Goede snelle service

Een snelle en nette levering. Goede acties. Groot assortiment. Verzending goedkoop af te kopen. Altijd gratis retouren.

Nadat schoentjes erg snel slijtage vertoonden kon ik ze retour sturen en andere bestellen.

Altijd leuk, hip & betaalbaar

Snelle levering, leuke en betaalbare kleding voor de kids. Hier heel blij met kleertjes.com!

Overzichtelijke site, goede kwaliteit/prijsverhoudingen

Altijd al blij geweest met Kleertjes.com: ruime keuze diverse modellen in alle soorten kleding ruim aantal merken altijd mooie schoenen te vinden snel een specifiek produkt te vinden goede rubrieken en super overzichtelijk altijd snelle bezorging goede aanbiedingen ook nog leuke tienerkleding (genoeg kleurrijke keuze)

Vaak goede aanbiedingen en service is top! Bestelling snel in huis en retouren is ook geen probleem

Stoere Top kleding

Goede snelle service! Fijne kleding in alle maten voor onze kinderen. Mooie overzichtelijke site. Snelle levering..

Alles wat is bestel is altijd in één keer goed!

Mooie kleding, fijne klantenservice, snel in huis, wat wil een mens nog meer?

Mooie kleren, veel bugs

De kleren zijn er mooi en fijn, ik heb wel altijd problemen met bestellen en de site is ook niet optimaal.

Ruime keus en snelle levering!

Zeer goede service met zowel bezorgen als retourneren

Altijd hele ruime keus en goede aanbiedingen!

Fantastisch.

Ruime keuze, betaalbaar, goede kwaliteit, maten altijd passend. Kortom, ik koop hier erg graag kleding!!

Topservice!

De producten zijn altijd naar wens en altijd goed passend. Ook problemen worden snel en goed ( ook met tussenleveranciers) opgelost. Wij zijn als gezin een zeer tevreden klant!

Alles was goed

Veel mogelijkheden, met goede service!

Het is een webwinkel met een breed aanbod van kleding. Vaak bestel ik twee maten en heel makkelijk kan dat wat niet past retour. Een prettige manier van uitzoeken en bestellen. We beleven veel plezier van de kleding via deze site!

Super leuke kleding met goede prijs-kwaliteitsverhouding

De broeken van ‘Cars’ hebben een goede pasvorm.

Ruime keuze en snelle service

Erg tevreden, ruime keuze en de bestelling wordt snel geleverd!

Mooie kleding maar retour zenden is drama

We hebben een grote bestelling gedaan en nemen hier ook veel van af. Echter wordt alles door verschillende bedrijven geleverd. Dus ook het retour sturen moet naar een DPD punt, een postnl punt en een dhl punt. Een hele administratie. Graag 1 levering (is ook beter voor het milieu) ipv alles los leveren.

Mooi, Makkelijk & Snel!!

Bestel bijna altijd de kleertjes via Kleertjes.com! Overzichtelijk, snel en makkelijk met bijna altijd wel een leuke kledingactie! Leuke collectie voor zowel jongens als meisjes! ... We wachten nu al weer met spanning op onze nieuwe bestelling ;)

fijn

snel geleverd en klopt

Makkelijk online zoeken en bestellen. Regelmatig leuke aanbiedingen. Retour sturen gratis en probleemloos.

Geweldig!

Een makkelijke site met alle merken! Ideaal en overzichtelijk!

fanstastisch.....snelle levering en scherp geprijsd en ook nog een goede kwaliteit.

Zeer positief

toppers

prima service goede retour opties super gewoon

Topsite

Ik bestel graag kleding voor beide Kids bij jullie makkelijk en overzichtelijk... klantenservice is enorm top... snelle levering ook altijd enorm fijn

Grote collectie, makkelijk bestellen

Ik bestel altijd graag bij Kleertjes.com. Ze hebben een grote collectie en kwalitatief goede, leuke merken. Bestellen gaat heel eenvoudig en de levering gaat ook altijd snel en goed. Tot dusver niks op aan te merken!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum