Makkelijk besteld, snelle levering

Al een aantal jaren koop ik bij kleertjes.com. Alle keren erg tevreden over de dingen die ik kocht. Goede prijzen, snelle service en levering en niet geheel onbelangrijk een goede klantenservice! Het afkopen van verzendkosten is helemaal top! Ik ben zeer tevreden en raad iedereen aan om te shoppen bij kleertjes.com

Snel en duidelijke service.

Snelle levering en duidelijk makkelijke site. Bestel er zeker vaker.

Heldere webshop

Kleertjes.com heeft een overzichtelijke webshop met een heel ruim aanbod aan leuke (merk)kleding. Er zijn vaak leuke opruimingen, dus goede kortingen. Dan is de merkkleding nog goed betaalbaar!

Goede en snelle service en veel keuze!

Bestelling snel binnen, makkelijk retourneren, veel keuze!

Zeer uitgebreide collectie met veel leuke acties!

Ruime keuze in verschillende categorieën. Snel besteld.

Makkelijk mee in contact te komen, snelle reactie

Contact leggen is erg makkelijk, Whatsapp in dit geval. Reactie snelheid is goed. En men komt afspraken na. Levering was ook snel en zoals aangegeven in webshop en mail.

Snelle levering en gemakkelijk retourneren.

Alleen maar goede ervaringen!

Makkelijk, goedkoop en vlot kleertjes kopen!

Er is ruime keuze en vaak ook mooie kortingen. De levering is supersnel.

in 1 woord fantastisch!

Er is veel keuze aan kleding, vaak zijn de meeste maten nog beschikbaar. Ik ben zeker te spreken over de snelle levering. Wij blijven hier zeker lekker shoppen!

Fijne complete website

Fijne en complete website, veel keuze en merken. Mogelijkheid tot AfterPay en dus eerst terugsturen wat niet past heel prettig. Service-afdeling ook goed bereikbaar.

Goede ervaringen en mooie spullen.

mega uitzoek voor elke prijs

Leuke kleding, nieuwe items en items van vorige seizoenen als je er iets minder aan uit wilt/kunt geven! Merkkleding voor iedereen :)

Goede website

Genoeg keuze , leuke kleren en prijsjes!!

Mooie side

Mooie overzicht en goede prijzen

Altijd keurige levering en service

Altijd worden m’n bestellingen keurig bezorgd; op tijd, de juiste spullen.

Fantastisch!

hele fijne website met leuke kleding en snelle levering.

Hele fijne webshop waar ik altijd slaag voor mijn kinderen

Ik vind het een overzichtelijke webshop waar ze leuke kleding hebben voor leuke prijzen.

Fantastische kleding voor weinig geld.

Ik koop voor mijn kinderen de meest leuke kinderkleding bij kleertjes.com. Ze hebben ontzettend veel mooie merkkleding en altijd voor weinig geld, je wordt er bijna hebberig van. Heerlijk shoppen!

Gegevens op de website kloppen. Snel geleverd. Achteraf betalen. Kortom ik ben vol lof!

Goed!

Snelle levering,mooie kleding, mooie acties! Erg tevreden!

SUPER!

Mooie aanbieding met hoge kortingen. Gratis verzending en super snel geleverd. Vaak zit er nog een leuk cadeautje bij. Ik ben super tevreden!

Dikke 10!

Het is altijd fijn om te bestellen bij kleertjes.com voor de jongens. Veel keus, leuke merken, goede kwaliteit, regelmatig kortingsacties en vooral een hele goede en snelle service.

TOP

Snelle service, topkwaliteit producten

Betrouwbare site, snelle service

Ruim aanbod, snelle levering, mooie schoenen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum