Goed bedrijf die afspraken nakomt.

prima shoppen

Zeer praktische site om kleding voor de kids te kopen. Handige zoekfunctie en snelle levering. Wat ik heel fijn vind is dat het gratis retour verzonden kan worden. Al veel bestellingen met veel plezier geplaatst!

groot aanbod mooie kwaliteitskleding in allerlei verschillende stylen.

Ik heb al vaak bij kleertjes.com besteld voor mijn kinderen. Als ik iets speciefiek zoek, slaag ik vaak bij deze webwinkel. Ik ben ook tevreden over de bezorging en de keuzemogelijkheden van betalen. Ik betaal graag achteraf pas, voor alleen de items die ik heb afgenomen. Ook het retourneren en terugbetalen gaat soepel. Kortom, gewoon prettig shoppen hier;)

Betrouwbare winkel

Site is makkelijk in gebruik. Snelle levering. Bij retournering staat het bedrag snel weer op de rekening.

Super webshop met goede kwaliteit kleding en zeer snelle levering

De webshop navigeert makkelijk en is duidelijk en helder. De aangeboden kleding is van goede kwaliteit stof gemaakt en heeft een prettig draagcomfort. De levertijden zijn lekker snel; vandaag besteld en morgen in huis. Dat klopt precies. Kortom; zeer tevreden.

Super fijne website met leuke kleding

Als ik iets voor mijn kinderen nodig heb dan kijk ik altijd eerst op de website van Kleertjes.com Vaak hebben ze ook nog leuke aanbiedingen. Mocht er iets mis zijn dan wordt er snel een correcte oplossing aangeboden.

Duidelijke site

Duidelijke site, Snelle service en klant vriendelijk. Helpen voor een oplossing als er iets niet goed gegaan is.

Betaalbaar & snelle levering

De kleertjes zijn betaalbaar en worden met een dag geleverd. Kwaliteit is erg goed. Ik ben er blij mee!

Mooie kleertjes en snel bezorgd!

Mooie kleertjes, snelle bezorging!

goede kleding, goede service, goede aanbiedingen

goede, snelle levering en makkelijk bestellen. veel verschillende kleding, voor iedereen wel iets te vinden. van redelijk goedkoop tot heel duur.

Een geweldige website !

Leuke kleertjes altijd voor een leuke prijs. Goede kwaliteit en pasvorm. Snel geleverd en makkelijk te retourneren. Ik zou het zeker aanbevelen!

Altijd goed!!

Veel keus en snelle levering

Enorm veel leuke kleding in verschillende prijsklassen

Genoeg om uit te kiezen, vele maten op voorraad en altijd genoeg kleding in de uitverkoop. Op deze manier is er voor ieder wat wils.

Nooit meer

Dozen schuiver, snelle maar slechte klantenservice

Snelle bezorging en goede service

Vandaag (op werkdagen vóór 22.30 uur) besteld, morgen geleverd... en dat maken ze waar als het rechtstreeks van kleertjes.com komt. Indien van een andere leverancier dan kan het een dagje later zijn... geen probleem. Ik had een hele grote bestelling geplaatst met veel dezelfde soort artikelen (van verschillende merken en verschillende maten). 1 Artikel was niet geleverd maar stond wel op de pakbon. Ik heb gebeld en het is direct zonder problemen naar mijn zin opgelost, goede service!

Snelle levering en service! Erg tevreden

Makkelijk bestellen

Hele makkelijke en gebruiksvriendelijke site om kinderkleren te bestellen

Heel erg goed

Prettig Winkeln en goede service

Vaak besteld bij kleertjes.com en altijd goed geholpen. Altijd snel geleverd en als iets door een andere partij wordt verstuurd staat dit duidelijk vermeld. Super service! Weleens een artikel gemist in een bestelling, geen probleem wordt meteen nagestuurd en kan ook gewoon retour. Contact met de klantenservice is vriendelijk en je wordt snel geholpen. Ik bestel graag bij kleertjes.com niet alleen vanwege de service maar ook omdat ze leuke collecties hebben.

overzichtelijk

Duidelijke site, makkelijk kleding te selecteren. Overzichtelijk.

Altijd fantastische kleding en goede service

Super online kleding winkel Kids staan er super hip op Snel geleverd Goede service !

super

Erg fijne website, veel keuze en soms echt hele leuke prijzen. Prijzen waar je de spullen niet voor kan laten liggen. Soms moet ik mijzelf echt in bedwang houden.

Super kleding voor mijn kids

Ik ben heel blij met kleertjes.com omdat ik dat altijd wel slaag voor mijn kinderen vooral mij dochter vindt het geweldig Die vraag altijd mam mag ik.weer kijken bij kleertjes.com wat voor kleren ze nu hebben

Veel keus

Veel keus uit veel merken. Dikke aanrader. De meeste kleding wat in de kast van onze kinderen ligt, heb ik besteld bij kleertjes.com. Bij klachten of vragen reageert kleertjes.com snel en met goeie oplossingen.

Super snelle en goede levering!

Heel blij met jullie snelle service

Bergweg 60

1217 SC Hilversum