Goede snelle service

Retour ging lekker vlot dit keer heel fijn

Leuke site, goeie kwaliteit kleding, minder goeie verzendservice

Leuke site, veel keus. Verzending is omslachtig via dhl.

Prijs/kwaliteit goed, service optimaliseren.

De bestelling niet binnen het beloofde termijn geleverd. Een aantal kledingstukken besteld waarvan één achteraf niet voorradig. Je krijgt niet de optie om de bestelling aan te passen of te annuleren. Als je dus nadien alsnog een soortgelijk product wenst te bestellen, betaal je dus (opnieuw) verzendkosten. Dat is spijtig. Producten netjes verpakt en in principe snel geleverd ondanks de vertraging.

Altijd snelle levering

Door de fijne advertentie die ik par mail ontvang kan ik bijna niet wachten om weer te shoppen bij kleertjes.com ;-)

Fijne site

Veel keuze, leuke kleding, altijd wel iets leuks te vinden, voor alle soorten en maten. Heel fijn!

Ziet er prachtig uit maar maat klopt niet

3 items besteld, 2 vallen erg ruim en 1 item juist heel smal. Het retour sturen van het te smalle item is lastig aangezien er geen retourformulier mee was gestuurd

Nu niet tevreden.

Juist voor 135€ gekocht. Krijg je 1 dag later een code voor 10% korting. Eigenlijk Zou ik alles kunnen terug sturen en opnieuw bestellen, maar dan geef je andere mensen dubbel werk. Altijd zeer tevreden geweest.

Altijd goed!

Mijn kinderen zijn inmiddels 9 en 13. Ik bestel al sinds 2014. Nog steeds staat er ontelbaar veel naar wens op de site. Levering is altijd snel en retouren zijn ook altijd goed gegaan. Service uitstekend. De website is Overzichtelijk, fijne filter mogelijkheden…. Met andere woorden zeer gebruiksvriendelijk en servicegericht. Ik ben een zeer tevreden klant!

Al een paar keer besteld. Maar is echt super. Goeie aanbiedingen en snelle verzending. En heel erg veel keus. Echt top!!

Overzichtelijk...goede service...snelle levering

Top thuiswinkel!

Voor mijn kinderen in een paar klikken de complete zomerkleding gekocht. Met een leuke korting en binnen 1 tot 2 dagen netjes in huis. Laat die zomer maar komen!

Leuke kleding

Hele leuke kleding, vaak voor een goede prijs. Laatste keer alleen een megaaaa grote doos gekregen voor maar een paar producten. Dat vind ik dan wel weer een beetje sneu. Soms vind ik het zoeken naar kleding op de site niet altijd zo lekker lopen.

Mooi aanbod!

Hele leuke, stoere kleren voor jongens te vinden :)

Snelle verzending en mooie collectie

Snelle verzending en ruime collectie. Jammer dat niet alle items van sommige collecties leverbaar zijn.

Duidelijk, eenvoudig, snel

Makkelijk zoeken, bestellen en snel geleverd.

Veel keus, leuke kortingsacties en altijd op tijd bezorgd.

Eenvoudig goed geregeld!

Het bestellen gaat heel gemakkelijk. Alles wordt netjes verstuurd. Het retourneren is heel eenvoudig en snel verrekend! Bij vragen zijn ze heel makkelijk bereikbaar en hebbje meteen antwoord op je vraag.

snelle levering en goede klantenservice

Erg tevreden ruim aanbod goede zoekfunctie goede kwaliteit kleding & snelle service. Al meerdere malen besteld en steeds zeer tevreden. Vandaag had ik problemen met het inloggen op de site, werd super snel geholpen door de klantenservice. top

Ben altijd heel blij met de dienst en alles

Ik had al veel kleding gekocht voor mijn kinderen bij Kleertjes en was nog altijd blij daarmee!

Snel en makkelijk

Zeer tevreden over het website en service.

Goede service, mooie kleding!!

Hele goede service. Ook het gratis verzenden is heel fijn. De kleding is mooi en word netjes verpakt afgeleverd.

Altijd geslaagd!

Altijd een succes voor mijn zoon en dochter, steeds weer de leukste items!

Super service, super schoenen!

Onze dochter van 5 is hélemaal happy met haar nieuwe schoenen! Ze zitten heerlijk, sluiten goed aan en de maat klopt!

echt fantastisch

Assortiment is groot en met mooie merken. Bestelprocedure gaat vlot en is makkelijk.

Netjes

Nette snelle levering.