Mijn favoriete webshop is kleertjes.com

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com. Omdat de keuze enorm is. Zowel nieuwe als kleding in de outlet. Regelmatig bestel ik hier ook schoenen voor onze meiden. De bestelling wordt altijd heel snel verzonden, en als je iets retourneert wordt dit netjes en duidelijk verwerkt.

Een van de beste sites die er is. Alles klopt van klantenservice tot bezorging! Helemaal blij mee

Altijd prima!

Ik koop al jaren kleding voor mijn zoons bij Kleertjes. Altijd goed, snel en een prima service.

In één woord: GEWELDIG!

Scherpe prijzen, veel keuze en een overzichtelijke site! Een aanrader!

Hele fijne webwinkel!

Fijne, overzichtelijk website en een groot assortiment. Producten zijn van hele goede kwaliteit, kortom ik bestel hier altijd graag voor onze jongens.

leuke merken, snelle service!

leuke merken, snelle service

Super service

Duidelijke website, snelle verzending en mooie producten. Mijn favoriet!

Fijne bruikbare website, snelle levering, klantvriendelijk.

Fijne bruikbare website, snelle levering, klantvriendelijk.

Fijne online shop, veel keuze, goede prijzen, en snelle levering...

Leuke kleding

Op kleertjes.com hebben ze echt hele leuke kleding. Snel geleverd, en makkelijk retour. Alleen jammer dat je vaak, nadat je net een hoop hebt besteld, een mail krijgt met dit weekend 20% extra korting. Echt balen!!!

Al mijn kinderkleding koop ik bij kleertjes.com Wel mag er vaker een kortingscode komen om nog meer leuke kleding te shoppen

Mooie Adidas schoenen

Goed snel geleverd en de retouren snel verwerkt

Positief

Hele fijne site, overzichtelijk en duidelijke beschrijving van het product. Heel veel keuze, veel verschillende merken. Meerdere keren besteld en nog nooit problemen gehad.

Alle merken op 1 plek

Ik hou ervan om mooie kleren voor mijn kinderen te kopen. Bij kleertjes.com slaag ik bijna altijd voor mooie leuke kleding voor goede prijzen! Vaak goede aanbiedingen en wat ook fijn is is dat de meeste mooie merken hier te kopen zijn dus je hoeft niet bij verschillende sites te gaan bestellen, en nu met het abonnement op de bezorgkosten is dat helemaal prettig!

Mooie kleertjes. Goeie kwaliteit. Snelle bezorging.

Snelle levering, goed product !

Hele snelle levering en tevreden met het product ! Verder ook duidelijke communicatie.

top

ik koop al jaren bij kleertjes , het is top . word op tijd geleverd, retourbeleid is prima . totaal niets op aan te merken. ga vooral zo door

Goede service. Snelle levering. Prima retourbeleid

Goede service. Snelle levering. Prima retourbeleid

Al jaren heel fijn winkelen

Mijn kleinkinderen zien er altijd super uit

Kleertjes.com er is geen betere

Jullie service is erg goed, nooit problemen met iets te retourneren, ga zo door.

Snel, overzichtelijk, goede service

Fijne site. Werkt makkelijk, alles is goed te vinden. Goede service. Veel mooie, leuke kleding. Voor ieder wat wils.

Fijne webshop

Goede service, breed assortiment en makkelijk te bestellen en ruilen.

Veel leuke keus en aanbiedingen, goede service en van de verpakkings sticker wordt ik altijd vrolijk!

Super snel geleverd en mooie kleding.

Kleding blijft erg mooi en goed.

Groot assortiment, ruime voorraad en eerlijke prijs

Wij zijn zeer tevreden over Kleertjes.com. Ze hebben een groot assortiment, ruime voorraad en vragen een eerlijke prijs. Leveringen gaan snel, je wordt goed geinformeerd en retourneren is gemakkelijk.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum