Hele fijne webshop!

Kleertjes.com is een fijne webshop. Snelle levering, retourneren gaat ook heel snel en makkelijk. Klantenservice is erg vriendelijk en denken heel goed mee. Ik bestel graag bij kleertjes.com

Verkeerde kleur op de website als in het echt

De kleur van het jurkje is anders dan op de website te zien is. Het jurkje is iets meer denim blauw dan lichtblauw en de strikjes erop zijn blauw in plaats van zwart. Jammer want dat was leuker geweest. Alsnog een erg schattig jurkje!

Ruim aanbod en goede service.

Veel verschillende merken, goede acties, snel thuis bezorgd en makkelijk weer retour sturen.

Volgende dag al in huis!

Overzichtelijke site en snelle service. Zeker een aanrader!

Mooie producten, leuke prijzen en snelle levering

De verschillende t shirts zijn van goede kwaliteit. Alles is netjes verpakt en spoedig geleverd. Al met al een zeer tevreden klant!

Vlug geleverd, mooie kwaliteit !

Bestelling vlot en vlug aangekomen, mooie kwaliteit.

Positief!

Snel leveren, geen enkel probleem!

Snelle levering, groot assortiment

Kleertjes.com heeft een groot assortiment kinderkleding van goede kwaliteit, en betaalbaar, ook omdat er vaak acties zijn. Voor jongens hebben ze leuke, stoere, kleurrijke kleding. En de levering is ook snel!

Kleertjes.com is betrouwbaar, snelle service en geeft gemak

Je ontvangt je bestelling altijd heel snel, en is zeer betrouwbaar wat echt tot gemak dient. Altijd leuke kleren, schoenen op de site beschikbaar. Ik ben blij met kleertjes.com

Groot aanbod, mooie prijzen

Er is op de website een groot divers aanbod voor in elke prijsklasse. Leuke aanbiedingen en kortingen, maar ook de nieuwste mode voor een eerlijke prijs. Makkelijk inloggen en een duidelijk overzicht wat er in je winkelwagen zit.

Snelle levering van fijne producten

Volgende keer alleen de doos iets netter dichtplakken. Hij kwam nu bijna open bij mij aan. Gelukkig zat alles er wel in

Super fijn site om kinderkleding te bestellen

Bestelling altijd netjes optijd, bij vragen ff bellen, wordt super snel opgelost, zoeken altijd na een oplossing,

Nooit komen ze de verzending volgende werkdag na

Ik heb al meerdere malen in de avond vóór 22:30 besteld maar het is nog nooit de volgende werkdag geleverd. Altijd smoesjes dat het druk is en dat het daarom langer duurt. Ik bestel hier niet meer !!!

Al jaren koop ik bij kleertjes.com en altijd komen de producten netjes en heel erg snel aan! Je word op de hoogte gehouden van kortingsacties zodat je altijd als eerste je slag kunt slaan voor een nieuwe outfit voor je kindjes!

geweldig

super snelle service van mooie kleding! heel blij met deze website!

Ik bestel nergens anders meer!

Giga assortiment met geweldige kinderkleding en schoenen van de beste merken en kwaliteit. Ik bestel bijna nergens anders meer kleding voor mijn jongens. :D Ook het afkopen van de verzendkosten vind ik een groot pluspunt. Ik haat het echt om verzending te betalen. Niet te vergeten... De mega sale die ze vaak hebben in onwijs verleidelijk :D

Ik heb er slippers gekocht voor mezelf. Ik loop in de zomer altijd op Havaianas en hier hebben ze hele leuke soorten. Het was snel geleverd en prettig geprijsd.

Slecht

Zeer lange wachttijden aan de telefoon en dan blijkt bestelling niet leverbaar. Slechte communicatie.

Sinds dit jaar zeer hard achterruit gegaan.

Ik bestel al zo'n 6 jaar graag bij kleertjes alles was altijd perfect, nooit geen klachten. Maar sinds begin dit jaar lijkt alles wat ik bestel mis te gaan. Bestel een sweater, krijg een shirt met lange mouwen, oplossing word niet geboden shirt teruggestuurd paar dagen later weer t shirt naar mij op gestuurd. Normaal verzenden ze t echt snel, nu heb ik een aantal dagen een mail gekregen dat het binnen 1 dag word verzonden, uiteraard niet.. Stuur mij dan geen mail. Dan een mail dat mijn bestelde producten niet op voorraad zijn. Dan heb ik mijn pakket in huis, zelfs al een retour zending krijg ik een mail dat mijn bestelling is verzonden. Geen retour formulieren meer bijgevoegd. Nee ik bestel liever niet meer hier op deze manier. 1 ster extra gegeven in de hoop dat jullie de service weer gaan verbeteren, dit verdiend geen schoonheidsprijs.

Heb ze nog niet ontvangen!!!

Heb ze nog niet ontvangen. Alleen de braqies. En via de app navraag gedaan. En die mevrouw verlaat, na 4 x met mij gesproken te hebben, weg. Regeerde niet meer. Erg vreemd. Daarnaast geeft ze mee geen goede info Groetjes Anouk

Zeer goede betrouwbare site!

Al vele malen gebruik gemaakt van de site, bestelling ontvangen en ook retour. Dit verliep super snel. Daarnaast een fijne klantenservice die je direct te woord staat en helpt. Echt een fijne service. Het afkopen van bezorgkosten is een top idee, zo kan je toch bestellen en betaal je niet steeds voor de bezorgkosten. Soms moet je toch echt de kleding even proberen.

In eerste instantie een te grote maat besteld, deze terug gestuurd en binnen 2 dagen geld retour ontvangen. Daarna nogmaals besteld en ook de korting opnieuw gekregen door even met ze te bellen. Top!

Snel, betrouwbaar, ruime keuze

Wat een fijne webwinkel! Al meerdere keren jassen en kleding besteld voor de kinderen en het valt nooit tegen. Mooie kwaliteitskleding voor een prima prijs. Voor ieder budget ook wel iets te vinden en qua stijl ook voor ieder wat wils. Heel erg fijn dat overal kloppende maattabellen bij staan! Nooit problemen ondervonden met bestellen en de bestellingen altijd heel snel ontvangen.

Prima ervaring !

Perfecte site en zeer schappelijke prijzen!

Heel goed !

Heb nooit problemen met de webshop, behalve met kiezen dan,haha;) Gaat prima. Soms wel eens iets dat niet klopt, dan staat er ineens een andere foto of ander bedrag, maar verder erg tevreden! Fijne webwinkel verder ~!! gr, van Mar

Bergweg 60

1217 SC Hilversum