prachtige kwaliteit, ruime keuze

zo veel in de collectie dat het moeilijk te kiezen valt.

Super kwaliteit voor een mooie prijs

Ik koop heel vaak bij kleertjes kleren voor mijn kinderen.Ze hebben altijd leuke merkkleding voor een mooie prijs. Ook bezorgen ze heel erg snel als je het s avonds voor half 11 besteld heb je het ook echt de volgende dag in huis.Ik ben zeer tevreden en raad kleertjes.com iedereen aan

Altijd snel geleverd en top service

Ik koop al jaren via kleertjes.com kleding en schoenen voor mijn dochter. Er is veel keus, goede aanbiedingen en snelle levering!

Tegenvallend

De kledij werd op zondag besteld en op dinsdag geleverd, was bedoeld voor zondag te dragen. Mooi op tijd, maar 1 blazer is gescheurd… Na telefonisch contact word ik gevraagd een mail met foto te sturen zodat men een passende oplossing kan zoeken. Ik vraag of ik de blazer al moet terugsturen zodat men meteen een nieuwe kan sturen, maar men zegt mij dat dat nog niet moet. Ik wacht dus de reactie op mijn mail af, maar vrees dat het niet meer tijdig in orde komt… Spijtig!

Heel erg tevreden

Dit was onze eerste bestelling. Maar er komen zeker meer. De jas past mooi en onze zoon vindt deze heel mooi. Snelle verzending en mooie en duidelijke site

Uitstekende service

Ik bestel graag bij deze webshop omdat al mijn bestellingen snel binnen komen. Retourneren is ook geen probleem en ook dit handelen ze snel af. Ik ben heel tevreden.

Kleertjes.com is betrouwbaar, snel en heeft veel betalingsmogelijkheden.

Fijne site waar je in een paar muisklikken iets kunt bestellen en je weet dat het in een paar dagen geleverd is. De snelheid waarmee je kunt bestellen, het eenvoudig retourneren, de betrouwbaarheid zijn redenen dat ik elk jaar een paar keer bestel bij deze site. Groetjes, Nwg

Cijfer 9

Kwaliteit goed Mooie kleding Service goed

Top service, mooie kleren

Altijd goede ervaring gehad met kleertjes.com.

Snelle levering en super kwaliteit

Had een aantal kledingstukken besteld voor m'n zoontje, hij is er echt super blij mee ! Ze vallen ook allemaal goed op maat.

Overzichtelijke website en snelle levering

Communicatie per mail verliep prima evenals de snelle levering die beloofd werd. En kleertjes.com heeft mooie aanbiedingen!

Heel goede kwalitat perfect bezorging

Bij Kleertjes.com bestellen is altijd goed!

goede service

je wordt altijd goed geholpen! spullen retour sturen is ook goed geregeld en ze staan je altijd vriendelijke en goed te woord!

Altijd tevreden!

Hele fijne webshop, kwalitatief goede producten, leuke prijzen en een fijne retour- en klantenservice!! Daar kan menig webshop een voorbeeld aan nemen :)

de fijnste kinderkledingsite!

Altijd ruim en veelzijdig aanbod. Leuke aanbiedingen, en goede verzend en retourservice. Hele fijne site om te shoppen voor jouw kids.

Doet wat het beloofd!

Zoals altijd snelle levering goede service.

Top bedrijf

-Binnen 2 dagen artikelen binnen -1 vd artikelen moest retour dat ging erg eenvoudig -heel erg snel geld terug op rekening -kortom heel erg tevreden !

Voldoet altijd aan nijn wensen

Veel gekocht bij deze site en altijd zeer tevreden tot mijn dochter te groot word blijf ik zeker hier bestellen

Na bestelling direct bericht ontvangen en vervolgens een bericht ontvangen dat het product verzonden is.

Heb wat kleren retour gestuurd,

Heb wat kleren retour gestuurd,maar nog niks terug ontvangen,kwa contact.

Grote collectie merkkleding !

Veel leuke merkkleding, voor een mooie prijs en met een snelle levering

Altijd snel en correct geleverd , de allerbeste voor mij

Altijd super snel geleverd en correct . Ook retour zenden gaat altijd perfect . Voor mij de allerbeste online winkel !

Goed overzichtelijk, zeer ruime aanbod

Het is fijn online winkelen bij kleertjes.com. er zijn vaak mooie aanbiedingen van leuke merken en alles is heel overzichtelijk. Veel filters maken het supermakkelijk om de juiste soort kleding of schoenen te vinden. Ik koop er vaak.

Mooie schoen

Ook voor de mensen met de iets wat breede voet! Altijd heel lang op zoek naar nieuwe stevige schoenen voor op te werken..nu had ik ze zo gevonden gelukje!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum