Handig shoppen vanuit je eigen huis!

Met meerdere kinderen is het handig om je tijd effectief te benutten. Als je dan ook nog van leuke outfits voor je kids houdt is kleertjes.com ideaal! De kleding is hip en van goede kwaliteit en de bezorging en het eventuele retourneren is top!

Mooie kortingen en snelle levering!

Op kleertjes.com vind je altijd mooie kortingen op kwalitatieve kledij. Levering is heel snel. Ik koop hier altijd de winterjassen voor mijn kinderen.

Fijne ervaring

Leuke, hippe kleding voor de kindjes. Voor elk wat wils!

Leveren niet en geen afzender en geen trackandtrace

Laatste keer, ook lastig ruilen bij partners.

top

heel wat webshops overlopen achter schoenen waar steunzolen in kunnen. Bij jullie eindelijk een ruimere keuze en mijn dochter vond wat leuks.

Gemakkelijk gevonden en snel geleverd

Fijne site en kleding lekker snel geleverd.

Gewoon goed!

Mooie producten, snelle levering, niks mis mee.

Fijne webshop

Steeds snelle service, verkoop van goede kwaliteit kinderkleding voor een leuke prijs. Wekelijkse aanbiedingen zijn echt de moeite.

Een prima en snelle oplossing bij een broek die na 1 keer wassen kapot ging ( rafelen) aan de bovenkant. Gelijk reactie nadat ik foto's had gestuurd en kon een nieuwe krijgen en deze terugsturen. Fijn! En uiteraard shoppen in de sale vooral...veel keuze!! Makkelijk retourneren. Dus gewoon super!

Snelle levering, goede service!

Afspraak is afspraak, daar houd ik van!

Goede service en prijs/kwaliteit verhouding

Heel erg goede producten voor een prima prijs!

Tevreden

Ruime keus in kleren en vooral ook maten! Bezorging gaat snel, betalen is veilig. Soms komen pakketjes los van elkaar aan dat vind ik wat minder handig. Maar over het algemeen ben ik erg tevreden.

Perfect.

Snelle service Goede kwaliteit Tevreden klant.

Top bedrijf met geweldige service!

Veel keuze After pay, erg fijn Ruim retourtijd Snelle levering Al met al...TOP!

uitstekend

hele goede service na 1 dag geleverd kwaliteit uitstekend grote keuze uit merken hele leuke kleding heel veel kleuren top

Leuke kleding voor prima prijs

Leuke verschillende kledingstijlen dus kan hier vóór beide meiden slagen. Prijs is prima in verhouding tot de kwaliteit van de kleding. Tevreden!

overzichtelijk

overzichtelijke site, uitgebreide info, duidelijke foto's

Altijd leuke betaalbare kleding snel thuis!

Super service in 1 woord gezegd

Wij bestellen graag op kleertjes.com we hebben 6 kids en dan is het makkelijk om thuis te passen en past het niet sturen we het terug en bestellen een nieuwe maat dit werkt top me een groot gezin!

Fijne 'winkel' met een zeer uitgebreid aanbod waar ik makkelijk en snel shop voor de kinderen! Snelle verzending (en evt retour). Vriendelijke klantenservice, en regelmatig leuke aanbiedingen/kortingen

Snelle service, goede kwaliteit!

Fijne online winkel. Shop er met regelmaat voor mijn kids en service is snel en kleding/schoenen etc. van goede kwaliteit. Top!

top website

Vlotte, duidelijke website met heel veel keuze. Ik vind het altijd heel belangrijk dat je echt gericht kan zoeken, want op deze website zeker het geval is!

ruime keuze, snelle levering

Ruime keuze, snelle levering

Fijn shoppen super service.

Heel goede ervaring met de bestellingen.

Snel

Snelle levering en mooie kleding.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum