Fijne overzichtelijke site met goede aanbiedingen

Makkelijk met onze dochter leuke kleding uitgezocht

Levertijd uitstekend/kwaliteit geweldig. Ben dik tevreden over jullie.

Mooie kleding snelle service

In de avond besteld, volgende dag al in huis. Mooie kleding goede pasvorm zoals de beschrijving.

Favo shop voor mijn stoere jongen

Superleuke kleertjes voor mijn stoere peuterjongen, vaak ook fijne koopjes. Afkopen van verzendkosten is ook fijn, 1x betalen=heel jaar gratis binnenhalen. Snelle levering,goede service! Kunnen vele grotere webshops nog wat van leren.

Overzichtelijk!

Fijne website met veel merken en regelmatig acties

Super fijne website! Ik bestel er regelmatig en ik ben altijd erg tevreden!

Leuke merk kleding, overzichtelijke website. Ik bestel er met regelmaat en ben erg tevreden over de service en kwaliteit van de kleding

Snelle service, je kunt zelf de dag bepalen van levering. Goede kwaliteit en de maat is altijd goed. Wil je iets retourzenden is dit gemakkelijk en snel.

Te gek goed

Wat kleertjes z’n klanten biedt dat heeft de “wiedeweerga”niet. Voordelig en op tijd dat zegt veel over kleertjes kwaliteit.

Top aanbod!

Alle leuke merken te vinden, goede aanbiedingen en snelle verzending!

Helemaal top

Super die KLEERTJES.com

Zeer tevreden klant!

Mooie diverse kleding

Fijne winkel en een goede service!

Makkelijk bestellen en eventueel retouren. Bij vragen wordt je goed geholpen. Wel jammer dat sommige pakketten apart worden verzonden.

keuze is enorm

Koop veel kleding voor mij dochter online. Enige min punt is dat je steeds terug gaat naar begin van de website althans dat is mijn ervaring je zit vrij veel te scrollen. Positief is de enorme keuze en altijd behulpzame dames voor contact bij problemen.

Verslaafd aan kleertjes.com

Ik bestel dus alles van de kinderen (3 kinderen) via deze webshop. Zijn betaalbare merkkleding die lang goed blijven en goed aan het lijf zitten. Krijg vaak mails met sales en dat vind ik heel fijn! Bestel toch wel 1 per maand weer wat bij voor de kinderen. Pas veel van het merk noppies gekocht voor onze pas geboren meisje. De bestellingen heb ik meestal de volgende werkdag in huis of af en toe de dag erna, heel fijn dus. Je hebt de kleren binnen 48 uur binnen. Retourneren gaat ook goed. Op je orderbon die bij je bestelling zit geef je aan wat je wilt retourneren en dat kan je dan kosteloos via een dhl point retourneren. Heel fijn dus! Ik ben dus zeer tevreden over kleertjes.com!

Leuke webshop

Heel leuke kledij en veel keuze

Super mooie sneaker

Mooie sneaker met goede pasvorm en snel geleverd! Altijd een goede service

Snel oplevering en fijn retouren process

Heel snel retouren process, als niet goed bevalt, kan gewoon mn terug sturen. super fijn als je geen tijd naar de winkle toe

Nog steeds 1 van de leukste!

Alsof het gisteren was... bestelde ik veel bij jullie voor mijn eigen 3 kinderen.... Nu kan ik weer bij jullie mijn hart ophalen voor mijn eerste kleinkind! Wat een super leuke kleertjes... nog steeds!! Love it!

Groot, afwisselend assortiment, goede prijzen, snelle service

Handig winkelen, veel keuze, goede service.

Leuk assortiment en goede aanbiedingen

Prima service en snelle verzending.

Makkelijk bestellen en kleding zoals verwacht

Makkelijk bestellen en kleding zoals verwacht. Goede prijs - kwaliteit

Helemaal top!

Alle kleren passen perfect. Hele goede kwaliteit en super snelle bezorging. Hele leuke webshop en vaak veel aanbiedingen

Service 100%

Ben niet zo van online shoppen. Kleertje.com is Overzichtelijk, verschillende merken voor leuke prijs. Service 100%. Kortom ik ga online

top

kort maar krachtig: fijne website. goed/ruim aanbod. goede service. leuke aanbiedingen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum