Toffe kleren en veel keus

Uitgebreid assortiment, mooie merken, ook meer dan genoeg betaalbare merken, leuke acties/ kortingen en goede, nette levering.

Goed en goedkoop

Mooie merken voor mooie prijzen. Snelle levering

Veel keuze, makkelijke website

Veel keuze, makkelijke website, goede prijzen, leuke aanbiedingen, goed betaal- en retourbeleid

Fijne site en mooie kleding

Super mooi

Overzichtelijke webshop, snelle levering, leuke kortingen!

Overzichtelijke webshop, veel keuze, mooie producten, goede kortingen, snelle levering, makkelijk retourneren.

Snelle levering! Erg fijn, Indien er iets niet goed is kan je ook zonder extra handelingen makkelijk retouren, Product was precies zoals aangegeven, TOP

Leuke webwinkel

Ruim assortiment kinderkleding. Goede aanbiedingen, waardoor kleren die ik anders veel te duur vind, wel leuk geprijsd is. Ook goede kwaliteit dus is geld dan zeker waard. Fijne zoekopties om te kunnen filteren. Wordt ook altijd snel geleverd.

Goede kwaliteit/prijs verhouding, snelle levering

Ze hebben goede prijzen, ik koop zelf graag in de uitverkoop. En alles wordt snel geleverd en het retourneren gaat ook snel en makkelijk.

Eerlijke shop, goede zorg voor kleding en klant!

Altijd n vlotte bezorging vd kleding. Als er iets retour moet krijg je al snel je geld terug. Ook de communicatie werkt prettig, snelle reactie op vragen en een overzichtelijke orderbevestiging en verzendbevestiging.

Veel keuze, snelle levering, leuke merken.

Altijd snel geleverd, bij met alles wat ik bestel.

Topservice

Altijd een goede service. Vragen worden snel beantwoord en er word duidelijk gecommuniceerd over wanneer de levering word verwacht.

Prima ervaring

Snelle levering, leuke betaalbare kleding, maten vielen perfect bij beide kids

Fijne webshop

Goede service, snelle levering en prettige mensen als je toch even telefonisch contact wilt.

Leuke kleertjes en goede service

Super leuke merken en kleertjes! En ook nog goede service, snelle verzending. Helemaal top!

Fijne website om kinderkleding te kopen!

Ook de service is prima. Een aanrader.

Snel geleverd, veel keuze en makkelijk bestellen

Ik bestel bijna altijd de kleding voor mijn dochter via kleertjes.com. Even lekker rustig kijken, bestellen, achteraf betalen en mocht een kledingstuk niet passen is het gemakkelijk retour te sturen. Daarnaast heb je het de volgende dag in huis!

Super klantvriendelijk

Ik ben altijd tevreden

Duidelijk en snel.

De website is overzichtelijk en duidelijk. Snelle bezorging en hele goede service.

Snelle afhandeling van bezorgen en retourneren!!

Goede verhouding prijs-kwaliteit. Snelle afhandeling van bezorgen en retourneren!!

Leuke kleding, goede prijs en snel geleverd

Ik hou van mijn vier kinderen en hou van mooie (merk) kinder kleding. Maar met 4 kinderen is dat een dure zaak. Bij kleertjes.com vind ik de merken waar we van houden voor een prijs waar we nog meer van houden... site is overzichtelijk, en wat ik ook erg belangrijk vind; het wordt snel geleverd!

Overzichtelijke leuke site.

Een overzichtelijke leuke site met nog leukere kleding.

Compleet

Grote keuze uit de leukste ‘kleertjes’. Makkelijk besteld en snel in huis.

Duidelijk en gemakkelijk.

Duidelijk en gemakkelijk.

ben erg tevreden

vaak de volgende dag al geleverd

Mooie kleding

Vaak leuke acties!!