Slecht

Ik bestel iets vervolgens komt het na 5 dagen nogsteeds niet binnen

Geweldige service ook als het wel eens fout gaat!

Een paar maanden geleden nog een winterjas gekocht deze wed verkeerd bezorgd Kleertjes.com zou gelijk een nieuwe opsturen omdat deze op dat moment goedkoper was het prijsverschil ook nog retour gekregen. Gewoon geweldig.

Goede service, leuke kleding

Als er wat is is de service goed. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Als ik retouren heb gaat dit altijd goed. Zeer tevreden.

Mooie kleding, goede kwaliteit

Mooie kleding ontvangen, de volgende dag in huis, goede kwaliteit.

Goed assortiment en leveren snel!

Leuke spullen en wat super is op een werkdag voor 22.30 uur bestel is volgende dag in huis. Alleen niet de 10 euro korting gekregen nav inschrijven voor nieuwsbrief.

Snel, makkelijk en vriendelijk

Makkelijke overzichtelijke website ! Bij vragen word je snel en vriendelijke geholpen via WhatsApp! Je besteling snel in huis en ook retouren worden snel afgehandeld! Helemaal top!

Altijd op tijd heel mooie kleren

Snelle levering, goede kwaliteit tegen goede prijzen

Fijne website!

Ben alleen maar vol lof over kleertjes.com. Ze hebben mooie kleding, goede voorwaarden en uiterst snelle levering..

Mooi merkkleding met goede en snelle service/verzending

De kleding voor mijn kinderen bestel ik meestal bij Kleertjes.com. Mooie merkkleding met een snelle verzending en goede service! Kortom TOP!

Snel makkelijk en een super goeie service

Zeer tevreden over kleertjes.com. Werkt snel en makkelijk. Kijk ook op andere sites maar vind deze toch echt makkelijker en overzichtelijker.

Al jarenlang mijn vaste online webshop voor de kids

Toen ik in 2008 zwanger was kwam ik via via op de site terecht en ben ik daar gaan bestellen, mijn pubermeisje draagt ondertussen ging kindermaten meer, maar voor mijn zoon en 2 bonus kindjes kan ik nog altijd lekker los! Snelle levering, snel een reactie als ik vragen heb... ik kan het (en dat doe ik ook altijd!) iedereen aanraden om te shoppen bij kleertjes.com

snelle levering en goede service.

Altijd leuke artikelen. snelle levering. Retouneren ook heel eenvoudig en het geld snel terug op de rekening.

Goeie en snelle service

Altijd goed!

Ik word altijd heel blij van winkelen bij kleertjes.com; ruime keus, duidelijke website, snelle levering en indien nodig een goede service.

Goede service en snelle levering. Groot assortiment. Aanrader!

Leuke kleding, zeer betaalbaar

Overzichtelijke website, snelle levering,goede kwaliteit kleding voor een betaalbare prijs.kindjes zoeken zelf kleding uit op de site zo makkelijk is het!

Snelle en goede service

Al meerdere keren bij kleertjes.com besteld en iedere keer word het zeer snel geleverd. Ook retourneren is altijd heel gemakkelijk en retouren worden snel verwerkt.

good quality with fast delivery.

I had the ski pants bought through kleertje for my son. And it was delivered on the next day. The quality is also good.

Super snelle service

Super snelle levering altijd! Veel verschillende opties met kleding en merken. Mooie aanbiedingen!

Fijn telefonisch contact

Wat een fijne service! Bij mijn bestelling ging iets niet helemaal goed bij de betaling waardoor er wel geld werd afgeschreven, maar het artikel in het winkelmandje bleef staan. Ik heb er over gebeld en al snel het geld teruggestort gekregen. Het opnieuw bestelde artikel volgde de volgende dag ook al! Toppie!

Volgende keer weer!

Net als de vorige keer heel tevreden!

Super service

Als iets mis gegaan is zoeken ze dit helemaal uit en houden je goed op de hoogte

Super service, snel en zoals verwacht

Ik bestel vaker via deze site. Afkopen van de verzendkosten is heel goedkoop en werkt voor mij super het hele jaar door! Daarnaast altijd gratis retour wat ideaal is met drie kleine kids, niet naar de winkel maar gewoon thuis op je gemak de artikelen bekijken en passen. En dan kun je ook nog altijd met AfterPay betalen waardoor je alleen betaald wat je houdt, kortom voor een (jong) gezin ideaal!

Betrouwbare website voor online shoppen van kinderkleding

Zeer snelle levering

Bergweg 60