Top kwaliteit!!

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com voor onze jongens van 10 en 6. Altijd goede sale aanbiedingen en echt goede kwaliteit kleding. Geen volledige 5 sterren omdat mijn jongens altijd heel blij waren met de grote ballon die altijd bij de bestellingen zaten maar deze zitten er niet meer bij helaas.

Ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering

Goede kwaliteit

De jongens vinden de boxers heel fijn zitten en willen geen andere meer aan.. jassen bestel ik ook altijd hier kwaliteit is goed en hun doen er 2 jaar mee.. broeken truien t-shirts ook allemaal van de site van kleertjes.com

Mooie producten en uitstekende klantenservice

Ik ben al jaren klant en ben bijzonder tevreden over de kwaliteit van de producten. Ook de garantie is prima. Ik heb daar onlangs helaas gebruik van moeten maken bij een defect product: ik ben uitstekend geholpen, vriendelijke en goede communicatie :-)

Na al die jaren nog steeds mijn favoriete online shop ❤️

Mooie merken voor mijn mooie kids. Met leuke aanbiedingen! Kortom mijn favoriete shop ❤️

Zoals altijd weer goed en netjes

Zoals altijd weer een prettige ervaring. Snelle bezorging en netjes verpakt en geleverd.

Super!!!

Atlijd zo fijn!Snelle en goede service!!

Fijne site, fijne kleertjes, super service!

ALTIJD mijn go-to site voor stoere kleertjes voor mijn stoere mannen

Heel veel keus, je kunt het zo gek maken als je zelf wil

Altijd hele leuke mode voor zowel jongens als meisjes. Prijs/kwaliteit is in balans, je kunt van alles en in elke prijsklasse leuke kleding scoren.

Super goed

Snelle levering en als er iets is zijn tot laat te bereiken. Dat is enorm fijn.

Net kleding en super netjes verpakt.

fijn

ik shop graag bij jullie, grote collectie, zeer tevreden!!!

Helemaal in de wolken

Zeer tevreden met deze aankopen alles past en de kwaliteit is fantastisch. Daarnaast ook super snel geleverd, wat wil he nog meer.

Goed verzonden en verpakt, goede afspraken alles zoals het hoort

Super fijne webshop!

Ik vind Kleertjes.com een hele fijne website. Ruime keus, vele maten op voorraad, snelle verzending Gewoon helemaal top!

Duidelijk webshop

Duidelijk webshop en mooie prijsjes

Duidelijke website, snelle leveringen

Via de website is het heel makkelijk om te filteren op de juiste kleding. Je kunt filteren op het soort kleding, geslacht, maat, prijs, enz. enz. dus het is eenvoudig om snel de kleding te vinden waarvoor je aan het winkelen bent. Daarnaast is het afrekenen heel eenvoudig met een uigebreid scala aan betaalmogelijkheden. Een prima online winkel om leuke kleding voor kinderen te bestellen. Daarnaast wordt er ook snel geleverd en is de communicatie over de levering duidelijk.

Makkelijk en overzichtelijk Fijne merken voor onze 3 kids Snel geleverd!

Telefonisch contact was matig

Telefonisch contact was matig. Ik belde naar klantenservice omdat mijn barcode verscheurd was op de doos. Ze zei je moet dat zo kunnen inleveren bij dhl punt die printen een label. Toeval vroeg of ze voor mij n dhl punt kon opzoeken moest ik dat zelf maar doen. Zij kon dat niet … Wie werkt er nou met DHL ?!!!! Ik was verbouwereerd

Opa kiest voor kleertjes.com

Praktische en modieuze site. Vooral de superhandige maattabel spreekt mij aan, net als het handige navigeren en filteren. De productinformatie is zeer compleet. Ook het foto materiaal is prima. Bestellen, betalen en levertijd zijn dik in orde. Kortom een aanrader!

Overzichtelijk en prettig shoppen

Duidelijke website en alle merken met nieuwe collectie aanwezig. Je hoeft niet verder te zoeken, prijzen/kortingen actueel.

Goede ervaringen

Hele fijne site, groot aanbod van verschillende merken!

Duidelijk en snel

Duidelijke site en snelle levering

Mooie kleding

Mooie kleding valt alleen klein uit verder top

Super leuke jas!

Erg leuke jas. Verzendproces verliep niet geheel Probleemloos maar de klantenservice heeft dit goed opgelost.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum