Makkelijk winkelen

Voor meerdere een kraamcadeau uitgezocht vanuit mijn luie stoel

Omaproof

Ene kleindochter tegen de andere via telefoon: “ Wat denk je dat oma aan het doen is?” Het antwoord: aan het bestellen bij kleertjes dot com!” Daarna gierden ze het uit en werd er nog geroepen voor mij volgende week hé oma!!!!

Super tevreden!

Snelle leveringen, mooie kwaliteitsvolle kledij.

Een aanrader

Geweldige ruime keus..leuke merken..moet niet te vaak kijken bij de webshop...zie altijd weer iets leuks!!

Topwinkel

Leuke kleren, goede bezorging en gratis retour. Top dus

Veel keuze, leuke aanbiedingen, snelle verzending

Kleertjes.com heeft veel keuze en voor ieder wat wils, Leuke aanbiedingen en snelle verzending. Gratis retourneren vind ik ook prettig.

Zeer goede service en de beste prijs !!!

Zeer goede service , volgende dag geleverd ! En altijd de beste prijs voor de zeer kwaliteitsvolle kledij!

Snelle levering, ruime keus

Kleertjes.com heeft ruime keus, ook voor de minder grote portemonnee. En de kwaliteit is goed.

Snelle en goede service

Ik heb goede ervaringen met kleertjes.com. altijd ruim assortiment en snelle levering.

Altijd perfect !

Mooie kleding , snelle levering . Kan altijd slagen hier! Stelt me nooit teleur !

Super site !!

Dit is de meest makkelijke site om kleding te bestellen. Heb al vaker besteld en het is altijd top ! Maten kloppen, kleuren kloppen en kwaliteit is uitstekend.

Mooie kinderkleding gemakkelijk toegankelijk

Leuke webshop ruim assortiment... beterkoop en duurdere, chique merken.

Prima webwinkel, doen wat ze beloven. Goede en mooie kleding. Zeer tevreden.

tevreden

snelle levering goede prijzen en kwaliteit heel veel keuze

Snelle verzending

Snelle verzending, mooie kleren. Blij nee!

Snel geleverd,goede kwaliteit, achteraf betalen Ik ben zeer tevreden

Geweldig rokje

Goed passend en kleurrijk

Erg tevreden

In werkelijkheid is de kleding nog mooier dan op de foto

Perfect geregeld!!

Snelle bezorging. Makkelijk retour sturen. Echt super geregeld kan niet anders zeggen.

Snelle levering, en fijne kleding..

de beste kledingwinkel voor kids

het meest veelzijdige aanbod, goede prijzen en een vlot werkende website.

Altijd tevreden over kleertjes.com

Nog nooit tegen dingen aangelopen bij kleertjes.com. De site is mooi en overzichtelijk.. Service is uitstekend.

Snelle levering, gratis retouren, leuke kleding!

Hele fijne ervaring bij Kleertjes.com. Snelle levering, gratis retouren mocht het toch niet zitten zoals je denkt, maar vooral hele leuke kleding en veel keus. De filtermogelijkheden op de site vind ik super fijn!

Kwaliteit kleding en altijd aanbiedingen

Leuke merk kleding voor alle seizoenen. Ik shop graag bij kleertjes.com. Snelle levering en retour sturen gaan makkelijk. Ik heb nog nooit een fout ontdekt in verkeerde levering.

geweldige webwinkel voor kids!

Ik koop regelmatig kleding voor onze vier kinderen op kleertjes.com. Een overzichtelijke website met veel leuke kleding, leuke merken en vaak ook leuke acties. Onmisbaar als webwinkel voor als je leuke kleding wil hebben voor je kinderen.... De laatste bestelling was om kleding uit te zoeken voor een fotoshoot, waarbij ik op zoek was naar aardetinten. Veel keus, en erg benieuwd naar het eindresultaat!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum