snelle en goede afhandeling

Snelle en goed afhandeling van bestelede artikelen

super

veel keuze, snelle verzending en leuke kleding!

Snelle levering en een top service.

TOP

T offe kleren O h zo tevreden van de snelle service P romoties die uiterst interessant zijn !!

Handige site, top service!

Fijn om online bij 1 webwinkel zoveel keus te hebben!

Leuke geweldige site mooie merken

Leuke site snelle levering mooie merken

Hele fijne webshop!

Groot assortiment, veel verschillende merken, goede acties, snelle verzending, gratis retouren. Verzendkosten kun je afkopen voor een jaar. Bestel heel vaak via deze webshop!

Hele fijne webshop

Fijne webshop, snelle verzending, gratis retourneren, top. Het zou fijn zijn als ook verzenden gratis zou zijn.

Mijn favoriete kinderkleding webshop

Goede service, leuke kleding en altijd snel geleverd!

Leuke merken goede service.

Leuke merken en veel verschillende dingen! Super tevreden.

Altijd snel geleverd en goede kwaliteit

Heb alleen maar goede ervaringen. Bestellingen zijn snel in huis. Kwaliteit is goed en de prijs is top.

Snel en makkelijk

Makkelijk om te bestellen, hele snelle levering en niet goed stuur je het terug en geld terug. bespaart me veel tijd

Goede service en goede producten

Als ik bij kleertjes.com spullen koop is het altijd fijn. Netjes op tijd, fijne levering in een doos, of zak. Overzichtelijk. Als het niet goed is kun je het ook heel gemakkelijk terugsturen. Ik vind het altijd spannend of je het geld retour krijgt en daarom kies ik vaak voor afterpay, maar dat vind ik eigenlijk ook niet handig, omdat als ik nog wat wil terugsturen dat ik dan via de afterpay de hele rekening moet betalen, terwijl ik nog dingen terugstuur. Ik vind het lastig hoe de producten die je retour stuurt van de rekening af kunt halen (misschien gaat het wel helemaal niet). Ik zou het dan ook fijn vinden dat de aangepaste rekening nog eens gestuurd wordt via afterpay, zodat je dan makkelijk de rekening kunt kunt betalen.

Snelle levering en goede service

Mooie website en ruim assortiment merkkleding!

Top webwinkel!

Alleen maar goede ervaringen. Goede prijs/ kwaliteit. Fijne webshop en snelle levering. Goede service

altijd goed

Tot nu toe alleen maar positief :)

Netjes sen nel geleverd

Mooie babypakje ontvangen. Levering was snel en werd goed op de hoogte gehouden wanneer de levering was. Super!

Super site

Het is makkelijk om kleding op te zoeken en de afbeeldingen kloppen zoals het product er in het echt uitziet. Snelle levering Makkelijke terug te sturen als dit nodig zal zijn.

Mijn favoriete site!

Goede service, en altijd goede merk-kleertjes met goede kortingen te vinden.

Goede en snelle service

Mijn vorige bestelling is zoek geraakt bij DHL en toen is mijn bestelling opnieuw toegestuurd. Zonder gedoe is dit opgelost, een hele fijne ervaring! Bedankt daarvoor.

Uitgebreid en betaalbaar

Fijne webshop, waar alles te vinden is wat je voor je kinderen nodig hebt. En het wordt nog snel verzonden ook!

Top webshop

Snelle levering, overzichterlijke website, behulpzame klantenservice. In een woord gewoon top ! En dat in de achterhoek :)

top ervaring

beste prijs zeker aan te raden.

Snelle service, leuke producten. Ruilen is wel lastig.

Twee keer een bestelling gedaan. Deze waren snel geleverd en het zijn leuke producten. Echter wilde ik schoenen voor mijn dochter ruilen, maar dat was onduidelijk. Ook heb ik minder geld retour gekregen, dan dat ik voor het product betaald heb en ze toch opnieuw moeten bestellen.

Leuke kleren

Mooie kleren voor als er korting is mooie prijsjes. Kan voor alle 3 de kinderen erg goed slagen om mooie kleren te shoppen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum