Fijne webwinkel

Ruime keus aan leuke kinderkleding, goede acties en altijd keurig op tijd bezorgd.

Veel keuze in kleding, voor een goede prijs

Ik heb drie kinderen in verschillende leeftijden, 2 jongens en een meisje. Ik kan altijd goed slagen bij kleertjes.com voor alle drie kinderen in 1 bestelling. Maten zijn over het algemeen goed op voorraad, wat ik in de winkel wel eens mis. Site werkt ook snel en levering van kleding is perfect, veelal de volgende dag al. Kinderen vinden het ook leuk wanneer er een grote ballon in zit, leuke verrassing :)

Super site met veel keus

xx

Ideaal om koopjes te doen.

Ik kocht al enkele keren bij jullie en ben telkens heel tevreden. Je kan altijd mooie koopjes doen en vaak is er ook een extra actie. Recent lukt de afterpay mogelijkheid niet meer, wat wel vervelend is als er eens iets niet past. Minder gedoe.

Daar kan ik nog geen uitspraak over doen want dit is mijn eerste keer.

Goede kwaliteit, snel geleverd, blij met de service ( moest iets retourneren en dat ging vlot en zonder gedoe).

Leuke aanbiedingen altijd snel geleverd en goede kwaliteit!

Fijne webshop

Veel keuze, duidelijke berichtgeving over status en makkelijk te retourneren of ruilen!

al jaren een een uitstekende webshop!

Ik koop al jaren kleding voor onze beide kinderen bij kleertjes.com. Een prima website met veel keuze, duidelijke afbeeldingen en regelmatig mooie aanbiedingen! Bestellen gaat eenvoudig en retourneren evenzo!

Altijd goed!

Snelle levering, goede producten die overeenkomt met de afbeelding.

fijne ervaring met deze webshop

goede webshop, duidelijk en gemakkelijk te bestellen en af te rekenen. Met de kortingscode ging het niet altijd goed maar is door de klantenservice prima opgelost. Retouren kunnen goed gevolgd worden via de email voor wat betref de afhandeling. Terugbetaling correct en zeer snel terugbetaald.

Goede kwaliteit kleding!

Super snelle webshop, scherp geprijsd en goede kwaliteit kleding.

Hippe vrolijke kleding van goede kwaliteit

Ik bestel graag bij Kleertjes.com omdat er veel keuze in goede en fleurige kleding is. Eenmaal had ik een jas gekocht die al snel kapot ging omdat het niet juist genaaid was, nadat ik dit gemeld had is de melding zorgvuldig en goed afgehandeld. Dit maakt dat ik opnieuw bij Kleertjes.com wil kopen.

Goede en snelle service

Goed werkende site en hele snelle bezorging

Topservice

Wat een geweldige site met hoge kortingen super assortiment en snelle service .ook retour service top geregeld Hulde kleertjes.Com !!

Snel geleverd, groot assortiment dus veel keus!!

Heel veel leuke kleding voor kinderen

Mooie kleding ,gooie prijzen

Op en top service

Niets is teveel. Heel makkelijk te bedienen. klantvriendelijk. Een woord TOP!

In de outlet mooie lage prijzen te vinden en leuke kleding

Snelle en goede levering, goede kwaliteit van kleding voor een goede prijs.

Super service!

Snelle levering top service helpen je snel aan de telefoon top!

Heel snelle levering, als er een probleem is word je onmiddellijk geholpen. Top!

Veel aanbod en overzichtelijk te bekijken!

Fijne en duidelijke site om veel verschillende merken te zoeken en bekijken! Snelle levering van de bestelde producten. Ik bestel hier heel veel vanwege de vele voordelen!!

Fijne webwinkel

Wanneer ik kleren nodig heb voor mn kinderen slaag ik hier altijd! Het enige probleem wat ik heb met de winkel is dat er meer leuke keuze is dat mijn portemonnee kan hebben haha.

Vind het zo gebruiksvriendelijk. En alles wordt snel geleverd.

Makkelijk en snel kleding bestellen

Altijd wel een aanbieding en snelle levering. Ik shop hier graag

Bergweg 60

1217 SC Hilversum