Goede kwaliteit, snelle levering

Snelle levering en alles goedgekeurd door zoon. Mooie kwaliteit.

Snelle levering en mooi assortiment

Bestel hier altijd graag, mooie kleding en veel beschikbaar

Een mega goede service

Een overzichtelijke site, snel en makkelijk bestellen en de klantenservice is perfect.

Goede Kwaliteit en snel opgestuurd

De kleding was heel mooi en ik heb het heel snel gekregen op de volgende dag! Zeer tevreden!

Leuke kleding en fijne site!

Leuke kleding, veel/vaak mooie kortingen, makkelijke site met goed werkende filters, goede en snelle service. Al jaren vaste klant!

Snelle service, vaak volgende dag in huis en goede kwaliteit en snel afhandelen bij evt retourneren. Ook gratis retour label. Het werkt gewoon heel fijn.

Supergemakkelijke website

Alles is voldoende aanwezig en snel terug te vinden door de veelvuldige filters. Zeer praktische website.

Goede ervaring. Ook met retourneren. Genoeg kleding voor jongens en meisjes. Ben ook zeer tevreden met de kortingen die er vaak te vinden zijn.

Snel geleverd, mooie producten

Besteld en ‘betaald’ met AfterPay omdat ik niet zeker wist of alles wel zou passen/staan bij mijn kinderen. Snel geleverd, na twee artikelen geroutineerd te hebben ook snel bevestiging en de aanpassing in het aankoopbedrag.

Fijne site, leuke kleding

Prettige website, makkelijke filterfunctie, superleuke kleding

Weer snelle levering / ruime keuze

Weer mooie kwaliteit kleding En mooie zomerse kleuren

Goede service en acties

Snel in huis en gratis verzenden boven de €50 en retourneren is heel fijn.

Super website en snelle levering, altijd!

Wij zijn altijd erg tevreden over onze bestellingen bij Kleertjes.com. Vandaag besteld is 9 van de 10x morgen binnen. Retourneren werkt ook altijd super handig en er is altijd leuk aanbod voor onze dochters van 11 en 6 jaar. Wij blijven lekker bestellen :)

Meer dan dik tevreden!!

Ik bestel heeeeeeeeel vaak bij kleertjes.com en ben hier ontzettend tevreden over. Ook het bestellen van meerdere maten is geen probleem, want retourneren is een eitje en is helemaal ideaal omdat je achteraf kunt betalen. Ik heb wel eens een artikel gehad wat vrij snel kapot ging, (dit maak ik eigenlijk nooit mee, omdat de kwaliteit van de kleding super goed is) zonder gedoe is dit heel makkelijk opgelost Mijn 4 dochters kijken zelf graag even mee als er wat nieuws moet komen. Ook als er niets nieuws hoeft te komen trouwens ;)

Leuke merken en snel geleverd!

Fijne webshop, snelle levering en mooie aanbiedingen

Ik vind altijd mooie aanbiedingen op kleding voor mijn kinderen bij kleertjes.com. Altijd snel geleverd en wat niet past of bevalt is makkelijk retour te sturen.

Super snelle service

Super leuke kleding

Snelle levering en leuke kleding

Gisteren besteld, vandaag al in huis. Leuke kleding! Precies zoals omschreven. Bestel hier al jaren en nog nooit problemen gehad.

Zoals altijd top!

Een super goede service. En de kleding is echt zoals op de foto. Als ik bel wordt ik altijd vriendelijk te woord gestaan en dat vind ik echt super belangrijk. Altijd tevreden geweest en mijn kinderen zijn ook altijd blij als er weer een pakketje binnenkomt van Kleertjes.com We ❤ kleertjes.com

Goede kleding snelle service

Snelle levering, leuke kleding met al een korting

2 jassen en een trui gekocht. Snel geleverd, overige geretourneerde producten ook snel verwerkt. Grote collectie- in de stad een middag naar zomerjassen gekeken maar weinig beschikbaar, op kleertjes alle keuze.

Veel keus en snelle levering!

Veel keus en snelle levering! En als iets niet past is het makkelijk geretourneerd of omgeruild! Ik bestel hier erg graag!

de leukste webshop voor kinderkleren

Leuke producten, top aanbiedingen en steeds een snelle verzending.

Snel en netjes geleverd

Alle artikelen snel en netjes geleverd

Kleertjes laat je kinderen stralen!

Kleertjes heeft altijd prachtige kleding en schoenen. Mijn twee boys worden er altijd blij van en ik hoef zelden iets retour te doen. Duidelijke plaatjes, mooie merken. En als iets klein uitvalt, staat dat erbij.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum