Altijd iets leuks te vinden

Fijne webwinkel, genoeg keus, regelmatig leuke aanbiedingen. Als het niet naar wens is of het zit niet fijn/goed/klein/groot kan het kosteloos worden geretourneerd, een topservice! Blijf daarom steeds weer terugkomen gezien voor zoontje goedpassende kleding best moeilijk te vinden is.

Fijne website

Fijne website, goede prijs :)

koop hier met regelmaat iets leuks voor de kindjes en het is altijd een feestje de volgende dag want altijd netjes optijd geleverd en eens super service mocht er overhoop toch eens iets fout gaan zeker een dikke aanrader

GE-WEL-DIG MOOIE SITE

Mooie leuke ,lieve ,stoere ,moderne kleertjes Heel blij mee !!!

Goede service, kleren komen netjes binnen . Meer persoonlijke korting

Fijne webshop en leuke aanbiedingen!

De webshop is overzichtelijk, kleding is de volgende dag al in huis. Leuke acties.

Super website

Mooie en duurzame kleding, heel blij met de keuze die we bij jullie hebben. Tevreden klant

Bestellingen altijd keurig en netjes ontvangen!

Snelle levering, goede producten.

Fijne site, mooie kleding, goede producten en een snelle levering.

Goede site met veel keus. Ik slaag altijd voor al mijn 4 kids. Prijs is prima zeker bij de sale . Heel blij met alle service

Fijne webshop met heel veel keuze en goede service!

Ik ben al jaren klant bij Kleertjes.com. Mooie kleding en ontzettend veel keuze. Voor ieder wat wils! Een snelle bezorgservice wat ook heel fijn is. Ik ben erg blij met deze webshop!

Vriendelijk geholpen door een medewerker van jullie omdat er iets mis was met mijn account was. Goed en snel opgelost. De kleding is voor mijn puber goed te bekijken op de de website. Hij hoeft niet meer naar de stad om te winkelen. Hoe makkelijk kun je het hebben. Veel diverse kleding. Heel blij met jullie, goede service!

Heel mooi , leuk jasje. Snelle levering

Hele goede snelle website met perfecte selectie mogelijkheden

Een hele prettige website om mee te werken alleen de slogan "levering daags na bestelling" kan niet worden waargemaakt omdat men de ver-schrikkelijke leverings service van DHL gebruikt die de belofte van Kleertjes.com kompleet teniet doet .... zeer jammer!

zeer goed

groot assortiment, snelle levering, heel fijn dat je de verzendkosten kunt afkopen voor een relatief klein bedrag.

goede service, uitgebreid assortiment

Altijd fijne service. Overzichtelijke en snelle website. En heel uitgebreid assortiment!

altijd keurig ,snel en correct

altijd wel scherpe prijzen , goede merken . snel geleverd

Altijd naar tevredenheid

Klantvriendelijk en voor iedereen!

Altijd snelle levering

Veel keuze, goede service!

Veel keuze, mooie merken en snelle levering. Retouren worden snel en probleemloos verwerkt. Top!

alles te verkrijgen vooral van mijn favourite merk Cars en Vingino

Snel verstuurd, boven bepaald bedrag gratis, makkelijk betalen. veel merken en veel grote maten op voorraad.

Snelle levering van mooie kleding

Snelle levering van mooie betaalbare kinderkleding. Tot nu toe nog nooit iets retour gestuurd.

Wat een geweldige service!

Geweldige service! Snelle verzending, ook snel retouren verwerkt en factuur aangepast! En dan geweldige kleding! In 1 woord echt top!!

Fantastische service, zoals altijd!

Altijd een topservice! Ik ben heel tevreden over jullie webshop. Heel duidelijk en fijn hanteerbaar!

Veel keuze aan merken

Veel keuze maar het is bijna dezelfde keuze als andere grote aanbieders. Prijzen zijn ook exact hetzelfde, ook de kortingen. Het is voor mij maar net waar ik het eerste ga kijken. Verder makkelijk te bestellen e.d.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum