Super tevreden!

Veel keus, fijne website en levering en retour is ook prima in orde

Makkelijke site, kunt iets lang in het winkelmandje bewaren, veel korting op nog leuke kleding, makkelijke omruilservice, kortom ik ben tevreden.

Veel en Mooie kleding en makkelijk

Veel keus, leuke aanbiedingen, snel geregeld

Makkelijk, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk

Zeer gebruiksvriendelijk overzichtelijke site, goede zoek en filter functies

goede ervaring behulpzame medewerkers

goede ervaring behulpzame medewerkers en leuke kleren

Overzichtelijk, eenvoudig en snel!

Heel overzichtelijke site. De maten die er nog zijn eenvoudig te zien door er met de muis over te gaan, zonder het te openen. Je kan er zeer snel iets vinden. Super!

Leuke kleren

Snelle bezorging, goede afhandeling retouren, veel keuze

Leuk voor elke portomonnee en genoeg keus!

Ik koop graag wat duurder, kwalitatief beter, met daarnaast iets in de sale. Voor beide opties ga ik vaak allereerst naar Kleertjes.com Goed adres voor alle kinderkleren!

GEWELDIG

leuk om bij kleertjes.com te bestellen gemakkelijk maar ook voordelig men kan er nog heel leuke koopjes doen niet lang wachten op je bestelling gewoon weg GEWELDIG ik ben een moeke dat er graag voor haar kleinkindjes koopt zoveel moois

Pluspunten: - veel merken in alle prijsklasse - achteraf betalen - gratis retourneren - snelle levering - duidelijk site

prettig bedrijf met een snelle goede service!

prettig bedrijf, snelle levering, goede service! we hadden een bestelling geplaatst voor winterjassen afgelopen winter, verkeerde doos geleverd, keurig opgelost en zeer snel weer de juiste zending geleverd!

fijne ervaring

Ik vind het en fijne ervaring, ook als er omgeruild moet worden , dit verloopt heel correct en vlot

Gebruiksvriendelijke website, goede levering!

Per categorie makkelijk zoeken op kleding naar wens. Kleding wordt altijd netjes en snel geleverd

PERFECT

Ik koop hier al jaren men kleding. En nog steeds ben ik super tevreden!!! Bedankt voor de super mooie kleding, service is op en top. Mvg een jarenlange trouwe koopster

Gewoon top!

Mooie kleding, goede prijzen en heerlijk snelle bezorging. Ook retourneren is makkelijk en snel geregeld!

Snelle levering en fijne site

Aantrekkelijke prijzen

super fijne website met veel leuke kleding!!

voor merk kleding hele leuke site. leuke aanbiedingen waardoor je niet te veel betaald!! goede kwaliteit en is er toch iets niet goed dan prima service!

Supergoede webshop

Heel overzichtelijk met uitgebreide keuze aan kleding. Keuze genoeg voor de dikke portemonnee en de kleinere portemonnee. Fijn om te shoppen.

Super service

Heerlijk om te bestellen, en dan de volgende dag al in huis te hebben!

Top… mooie collectie … fijne kwaliteit.. snelle levering

Top… mooie collectie … fijne kwaliteit en ook de omschrijving daarvan …snelle levering … mooie outlet ( niet alleen hele oude kleding)

Helemaal top. !! Snelle service

Helemaal top !! Snelle service

Fijne en verzichtelijke webshop. Genoeg keuzes.

Fijne en verzichtelijke webshop. Genoeg keuzes. Vandaag heb ik voor het eerste iets besteld!

altijd vlot

alles loopt altijd heel vlot. Vaak mooie acties en zeer snelle verzending

Bergweg 60

1217 SC Hilversum