Snelle levering en makkelijk retour als het niet past

Heerlijke website, super overzichtelijk!

De kleren worden erg snel bezorgd , veel merken onder één dak, heerlijk!

Fijne website, zo veel keus, voor ieder wat Wills

Koop regelmatig voor mijn dochter kleding. Groot assortiment. Leuke prijzen. Super leuk shoppen! Mijn dochter is blij en ik ook :-)

Fijn en groot assortiment, retouren worden zeer laat en traag verwerkt

Assortiment is groot en met mooie merken. Bestelprocedure gaat vlot en is makkelijk. Wat een grote ergernis is, is dat het zeer lang duurt voordat retouren worden verwerkt en je daardoor steeds herinneringen krijgt, terwijl het bedrag cq de retourneringen nog niet zijn verwerkt en aangepast.

Veel keus en goede service

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com. Veel keus in zowel kleding als schoenen. En alle keren doet de webshop wat het belooft, snelle levering en makkelijk retourneren. Voelt goed.

Leuke kleding, snelle levering, helemaal top!

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com en alle keren doet de webshop wat het beloofd, snelle levering / makkelijk retourneren. Daarnaast gewoon leuke kleding!

Groot aanbod van leuke merken

Vaak veel keus. Snelle levering, goede prijs. Soms wordt de korting niet meer zichtbaar in het winkelmandje, dan denk je iets met korting te kopen, maar dat is uiteindelijk niet zo als je niet oplet. Vast een foutje in de site, maar goed om ff te checken voor je afrekent

Veel keus en altijd op tijd.

Fijne site, met veel keus. Goede kwaliteit en leuke aanbiedingen op z’n tijd.

altijd leuke kleren en veel leuke aanbiedingen

Veel keus uit nieuwe collectie maar ook uit sale artikelen.

Als je ziet dat je kleding na aanschaf goedkoper is geworden dan verreken ze dat netjes het verschil wordt terug gestort op je rekening (als je dit hebt gemeld). Vriendelijk personeel bij de klantenservice. Voldoende keus met mooie aanbiedingen.

Veel keus en een goede service

Ik heb alleen nog maar positieve ervaringen met kleertjes.com. Veel keus in verschillende prijsklassen. Een fijne duidelijke site en een goede service

Vlot bezorgd en fijne klantenservice

Super! Overzichtelijk, fijne service, snelle service en lang retouren

Fijne ervaring met Kleertjes.com, Snelle levering en super service. Grote en ruime keus, mis enkel merk Z8 eigenlijk wel eens. Verder altijd genoeg keuze. Kies meestal voor achteraf betalen zeker bij grote bestellingen.

Gewoon super, betrouwbaar en goede service!!

Altijd vlotte levering , telefonisch goed bereikbaar. Gewoon een hele fijne webshop!! Koop al 14 jaar bij kleertjes.com!

Goede kwaliteit kleding en schoenen voor een schappelijke prijs. Prettige website.

Kwalitatief goede producten en prima service!

Leuke kleren, snelle levering.

Leuke kleren, snelle levering.

Heel goed!

Altijd prima

Super goeie service altijd leuk kleertje voor mijn 2 kids

Echt super nooit problemen en altijd netjes verzorgd en op tijd.

Mooie betaalbare kwalitatief goede kleding, goede service

Erg tevreden, ook met de service.

Ruime keuze aan kinderkleding van goeie kwaliteit en goeie service

Kleertjes.com heeft altijd een heel uitgebreid aanbod aan kinderkleding van goeie kwaliteit en in verschillende prijsklassen. De service is vlot en ook retourneren gaat soepel.

Heel veel keuze en goede service!

Leuke kinderkleding, je vindt er echt alles. Tevens snelle verzending en goede service.

Super site

Snel en netjes bezorgd en makkelijk terug te sturen.

Altijd goede kwaliteit en snelle service

Altijd leuke betaalbare kleding. Ik ben altijd zeer tevreden over de service.

SUPER!!!

Ik heb een winterjas besteld een aantal weken geleden, en deze ging vorige week stuk. Telefonisch contact gehad en via mail en kon een nieuwe jas bestellen en dan werd het verekend. SUPER service!!!!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum