Prima service en mooie kledij

Ik ben zeer tevreden over de bestellingen, altijd op tijd en ook het retourneren gaat heel makkelijk.

Fijne service

Meestal verloopt het zonder problemen, maar als er een keer wat is ervaar ik het het zeer positief. Klantvriendelijk en behulpzaam

Goede service en betrouwbaar

Voor mij is het de 1ste keer dat ik online bestel en wat is dit meegevallen! Heel veel keuze aan merken zodat het kiezen voor mij heel moeilijk was. Hetgeen ik besteld heb was zoals ik het ook verwachtte. De maattabel was een hulp en de omschrijving van het product ook, dus heb ook niks moeten retourneren. Indien je toch moet terugsturen was het ook duidelijk wat je moet doen met de nodige label erbij. Een makkie zou mijn zoontje zeggen :) Voor mij was dit een positieve ervaring waardoor ik zeker nog gebruik ga maken van de goede service!!

Super fijn

Super snelle levering. Duidelijk instructie in de doos. Retour label hetzelfde als verzendlabel, heel fijn vind ik dat.

Snelle verzending, mooie kleding en vaak leuke sale items. Zo kun je voor relatief weinig toch leuke merkkleding kopen. Alleen verzending via dhl niet helemaal vlekkeloos. Alle items zaten in de doos maar de doos zelf was bij ontvangst gescheurd en half open!

Altijd leuke kleding tegen een fijne prijs.

Mijn ervaring met kleertjes.com is prettig omdat ze een duidelijke goedwerkende website hebben en snel kunnen leveren. Altijd leuke kleding tegen een fijne betaalbare prijs.

leuke kleding, niet te duur en snelle levering

ik krijg alles snel geleverd. het zijn leuke kleren. We zijn er erg blij mee.

leuke collectie en snelle levering

goed geslaagd. altijd ruim assortiment, leuke acties en snelle levering!

Overzichtelijk en filters werken goed

Leuke merken, goed vindbaar. Erg prettig dus! Ook de betaling site werkt vlot en is overzichtelijk. Kortom, ga zo door!

Alleen maar goede ervaringen!

In 1 woord: Topshop!

heel goed

vooral dat later betalen.

Goede service/snelle levering

Producten waren snel binnen. En voldoet aan de kwaliteit mooie kleding voor een goedkope prijs. Top bedrijf Goede service.

Een fantastisch platform voor toffe kinderkleding.

Het is fijn om van achter te computer, iedere stijl en winkel binnen bereik te hebben! Vooral omdat alle drie mijn dochters hun eigen smaak en voorkeur hebben. Levering is fantastich snel zodat ze niet te lang hoeven wachten na hun keus gemaakt te hebben.

Hele mooie zwembroek, maar valt klein.

De zwembroek ziet er echt heel gaaf uit. Maar mijn zoontje van 12 en 1.55 lang past hem niet. Maat 176...

geweldig

prachtige betaalbare schoenen

Hele fijne webwinkel

Veel leuke merken en goede aanbiedingen!

Super goede levering.

Geweldig snelle levering. Netjes verpakt. Mooie kleding! Ben erg tevreden.

Goede service en kwaliteit kleding

Hoe fijn... niet de deur uit hoeven en toch mooie kleding in huis krijgen. Voor ons grote gezin met 5 kids is dit echt een uitkomst. Altijd mooie kleding en makkelijk thuis gebracht. Tijd om met ieder naar de stad te gaan heb ik niet, en daarom erg blij met deze winkel. Al jaren bestel ik bij kleertjes. De service is goed en bij een belletje staan ze altijd klaar om te helpen. Bedankt dat jullie er zijn.

zeer goede en snelle service

Ik heb al geregeld besteld bij kleertjes.com en altijd tevreden !

Overzichtelijke website en snelle levering

Website is makkelijk te gebruiken met alle filters. Verder ook handig dat je gratis verzending kunt afkopen waardoor je ook losse dingen kunt laten bezorgen en je niet altijd voor 50 euro hoeft te bestellen.

overzichtelijk en makkelijk thuiswinkelen!

De website is zeer overzichtelijk, je kan makkelijk alles vinden en selecteren. Aanbod is groot, verschillende merken zijn aanwezig. Betalen gaat heel makkelijk en het wordt snel thuis bezorgd. Top!

snel in huis makkelijk retour sturen

Fijn schoppen

Snelle service, Leuke collecties, Veel keuze

Alles is gegaan zoals ik dacht Zou nog mooier zijn als het binnen 1 dag zou kunnen bezorgen.

Snelle levering, eenvoudig retourneren en geen problemen met terugbetaling. Een verbeterpunt voor de kleertjes.com zou zijn om reeds bij het kledingstuk te laten zien door welke winkel de kleding geleverd wordt.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum