Laden reviews...
205 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen geven de reviews een positieve indruk met snelle levering, ruime keuze en goede kwaliteit voor kinderen. Er zijn enkele meldingen over retourzendingen en kleine kosten, maar deze zijn zeldzaam vergeleken met de tevreden klanten. De gebruiksvriendelijkheid van de site en snelle service komen telkens terug in de feedback.
Wat ik zo fijn vind is savonds bestellen, volgende dag in huis. Enkele keer uitzondering als het van een externe partner komt.
Karin
Overasselt
Wat we nodig hebben, is altijd te vinden aan een eerlijke prijs!
Inge
Oostkamp
Bestellingen zijn snel binnen, en kloppen altijd, kleren kunnen makkelijk retour als het niet past. Kleren zien er altijd mooi en netjes uit.
patricia
putten
Super service. Retourneren en ruilen super fijn. Divers aanbod en vaak aanbiedingen.
Kim
Helmond
Onze zoon is helemaal happy. Hij zit goed. Kleuren zijn perfect. En hij is wind en zo goed als waterdicht
Lien
Drenthe
Mooie jas, degelijke en kwalitatief goede stof, maat 104 zou ook iemand aankunnen met maar 110. Het is vrij ruim, maar het seintuur strekt het wel goed.
Hennie
Lunteren
Mijn zoon maakt ineens een groeispurt door én de verandering van het seizoen speelt een rol dat alles nu te klein is wat hij aantrekt. Daarom werkt kleertjes.com perfect als je snel kleding of andere aanverwante producten nodig hebt. Vandaag besteld, morgen in huis!
Linda
Helmond
snelle levering topkleding erg tevreden
Judith Van iersel
Tilburg
Snel in huis, mooie kwaliteit kleding.
A.
Ede
Snel geleverd makkelijk retour.
Karlijn
Schalkwijk
hele leuke kleren en handig te bestellen
Rusbach
St willebrord
Eerste bestelling was om een duistere reden niet aangekomen. Heel snel contact gehad met klantenservice en gelijk betaling verrekend. Opnieuw besteld en volgende dag binnen! Heel blij met de spullen. Ook leuke aanbiedingen.
Vivienne
Nootdorp
De bestellingen worden goed berzorgd en snel geleverd.
Irma
Arkel
Leuke kleding en snelle levering
Lisa
Blaricum
De levering is snel. Ook als het niet naar wens is en je retourt je aankoop is het bedrag ook snel weer teruggestort.
G Celiker
Almere
Mijn favoriete webshop voor kinderkleding. Altijd goede kwaliteit, snelle levering en correcte afhandeling van retourzendingen.
Marlyn Janssens
Rijkevorsel
Leuke kleding, snelle levering!
Bianca
Leusden
Een prettige site met geregeld korting op de kleding. Verschillende leuke merken zowel voor de jongens als de meiden. Snelle levering.
Tiffany
Fijnaart
goede en mooie kwaliteit
Anna Vervoort
Rijkevorsel
Goed bedrijf die afspraken nakomt.
Cindy
Ammerzoden
Zeer praktische site om kleding voor de kids te kopen. Handige zoekfunctie en snelle levering. Wat ik heel fijn vind is dat het gratis retour verzonden kan worden. Al veel bestellingen met veel plezier geplaatst!
Afina
Burgum
Ik heb al vaak bij kleertjes.com besteld voor mijn kinderen. Als ik iets speciefiek zoek, slaag ik vaak bij deze webwinkel. Ik ben ook tevreden over de bezorging en de keuzemogelijkheden van betalen. Ik betaal graag achteraf pas, voor alleen de items die ik heb afgenomen. Ook het retourneren en terugbetalen gaat soepel. Kortom, gewoon prettig shoppen hier;)
Carlina de Landmeter
Middelburg
Site is makkelijk in gebruik. Snelle levering. Bij retournering staat het bedrag snel weer op de rekening.
Linda
Emmen
De webshop navigeert makkelijk en is duidelijk en helder. De aangeboden kleding is van goede kwaliteit stof gemaakt en heeft een prettig draagcomfort. De levertijden zijn lekker snel; vandaag besteld en morgen in huis. Dat klopt precies. Kortom; zeer tevreden.
margot
Zandvoort
Als ik iets voor mijn kinderen nodig heb dan kijk ik altijd eerst op de website van Kleertjes.com Vaak hebben ze ook nog leuke aanbiedingen. Mocht er iets mis zijn dan wordt er snel een correcte oplossing aangeboden.
Monique
Bodegraven