Goede ervaring!

Bij mijn eerste bestelling heb ik een verkeerde maat ontvangen. Contact opgenomen per mail met de klantenservice; snel reactie gekregen, vriendelijk contact en ik ben goed geholpen. Na het plaatsen van een online bestelling is de levering erg snel! Daarnaast vind ik de manier van retourneren erg gemakkelijk en prettig. Het label op de doos geld als retourlabel. Dit alles maakt het retourneren ook erg gemakkelijk. Naast dat de webshop erg leuke kleertjes heeft, zijn de medewerkers klantvriendelijk en is het naar mijn mening erg makkelijk om kleding te bestellen en retourneren. Al met al zeer klantgericht bedrijf dat meedenkt. Wij zijn zeer tevreden!

fijne en voordelige keuze

Mooie en volledige website. Snelle levering, veel keuze!

Makkelijk en snel

Altijd wat leuks te vinden. Snelle en goede service.

Mooie schoenen

Schoenen zitten goed

Veel keuze en scherpe aanbiedingen!

Top site heel veel keuze voor zowel de jongste van 2 en zeker ook voor de puber van 15! Ik ben ook een enorm fan van het afkopen van de verzendkosten. Kost ongeveer 3 euro voor een jaar en zo is een kooptje ook echt een kooptje want er komen geen extra kosten bij. De levertijd is snel en retourneren is makkelijk. Dus dit alles maakt dat ik al vele jaren fan ben.

Heerlijke website met leuke kleding

Ik shop al jaren bij jullie online. Eerst als baby en nu ze zelfs in de kleine damesmaten zitten nog steeds! Overzichtelijke site, mooie en leuke kleding voor een leuke prijs en uiteraard de snelle levering. Helemaal TOP!

Absoluut mijn favoriete webwinkel voor de kinderen. Website is overzichtelijk. Redelijk prijs. En verzending altijd vlot!

Één van mijn meest favoriete webwinkels!

Inmiddels al heel wat uurtjes op deze website gesurft en al veel kleren besteld. Al jaren bestel ik hier vaak kleren voor mijn kinderen. Super leuke merken en het wordt altijd snel geleverd. Geen enkele keer een slechte ervaring gehad. Nu ook weer heel blij met mijn bestelling.

Fijne site om te shoppen

Heel gemakkelijk alles gevonden. Altijd fijne acties en goede kwaliteit van kleren!!!

Fijne site waar je goed kunt zoeken

Je kunt heel goed op maat/prijs en specifiek kledingstuk zoeken. Alle prijsklassen… ik ben fan!!

Al meerdere keren besteld op deze website. Altijd een snelle levering en indien nodig een snelle afwikkeling van de retouren.

Snelle service Netjes ingepakt

Enorm ruime keuze en bezorging en retour perfect geregeld. Supersnel in huis!

Ik shop graag bij Kleertjes.com. Er is een ruim assortiment en de bezorging is echt perfect en supersnel! Ik kan deze webshop aan iedereen aanbevelen. In de drukke en hectische tijd met kinderen is het altijd fijn. als er wat gemak bij kan komen kijken. Kleertjes.com zorgt daarvoor.

Makkelijk, snel en bertrouwbaar

Goede service, leuke merken en aanbiedingen.

In 1 woord: TOP

Altijd super leuke kleding en een snelle service. Ook zijn artikelen heel gemakkelijk kosteloos te retourneren. Dus ik zou zeggen kijk snel op kleertjes.com

Veel keuze en gebruiksvriendelijk.

Ik heb al regelmatig kleertjes besteld op kleertjes.com en ik ben nog nooit teleurgesteld. Er is veel keuze en er zijn regelmatig mooie aanbiedingen. De levering is snel.

Overzichtelijk

Makkelijk zoeken

Top winkel: veel keus en snel in huis

Top winkel: veel keus en snel in huis

Fijne website werkt heel goed

Supersnelle levering en altijd de juiste!

Ik heb bij kleertjes.com nog nooit meegemaakt dat verpakkingen al open waren of dingen kapot. De levering is ook supersnel. Erg fijn!

Fantastisch!

Website werkt perfect en de klantenservice erg behulpzaam. Snelle levering en veel keus qua kleding.

heel tevreden ruim aanbod leuke acties snel geleverd en ook retour is super makkelijk!

Op en top

Gemakkelijke webshop w ar je alles terugvindt wat je maar nodig hebt. Super koopjes en goede kwaliteit. Een echte aanrader!

snelle en goede afhandeling

Snelle en goed afhandeling van bestelede artikelen

Bergweg 60

1217 SC Hilversum