, ben ik zelf heel blij mee. Retourneren gaat ook makkelijk, terug naar DHL en klaar. Laatst had ik een te groot shirtje besteld, ik stuurde het retour en wilde het shirtje opnieuw bestellen in een kleinere maat, maar het shirtje was duurder geworden. Ik had contact opgenomen met de klantenservice, werd gelijk voor me geregeld en ik kreeg het voor de oude prijs. Klantenservice via whatsapp vind ik ook makkelijk, dan hoef je niet perse te bellen, ik denk dat dat stiekem toch een drempel is voor veel mensen. En de afterpay optie vind ik ook echt een pluspunt.

Ik bestelde voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst!

Bestelling kwam keurig op tijd, maatvoering klopt. Ook de kleding die via een extern bedrijf kwamen waren ook helemaal in orde. Dus voor het gemak, alles onder 1 dak bij kleertjes.com

Fijne webwinkel en klantenservice!

Bestel hier regelmatig voor m’n zoontje. Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen, makkelijke website voor aankoop/retourneren en heb een goede ervaring met de klantenservice!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum