Veel keus tegen prima prijzen

Regelmatig kleding besteld voor de kleinkinderen. De keus is groot en prachtige kleding van goede merken. De prijzen zijn prima en snelle levering.

Altijd goed.

Een betaling met payconiq app zou alles nog gemakkelijker maken. Maar verder zeer tevreden.

Super webshop met leuke sales

Leuke kleren, goede pasvorm. Alleen jammer dat je niet via site de retouren kan aanmelden.

Er is altijd wel iets leuks te vinden voor een leuke prijs.

Hele leuke site met genoeg keuze qua kleding en voor een leuke prijs.

Ik ben zeer tevreden met de aankoop van kinderkleding wat ik heb gekocht voor mijn kleinkinderen.

Wat ik zo fijn vind is savonds bestellen, volgende dag in huis. Enkele keer uitzondering als het van een externe partner komt.

Favorietste site om kleren te scoren!

Wat we nodig hebben, is altijd te vinden aan een eerlijke prijs!

Fijne duidelijke website en mooie kleren.

Bestellingen zijn snel binnen, en kloppen altijd, kleren kunnen makkelijk retour als het niet past. Kleren zien er altijd mooi en netjes uit.

Kwaliteit en mooie aanbiedingen.

Super service. Retourneren en ruilen super fijn. Divers aanbod en vaak aanbiedingen.

Coole stippenjas

Onze zoon is helemaal happy. Hij zit goed. Kleuren zijn perfect. En hij is wind en zo goed als waterdicht

Levering op juiste dag, mooi product, wel aan ruime kant

Mooie jas, degelijke en kwalitatief goede stof, maat 104 zou ook iemand aankunnen met maar 110. Het is vrij ruim, maar het seintuur strekt het wel goed.

Veel keuze en op een makkelijke manier de juiste artikelen vinden

Mijn zoon maakt ineens een groeispurt door én de verandering van het seizoen speelt een rol dat alles nu te klein is wat hij aantrekt. Daarom werkt kleertjes.com perfect als je snel kleding of andere aanverwante producten nodig hebt. Vandaag besteld, morgen in huis!

super

snelle levering topkleding erg tevreden

Snel in huis, mooie kwaliteit kleding.

Altijd goed geregeld

Snel geleverd makkelijk retour.

super handig te bestellen

hele leuke kleren en handig te bestellen

Netjes en snel

Eerste bestelling was om een duistere reden niet aangekomen. Heel snel contact gehad met klantenservice en gelijk betaling verrekend. Opnieuw besteld en volgende dag binnen! Heel blij met de spullen. Ook leuke aanbiedingen.

Goed verzorgd

De bestellingen worden goed berzorgd en snel geleverd.

Goede ervaring

Leuke kleding en snelle levering

Snelle afhandeling

De levering is snel. Ook als het niet naar wens is en je retourt je aankoop is het bedrag ook snel weer teruggestort.

Altijd kwaliteit en super service

Mijn favoriete webshop voor kinderkleding. Altijd goede kwaliteit, snelle levering en correcte afhandeling van retourzendingen.

Heel goed!

Leuke kleding, snelle levering!

Fijne site

Een prettige site met geregeld korting op de kleding. Verschillende leuke merken zowel voor de jongens als de meiden. Snelle levering.

goede en mooie kwaliteit

Bergweg 60